kargab 07.02.07, 17:44 jak w temacie czy ktoś tam usuwał u dziecka i jak to wyglada? czy rzeczywiscie za pobyt rodzica trzeba zapłacić?jak chce sie zostać z dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabko Re: Chorzów Tru..a-trzeci migdał 07.02.07, 19:01 Ja nie byłam co prawda na laryngologii z dzieckiem, tylko na oddziale dla małych dzieci jednak moja opinia o tym szpitalu jest gorzej niż zła. Jeśli możesz to poszukaj innego szpitala w którym wykonają dziecku ten zabieg. Może Ligota, lub ta lecznica w Chorzowie na Powstańców, wiem, że jest tam laryngologia dziecięca i wykonują takie zabiei ale niestety chyba odpłatnie warto sprawdzić, tu masz adres : www.lecznicadd.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kargab Re: Chorzów Tru..a-trzeci migdał 07.02.07, 20:10 dziękuję za odpowiedź i zobaczę jeszcze w innych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
tolka11 Re: Chorzów Tru..a-trzeci migdał 08.02.07, 14:34 Polecam Powstańców, chcociaż czas oczekiwania jest długi. Odradzam laryngologię na Tru..a, nabawisz się nerwicy. jest jeszcze oddział w Ochojcu [dr Wolan], moje dziecko dzięki niemu uniknęło wycinania migdała choć było już źle. Co do Tru..a, leżałam tam z dzieckeim na 2 oddziałach. Jeden ok, drugi ... strach pisać. Ale to inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
wikula23 Re: Chorzów Tru..a-trzeci migdał 08.02.07, 22:44 A ja tam byłam z córka na tru..a i lekarze są bardzo kopetentni, tylko trzeba mieć trochę taktu... Polecam nawet bardzo Jak chcesz możesz być z dzieckiem całą dobę, albo na materacu za free, albo za 10 złotych masz wyrko Decyduj sama Odpowiedz Link Zgłoś
wikula23 Re: Chorzów Tru..a-trzeci migdał 08.02.07, 22:57 O Matko Boska jaka literówka kompetentni MIAŁO BYĆ Odpowiedz Link Zgłoś
denay a dlaczego nikt nie napisze?? 08.02.07, 22:56 szpital w Chorzowie na ul. Tru..a tylko jakieś kropki?? Odpowiedz Link Zgłoś
denay już wiem :) 08.02.07, 22:57 głupi system myśli, że to nazwisko to wulgaryzm ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
hojdaj Re: Chorzów Tru..a-trzeci migdał 09.02.07, 12:36 jesetm własnie 2 dzień po zabiegu mojej 4 letniej córki, zabieg był w Nowym Sączu, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kargab Re: Chorzów Tru..a-trzeci migdał 09.02.07, 17:21 do Nowego Sącza mam nie podrodze niestety a na Tru..a jeździmy od kilku lat i nigdy nie miałam jakiegoś ale do tego szpitala,chciałam zasięgnąć opini,bo kolezanka mnie strasznacena nastraszyła,ale okazało sie,ze to na Powstańców a na tru..a mojej siostrzenicy kiedys życie uratowali,bo u nas w mieście nie ma takich fachowcow jak tam,a lezała własnie na laryngologi Odpowiedz Link Zgłoś