leli1 29.09.05, 15:10 czy znacie jakies miejsca w katowicach typu rurapark, gdzie dzieci moga sie bawic w jesienno zimowe popoludnia? Chodzi mi o place zabawe z samochodzikami, basenami z piłkami itd ale bezpieczne dla 15mies. malucha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milarka Re: place zabaw pod dachem 29.09.05, 17:48 polecam Fiku-miku w Zabrzu: www.fiku-miku.pl/ jest tam fajny kącik właśnie dla takich maluchów Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: place zabaw pod dachem 29.09.05, 21:07 dzieki, szkoda tylko zw w Zabrzu, chcialam wyslac moje dziecię z nianią teraz kiedy zaczna sie deszczowe dni, ale niania nie zmotoryzowana, bedzie klopot. \Moze jednak jakas mama zna takie miejsce w K-cach? Odpowiedz Link Zgłoś
niezabutka Re: place zabaw pod dachem 30.09.05, 08:32 witam, polecam figloland w chorzowie, będziemy tam jutro z naszymi pociechami to będę mogla powiedzieć coś więcej. Są tam dwa "obiekty" jeden dla dzieci do 3 lat, zjeżdżalnie baseny z pileczkami itp. a drugi dla większych. ja jadę z młodym człowieczkiem w wieku 21 miesięcy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: place zabaw pod dachem 30.09.05, 10:44 a mozesz podac bardziej dokładne namiary? Nie znam Chorzowa niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
niezabutka Re: place zabaw pod dachem 30.09.05, 13:50 figloland mieści się w budynku palarni kawy Posti, obok taz basenu miejskiego, nie wiem dokladnie jak wytlumaczyc - jedzie sie chorzowska,na bytom, mija sie w zasadzie chorzów i przed remiza w lewo, tak jak na basen i zaraz jest to posti widać z ulicy po lewej stornie wbij sobie www.figloland, maja strone w necie i namiary, nie pisze o osobnym pomieszczeniu dla małych dzieci ale jest napewno bo wiem od tych mam, które wożą tam swoje pociechy, pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: place zabaw pod dachem 30.09.05, 11:14 W Katowicach to jest chyba tylko Rura-Park - ale tam takie małe dziecko się nie pobawi. Będzie na pewno fajne miejsce dla dzieci w tym centrum handlowym przy Chorzowskiej co to go mają w miarę niedługo skończyć. No ale trzeba jeszcze poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula.m Re: place zabaw pod dachem 30.09.05, 17:24 Jeszcze jest URWIS, ale to jest Ruda Śląska... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula.m Re: place zabaw pod dachem 30.09.05, 17:28 URWIS jest dobrym miejscem do spędzenia czasu dla dzieci, z zapleczem dla rodziców jest gorzej, np. kawa jest okropna w sklepiku Ale sam "plac zabaw" SUPER!! Oto namiary i info sciągnięte z netu: Sala Zabaw "Urwis" Branża: Rozrywka, Rekreacja / Salony gier i zabaw / Nasz "Urwis" to super sprawa i szalona zabawa na największej sali na Śląsku. U nas jest dużo chodników, basenów z piłkami, labiryntów, przeszkód, kładek, rur, zjeżdżalni i wielki dmuchany zamek. Są pokoiki na urodzinki i kawiarenka dla Twojej rodzinki. Od 1000 aż do 2000 i od poniedziałku aż do niedzieli każde dziecko do lat 11 u nas się bawi i weseli. Serdecznie zapraszamy grupy przedszkolne i szkolne. W okresach wakacyjnych niespodzianki promocyjne. Godziny otwarcia: (pn-pt): 10:00 - 20:00 (sobota): 10:00 - 20:00 (niedziela): 10:00 - 20:00 Adres: Pokoju 13, 41-709 Ruda Śląska (Nowy Bytom) Telefon: 244 34 31, Odpowiedz Link Zgłoś