agnesik190 14.07.06, 11:49 Dzisiaj jedziemy do Poznania na kilka dni. Proszę powiedzcie co trzeba koniecznie zobaczyć w Poznaniu. Może polecicie jakies fajne miejsce na spacerek z naszym 16 miesięcznym synkiem. Z góry dziękuje za wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meganm Re: Poznań- co warto zobaczyć 14.07.06, 12:30 na spacerek z maluchem polecam Ogrod Botaniczny na Ogrodach przy ul. Dabrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dorkapoz Re: Poznań- co warto zobaczyć 14.07.06, 13:29 nowe zoo, kolejka z Malty Odpowiedz Link Zgłoś
1kjj Re: Poznań- co warto zobaczyć 14.07.06, 20:43 Sołacz, koniecznie Sołacz a jeśli lubicie długie spacery to z Sołacza idźcie nad Rusałkę. pzdr. j. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaku Re: Poznań- co warto zobaczyć 15.07.06, 09:10 Malta jest ładna, ale chyba odradzam w celach spacerowych, bo mnóstwo tam rolkaży i rowerzystów, więc ja tam nie mogę ze spokojem spacerować, ciagle się denerwuję, że ktoś na mnie najedzie Ale Zoo na Malcie jak najbardziej! Może Cytadela. Jeśli chodzi o atrakcje turystyczne, to Ostrów Tumski z Katedrą, Stary Rynek oczywiście i koniecznie w południe - główna atrakcja dla dzieci czyli koziołki na ratuszowej wieży. Trudno mi więcej polecać, bo jeśli dziecko jest małe to bieganie po muzeach czy innych przybytakch kultury, albo wycieczki po rozgrzanym do czerwoności mieście chyba odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś