gosiagrzes1 24.04.06, 10:41 Przyszła wiosna moze spodkamy sie gdzies w jakieś piaskownicy z naszymi szkrabami? Pozdrawiam. Gosia, mama 1,5 rocznego Marcinka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gemmavera Re: Mamy Katowice- Piotrowice- Ochojec 24.04.06, 14:59 Proponuje plac zabaw (ten częściowo ogrodzony) między ulicami Fredry, Zbożową, Targową i Szewską. Po pierwsze, to całkiem niezłe miejsce (z dala od ulicy), po drugie, mam blisko. )) Pozdrawiam gemma Odpowiedz Link Zgłoś
gosiagrzes1 Re: Mamy Katowice- Piotrowice- Ochojec 25.04.06, 08:08 Hej, bardzo sie ciesze ze jest ktoś kto mieszka na Piotrowicach. Plac zabaw o którym piszesz znam bardzo dobrze. w zeszłym roku bywaliśmy tam nie raz. Szkoda tylko ze dzis pogoda chyba nie dopisze. Mam nadzieje ze wkrótce spotkamy sie w jakiejs piaskownicy z naszymi szkrabami . Pozdrawiam Gosiagrzes1 Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Mamy Katowice- Piotrowice- Ochojec 28.04.06, 19:08 To ja jestem chętna i wstępnie się umawiam, jak tylko pogoda dopisze Mam 2,5 letnią córeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Mamy Katowice- Piotrowice- Ochojec 29.04.06, 17:14 driadea napisała: > To ja jestem chętna i wstępnie się umawiam, jak tylko pogoda dopisze > Mam 2,5 letnią córeczkę Driadea, przyjeżdżaj, sanki ciągle jeszcze mam na balkonie, a i górka stoi. Poza tym ciekawa jestem, jak Wojtek się dogada z równolatkiem (-tką ). Odpowiedz Link Zgłoś