Dodaj do ulubionych

Pływanko dla maluszków w Tarnowskich Górach

IP: *.* 22.02.02, 11:08
Czy ktoś uczęszcza ze swoim maluszkiem do Aqua Parku w Tarnowskich Górach.Chciałabym poznać opinię na ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwias Re: Pływanko dla maluszków w Tarnowskich Górach IP: *.* 22.02.02, 11:53
      Ja uczeszczam i bardzo sobie chwale. Ale nie na lekcje tylko tak, prywatnie. raz byliśmy na takiej lekcji ale Pani nie pokazała mi nic nowego czego bym nie wiedziała o "pływaniu" z niemowlakiem. Więc szkoda mi było tych 150 zł. Przemek chodzi na basen już od 5 miesiąca życia i jest zachwycony. A w Aqua Parku jest fajnie, bo mają też małe baseniki gdzie Misiek może nawet chodzić za rączkę. Pływamy nawet na sztucznej fali! bardzo fajny basen. Polecam. W razie czego służę pomocą i dodatkowymi informacjami sylwia
    • Gość: AneczkaG Re: Pływanko dla maluszków w Tarnowskich Górach IP: *.* 25.02.02, 14:03
      Bardzo lubimy jeździc do Tarnowskich GÓr. Czasem sami, czasem z Martusią. Pierwszy raz byliśmy razem, jak miała rok, teraz ma prawie dwa. Niestety nie pojawiamy się tam często, bo mamy troszkę daleko (prawie godzinka autem), ale już planujemy następny wyjazd. W każdym razie polecam. Nie braliśmy żadnych prywatnych lekcji, raczej sie pluskamy i bawimy niż faktycznie pływamy, więc w tej kwestii nic Ci nie pomogę.Ale Małej się bardzo podoba.
    • Gość: piodzi Re: Pływanko dla maluszków w Tarnowskich Górach IP: *.* 30.04.02, 12:08
      Do Tarnowskich Gór jeździmy na zajęcia od trzech miesięcy. W tym czasie Kamilka zrobiła już widoczne postępy. Ma 9 miesięcy i w wodzie radzi sobie już nieźle. Ćwiczymy pod okiem bardzo sympatycznej pani instruktor. Po zajęciach można skorzystać z ciepłej solanki lub jakuzi albo pobawić się falami. Atmosfera na zajęciach jest sympatyczna, wypoczynek i relaks dla całej rodziny. Można chodzić na basen indywidualnie ale kosztuje to tylko 2 zł mniej niż godzina kursu z instruktorem a jednak lepiej jeżeli doświadczona osoba kieruje naszym postępowaniem zadając ćwiczenia adekwatne do postępów maluszka.Polecam gorąco Aqapark.
      • Gość: Sabina Re: Pływanko dla maluszków w Tarnowskich Górach IP: *.* 12.05.02, 08:57
        Chciałam się zapytać, co wchodzi w cenę kursu, czy rodzic musi dodatkowa płacić, drugi chyba musi?
    • Gość: Pyrtol Re: Pływanko dla maluszków w Tarnowskich Górach IP: *.* 24.05.02, 18:08
      Ja mam pytanie do mam, ktore chodza z maluszkami na basen w TG, jaka tam jest woda, ozowana czy chlorowana, czy jest bezpieczna dla dzieci. Slyszalam ze powinna byc ozowana no i cieplejsza niz ta dla doroslych. Ola
      • Gość: AneczkaG Re: Pływanko dla maluszków w Tarnowskich Górach IP: *.* 25.05.02, 09:51
        Chlorowana...Ale w różnych basenach jest różna temperatura (najcieplej w solance, ale wiadomo słona woda ma dziwne powinowactwo do małych oczek :) i potem jest RYK) - zdecydowanie zimna w sportowym, ale tam raczej dzieciaczka nie zabierzesz. A ile radoczy na basenie z falą...Słyszałam, ale nie jest to pewna informacja, że ozonowana woda jest w Jaworznie.Aneczka
        • Gość: magdako Re: Pływanko dla maluszków w Tarnowskich Górach IP: *.* 25.05.02, 19:55
          a w jakim wieku musi być maluszek, żeby pierwszy raz pójść na basen ? czy 3 miesiące to nie za wcześnie ???magda
          • Gość: sylwias Re: Pływanko dla maluszków w Tarnowskich Górach IP: *.* 27.05.02, 07:57
            To zależy jaki jest - starchliwy, odważny, lubi wodę , nie lubi....Wczoraj bylismy i była też dwójka dzieci mających nieco ponad miesiąc. Trzy miesiące to na pewno jest dobry czas. Ozonowana woda faktycznie jest w Jaworznie, ale szczerze mówiąc praktycznie nie widzę różnicy, chodząć tu i tu. A co do solanki w Tarnowski Górach , to Przemek też tam wchodzi, potem idziemy do mniejszego baseniku z zimniejszą wodą i takie hartowanie dobrze mu robi, bo nigdy jeszcze nie chorował. Za to cały czas próbuje pić te słoną wodę. Kwestia szczypiących oczek jest kwestią wrażliwośći dziecka, warto jednak spóbować. I w ogóle polecam pływanie dla maluchów, jest naprawdę super. pozdrowienia sylwia
        • Gość: Sabina Re: Pływanko dla maluszków w Tarnowskich Górach IP: *.* 28.05.02, 14:53
          Jednak woda w Tarnowskich Górachh jest ozonowana i naprawdę warto wybrać się z malutkim dzieckiemPolecam stronę:http://www.parkwodny.com.pl/default2.htm
    • Gość: jaku. Re: Pływanko dla maluszków w Tarnowskich Górach IP: *.* 31.05.02, 11:56
      Ja obecnie chodzę z moim 10m-cznym synkiem na basen, na naukę pływania.. Zapisać musiałam się miesiąc wcześniej - tyle chętnych.Przez pierwsze trzy lekcje woda była cieplutka. Kuba nie płakał,zaczął nawet sam pływać. A teraz woda zimna (chociaż pisze 30 stopni), wszystkie dzieci płaczą bo im zimno.Rodzice poszli na skargę do dyrekcji, a oni "to dlatego że w nocy ktoś nie włączył podgrzania wody". Przeprosili i obiecali poprawę. ZOBACZYMY.Ale ogólnie balen jest fajny.
    • Gość: papa Re: Pływanko dla maluszków w Tarnowskich Górach IP: *.* 17.06.02, 15:23
      czy jest jeszcze gdzie indziej basen z nauka pływania dla niemowląt oprócz Tarnowskich gór ? ( w woj sląskim - okolice Rybnika , Pszczyny . )Kasiagaba napisała/ł:> Czy ktoś uczęszcza ze swoim maluszkiem do Aqua Parku w Tarnowskich Górach.Chciałabym poznać opinię na ten temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka