IP: *.* 12.08.02, 20:26
Witam wszystkie mamy z Lublina!Wkrótce idę do pracy i będę zmuszona oddać dziecko do żłobka. Bardzo liczę na pomoc z Waszej strony. Czekam na opinie na temat lubelskich żłobków, a zwłaszcza tego na Wileńskiej (zdaje się, nr 1). Zależy mi na tym żeby dziecko było pod jak najlepszą opieką. Może znacie jakieś miłe panie w tych żłobkach? A może wiecie coś na temat czy w Lublinie istnieje jakiś prywatny żłobek lub coś podobnego? Serdecznie dziękuję za wszystkie podpowiedzi i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość edziecko: janeczka Re: żłobek IP: *.* 12.08.02, 22:45
      Kasiu, trzeba już zapisywać! Szybciutko!Ja zapisałam miesiąc temu a i tak już musimy czekać w kolejce-jeśli czworo dzieci zrezygnuje, to przyjmą moje dziecko(ul.Okrzei).Są prywatne przedszkola, ale oni przyjmują od 3 roku życia. Kiedyś byłam w prywatnym na LSMach(chyba Piotruś Pan), byliśmy tam moment. Panuje w tym przedszkolu duża wilgoć-mały od razu dostał kataru, a ja kaszlu(alergia).Kiedy zapisywałam dziecko na Okrzei, to wszystko było ok, bardzo miła pani dyrektor, zero kurzu, czysto, ale okropnie pachniało mlekiem...Ach, te żłobki...
      • Gość edziecko: wyroślaczka Re: żłobek IP: *.* 13.08.02, 11:44
        Serdeczne dzięki za podpowiedź. Hmmm, nie sądziłam, że tak trudno o żłobek. A tak w ogóle to ile taki żłobek kosztuje? I na co można tam liczyć? Jestem całkowicie zielona w tym zakresie. Pozdrawiam
    • Gość edziecko: janeczka Re: żłobek IP: *.* 21.08.02, 15:45
      Disiaj dowiedziałam się, że moje dziecko przyjęto. To nie jest duży wydatek-około 150 zł.Zaczynamy od pierwszego września-narzaie niewiele mogę powiedzieć o warunkach itp.-sama się boję troszkę.Jaś mówi tak:"Idę do złoba. Będę bawiał się z dziećmi. I zadźwonię do mamy-mama sipo, sipo, chodż po Jasia".
      • Gość edziecko: wyroślaczka Re: żłobek IP: *.* 21.08.02, 18:15
        No to gratulacje. Ja strasznie sie boje oddac dziecko do żłoba, sumienie nie daje mi spokoju. A tak właściwie w jakim wieku jest twój synek? A może słyszałaś coś o warunkach w innych żłobkach?Pozdrawiam
    • Gość edziecko: wyroślaczka Re: żłobek IP: *.* 08.09.02, 10:46
      Hej JaneczkoJestem bardzo ciekawa jak minęły pierwsze dni twojego dziecka w żłobku. Napisz proszę, bo niedługo mnie to czekaPozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka