vaniliaa1 02.09.05, 10:04 U mnie nigdzie nie ma jeszcze szczepionek...a u was??? kupil juz ktos????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpulakasia Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 05.09.05, 00:33 bedą po 6-10 wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 05.09.05, 08:34 a gdzie dokladnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 05.09.05, 20:18 u mnie w poradni gdzie pracuję.W tym roku jest wielka afera ze szczepionkami bo jest wielkie zapotrzebowanie i my zamawialiśmy jeszcze na wiosne aby je teraz mieć hurtownia w której zamawiamy powiedziała że będą po 6 września właśnie tak więc myślę że w aptekach też ok tego terminu.Ja jestem z Rybnika i będę miała tylko szczepionki dla dorosłych Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 06.09.05, 09:05 qrcze, szkoda ze tak daleko bo bym przyjechala do ciebie Mu nas ni widu ni slychu op szcerzpionkach Odpowiedz Link Zgłoś
aaparzoch1 Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 06.09.05, 10:32 A ja szukam od 24/08/05 szczepioni na grypę o nazwie fluavix dla syna chorego na serce. Jestem z woj. śląskiego. Może ktoś wie, gdzie można ją dostać.Ola Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 22.09.05, 23:33 fluarixów nie ma bo podobno firma się wycofała ale mamy vaxigrip.Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 Vaxigrip 23.09.05, 08:28 ostatnio doktorka w przychodni w Bytomiu jak byłam z moją Julką to zaproponowała właśnie szczepionkę Vaxigrip - ponoć dobra. A ona (przyjmuje też prywatnie) powiedziała mi że ma jakąś promocje na tę szczepionkę tzn. że jak 3 osoby się zaszczepią u niej (2 dorosłe + 1 dziecko) to cena szczepionki wyniesie 29zł./os. już ze wszystkim. Jednakże ponoć trzeba ją 2x wszczepiać (tę szczepionkę. Dlatego nie wiem czy to jakaś dobra cena jest? Może któraś z mam mnie oświeci? Pozdrawiam Małgorzata mama Julki (8,5m-ca) Odpowiedz Link Zgłoś
bourbonetka Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 25.09.05, 20:20 Ja zamówiłam w Katowickiej aptece Vaxigrip Junior - koszt 29zł (czas oczekiwania ok. 6h). W przychodni powiedzieli, że szczepią dzieci za darmo.... Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 25.09.05, 22:27 nie znam ceny dawki dziecięcej ale u mnie dawka dla dorosłych 25 zł...Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 26.09.05, 08:20 u nas dziecieca 28, a dorosla 32!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 26.09.05, 21:50 oj to drogo.... Odpowiedz Link Zgłoś