new5 22.03.04, 20:50 mam duza noge,41 nie moge dostac na siebie butów,jesli juz to od 3oo zl w zwyz.czy ktos sie orientuje gdzie w Poznaniu mozna dostac fajne buty w tym rozmiarze i niekoniecznie tak drogie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszulczewska Re: gdzie 41? 22.03.04, 21:34 Podłączam się pod wątek - mam ten sam problem. A wkurza mnie już totalnie, gdy przechodzę całą Panoramę (gdzie sklepów ho ho i jeszcze trochę) i moje poszukiwania wyglądają tak: wchodzę do sklepu i pytam: ma pani cokolwiek damskiego w rozm. 41? I słyszę: NIE. I tak wszędzie... Nawet Deichman, który w NIemczech ma rozmiarówkę nawet do 43(!) tu kończy się na 40... Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
karolka_1 Re: gdzie 41? 23.03.04, 08:52 Witajcie, dziewczyny na ul. Głogowskiej jest sklep obuwniczy z dużymi numerami, niedaleko szkoły muzycznej. Czasem tak duża numeracja jest w CC. Na ul. Górna WIlda, przy narożniku z Chwiałkowksiego, jest maleńki sklepik z obuwiem i odzieżą, tam pani ma równiez damskie obuwie w rozmairach powyżej 40 - ale tylko wtedy, gdy jest nowa dostawa, szybko schodzą.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eszulczewska Re: gdzie 41? 23.03.04, 09:29 Na Głogowskiej byłam - niestety, mimo wielkich napisów o ogromnej rozmiarówce, znalazłam poprostu fatalne buty - beznadziejny wygląd i jakość. W CCC faktycznie rok temu udało mi się ustrzelić nawet 42 (!) ale od tamtej pory największe jakie widziałam to 40. Nadzieja mnie jednak nie opuszcza... Ewa Odpowiedz Link Zgłoś