Dodaj do ulubionych

szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzie sa?

02.09.05, 10:04
U mnie nigdzie nie ma jeszcze szczepionek...a u was??? kupil juz ktos?????
Obserwuj wątek
    • szpulakasia Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 05.09.05, 00:33
      bedą po 6-10 wrzesnia
    • vaniliaa1 Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 05.09.05, 08:34
      a gdzie dokladnie????
    • szpulakasia Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 05.09.05, 20:18
      u mnie w poradni gdzie pracuję.W tym roku jest wielka afera ze szczepionkami bo
      jest wielkie zapotrzebowanie i my zamawialiśmy jeszcze na wiosne aby je teraz
      mieć hurtownia w której zamawiamy powiedziała że będą po 6 września właśnie tak
      więc myślę że w aptekach też ok tego terminu.Ja jestem z Rybnika i będę miała
      tylko szczepionki dla dorosłych
    • vaniliaa1 Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 06.09.05, 09:05
      qrcze, szkoda ze tak daleko bo bym przyjechala do ciebiesmile Mu nas ni widu ni
      slychu op szcerzpionkach sad
    • aaparzoch1 Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 06.09.05, 10:32
      A ja szukam od 24/08/05 szczepioni na grypę o nazwie fluavix dla syna chorego
      na serce. Jestem z woj. śląskiego. Może ktoś wie, gdzie można ją dostać.Ola
    • szpulakasia Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 22.09.05, 23:33
      fluarixów nie ma bo podobno firma się wycofała ale mamy vaxigrip.Kasia
      • ameba1 Vaxigrip 23.09.05, 08:28
        ostatnio doktorka w przychodni w Bytomiu jak byłam z moją Julką to
        zaproponowała właśnie szczepionkę Vaxigrip - ponoć dobra. A ona (przyjmuje też
        prywatnie) powiedziała mi że ma jakąś promocje na tę szczepionkę tzn. że jak 3
        osoby się zaszczepią u niej (2 dorosłe + 1 dziecko) to cena szczepionki
        wyniesie 29zł./os. już ze wszystkim. Jednakże ponoć trzeba ją 2x wszczepiać (tę
        szczepionkę. Dlatego nie wiem czy to jakaś dobra cena jest? Może któraś z mam
        mnie oświeci? wink

Pozdrawiam
        Małgorzata mama Julki (8,5m-ca)
    • bourbonetka Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 25.09.05, 20:20
      Ja zamówiłam w Katowickiej aptece Vaxigrip Junior - koszt 29zł (czas
      oczekiwania ok. 6h). W przychodni powiedzieli, że szczepią dzieci za darmo....
    • szpulakasia Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 25.09.05, 22:27
      nie znam ceny dawki dziecięcej ale u mnie dawka dla dorosłych 25 zł...Kasia
    • vaniliaa1 Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 26.09.05, 08:20
      u nas dziecieca 28, a dorosla 32!!!!
    • szpulakasia Re: szcezpionka na grype...kupil juz ktos????gdzi 26.09.05, 21:50
      oj to drogo....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka