Dodaj do ulubionych

mlode mamy ostrowiec poznajmy się

25.07.09, 19:58
jak w temacie,sa tu może mamusie z Ostrowca chetne do zapoznania
sie,pogadania ewentualnie wspólny spacerek może?
Obserwuj wątek
    • j.muszka82 Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 09.09.09, 13:01
      Jak miło, że ktoś się odezwał z Ostrowca:) Już wcześniej pisałam na innym
      poście, ale ciężko jest kogoś znaleźć chętnego:( Ja jestem jak najbardziej za:)
      Mam niespełna dwuletnią córcię i też chętnie poznałabym młodą mamę i wymieniła
      radami;) W jakim wieku jest Twoje maleństwo? Pozdrawiam!
    • j.muszka82 Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 30.09.09, 12:45
      Na prawdę nie ma żadnej mamusi?
      • ishka82 Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 30.09.09, 20:14
        Ja zostanę mamusią dopiero pod koniec lutego i wtedy chętnie poznam jakąś inną
        mamę do wspólnych spacerów :)
        • j.muszka82 Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 01.10.09, 08:55
          To jeszcze sporo czasu przed Tobą:)) Życzę Ci szczęśliwego i terminowego
          rozwiązania:) Pozdrawiam!
          • asik_w Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 07.10.09, 17:21
            Dziewczyny jest mozliwosc zorganizowania warsztatow dla mam, byłby to cykl 5
            warsztatów z zakresu rozwoju osobisto-zawodowego oraz indywidualne doradztwo
            personalno-zawodowe. Warsztaty finansowane są ze środków unijnych, termin to
            listopad- grudzień. Czy byłybyście zainteresowane?
            • j.muszka82 Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 08.10.09, 11:13
              Możesz coś więcej powiedzieć o tych warsztatach?
              • asik_w Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 11.10.09, 11:38
                Jasne tylko musisz powiedzieć co dokładnie Cie interesuje? Zeby warsztaty
                zorganizować musi być 20 mam, niestety nie ma zupełnie chętnych i jestem tym
                bardzo zdziwiona bo raczej w Ostrowcu nic takiego sie nie organizuje. warsztaty
                są bezpłatne :)
                • j.muszka82 Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 13.10.09, 10:52
                  Oczywiście jestem chętna. Tylko jestem mamą pracującą i nie wiem czy czas mi na
                  to pozwoli... W jakich godzinach by się to odbywało? Powiedz mi dokładnie co
                  byłoby na tych warsztatach bo napisałaś bardzo ogólnie. Jeśli chodzi o inne mamy
                  to też jestem zaskoczona brakiem zainteresowania czymkolwiek:( Ciężko kogoś
                  namówić na spacer a co dopiero mówić o warsztatach... Mam jednak nadzieje, że
                  ktoś jednak przejawi zainteresowanie;) Pozdrawiam wszystkie mamusie:)
                  • asik_w Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 13.10.09, 17:34
                    Byłyby warsztaty chustowe:), spotkanie z psychologiem, z doradcą zawodowym itp
                    to wszystko zalezałoby od mam, jak zbierze sie odpowiednia ilosc chetnych mam to
                    rozsylam ankietke i na podstawie odpowiedzi dobieramy warsztaty. Zajęcia byłyby
                    na 90% w weekendy, narazie nic więcej nie wiem bo nie ma chętnych a wszystko
                    jest zalezne od zainteresowania.
                    • ishka82 Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 24.10.09, 23:52
                      Bardzo fajna inicjatywa :) Mam nadzieje, że się uda. Co prawda nie dla mnie, bo
                      ja dopiero mama zostanę, ale w przyszłości byłabym bardzo zainteresowana takimi
                      warsztatami, tym bardziej, że nie pracuję, a po "odchowaniu" dziecka chciałabym
                      wrócić na rynek pracy, może założyc własna firmę :)
                      • asik_w Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 31.10.09, 10:58
                        Przyszłe mamy też są mile widziane na warsztatach :)

Dziewczyny popytajcie kolezanki, może znajdą się chetne :)
                        • scarlett111 Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 30.01.10, 13:46
                          Witam wszystkie mamusie z Ostrowca:) Bardzo fajnie że jest to forum. Jestem mamą Natalki, która ma już pół roczku. Wychowałam się w Ostrowcu, później przeprowadziłam się do Wrocławia, lecz teraz tu wracam. Chciałabym również poznać inne mamusie chociażby do wspólnych spacerków. Pozdrawiam:)
                          • renatasab Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 16.02.10, 11:17

witam.
                            moja córka ma juz 3,5 roku ale to mi zleciało jak zakładałam ten watek tez była
                            malutka hihi .powim szczerze niby jest to forum tu ale jakos złapac kontakt na
                            wspolne spacery pogaduszki ewentualnie typowo kolezenstwo to bardzo
                            ciężko....pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy:)
                            • j.muszka82 Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 04.03.10, 19:51
                              Witajcie mamusie:)) Widzę, że wreszcie zaczyna ten wątek żyć bo martwiłam się,
                              że nikt już tutaj nie zagląda. Moja Lenka ma już 2 latka i 4 m-ce. Może wreszcie
                              uda nam się zorganizować wspólny spacer? Pozdrawiam.
    • ishka82 Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 30.03.10, 17:44
      Ja już urodziłam :) Moja Dominika ma ponad miesiąc ;) Niedługo zaczniemy dużo
      spacerować (na razie było to niemożliwe z powodu problemów zdrowotnych Małej) i
      chętnie poznamy inne młode mamy i ich pociechy :)
      • j.muszka82 Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 02.04.10, 09:09
        Gratuluje prześlicznej córci i życzę jej dużo zdrówka. Jeśli będziesz miała
        ochotę spotkać się z mamą prawie 2,5 letniej dziewczynki to chętnie po świętach
        możemy się wybrać na wspólny spacer. Tymczasem życzę radosnych Świąt Wielkanocnych:)
        • ishka82 Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 11.04.10, 12:55
          Jasne, że chętnie się spotkam, bo nie lubię spacerować sama ;) Jak masz ochotę,
          to odezwij się na abatko@gmail.com
          • asik_w Re: mlode mamy ostrowiec poznajmy się 27.04.10, 17:40
            Dziewczyny, czy w Ostrowcu jest miejsce dla mam z dziećmi? jakies kluby mam albo
            sale zabaw dla dzieci, może jest jakies miejsce gdzie są zajęcia dla małych
            dzieci z mamami, bedę wdzięczna za pomoc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka