husasia 04.09.06, 11:02 Pilnie potrzebuje jej tel. komórkowy. Mam tylko stacjonarny a dziecko mi się pochorowało i muszę się z nią skonsultować jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-smyka Re: dr Pierzak - Piekary Śl 29.10.06, 10:23 No właśnie - terminy ma okropne a co jeśli dziecko potrzebuje wizyty natychmiast? Przyjmie? A jeśli tak, to czy o rozsądnej porze? Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: dr Pierzak - Piekary Śl 02.11.06, 11:00 Z tego co wiem to w wtorki przyjmuje bez zapisów ale wtedy może być dużo ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: dr Pierzak - Piekary Śl 03.11.06, 09:11 Rozumiem. Czyli jak mały złapie anginę albo po prostu dostanie gorączki, to na szybko trzeba szukać innego lekarza, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
ikunia1 Re: dr Pierzak - Piekary Śl 18.11.06, 22:37 Dokładnie! Tak jest, niestety, pozostaje faktycznie tylko wtorek, ale jesli jest taka pora roku jak teraz to trzeba nieźle sie naczekać, ja dzwoniłam tydzień temu i termin był na grudzień, więc byliśmy zmuszeni pojechac we wtorek. Pojechałam sama o 13 i zajęłam kolejkę, mąż z synem przyjechał później a weszli ok. 17:30 i tak jest podobno w każde wtorki. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: dr Pierzak - Piekary Śl 09.01.07, 17:43 No to bez sensu! Przecież dziecko może się równie dobrze rozchorować w środę! To ja jednak podziękuję tej lekarce, choć słyszałam od znajomych wiele dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś