Dodaj do ulubionych

dobry ortopeda w Lublinie

16.06.04, 15:03
witam mam prośbę czy któraś z mam moze mi polecic dobrego ortopede w Lublinie
z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • iperz Re: dobry ortopeda w Lublinie 16.06.04, 16:01
      zależy do czego potrzebny. Jeśli do sprawdzenia bioderek itp. polecamy dr Gila
      w Intermedzie na Junoszy - szybko, konkretnie , fachowo i miło. Jeśli możesz
      napisz bliżej co się dzieje.
      jeśli chcesz namiary na intermed daj znać
      • sunga27 Re: dobry ortopeda w Lublinie 16.06.04, 16:18
        Mój synek ma 23 miesiące i nosi pieluche ortopedyczną ,ale nie cały czas od
        jakiegos czasu zauważyłam że stawia nóżki do srodka jak chodzi przez co coraz
        cześćiej sie przewraca.Wybieram sie w najblizszym czasie do ortopedy ale
        chciałabym pójsc do kogoś kto ma najlepsza opinie w Lublinie.Ja w chodze do
        doktora Karskiego w TOP MEDICALU.
        • iperz Re: dobry ortopeda w Lublinie 16.06.04, 19:14
          ciężko wskazać kogoś z najlepszą opinią - ja i moi wszyscy znajomi chodzimy do
          Gila i jesteśmy zadowoleni - z tym, że problemy mamy pospolite (tj.znacznie
          mniej poważne od Twojego) . Jeśli chcesz daj mi swój nr GG - napiszę Ci pewną
          ciekawostkę ale nie chcę być posądzana o robienie komuś antyreklamy lub coś w
          tym stylu. Ja bym na Twoim miejscu spróbowała iść do Gila (mam wrażenie, że zna
          się na rzeczy) jeśli oczywiście nie jesteś zadowolona z dotychczasowego
          leczenia (a z tego co piszesz można wywnioskować, że nie jesteś)
          • sunga27 Re: dobry ortopeda w Lublinie 16.06.04, 21:30
            podam ci mój numer gg 7408958
            • gyokuro Re: dobry ortopeda w Lublinie 09.07.04, 23:17
              Powiem krótko - my zrezygnowaliśmy z Dr Karskiego na rzecz dr Gila. I już.
          • mamagapka Re: dobry ortopeda w Lublinie 02.08.04, 22:57
            a my chodziliśmy do doktora gila i zmieniliśmy na dr. Latalskiego bo mieliśmy
            wrażenie że naciąga nas na wizyty. kazał dziecku nosić pieluchę ortopedyczną
            choć wcale nie była potrzebna
    • addria Re: dobry ortopeda w Lublinie 10.07.04, 14:05
      A co powiecie o dr Okońskim? Podobno to dobry specjalista, ale my byliśmy tylko
      raz u niego w Intermedzie na usg i wszystko było ok smile No i to było już jakieś
      dwa lata temu.
      • maciejka_ekazet Re: dobry ortopeda w Lublinie 14.07.04, 22:32
        Chodzilismy do dra Okońskiego od początku. I nie mam zastrzeżeń co do efektów
        leczenia, ale uważam, ze poświęca za mało czasu pacjentom. Spóźnia się, a potem
        z wizyt, za które się w końcu płaci robi taką tasmę montażową. Zrezygnowalismy.
        Teraz chodzimy do dra Karskiego w Top Medicalu. Jestem bardzo zadowolona.
        Zwłaszca jego podejściem do Dzieci, spokojem, cierpliwością. Moje dziecko jest
        bardzo trudne w kontaktach z lekarzem. A dr Karski spokojnie czeka aż ja
        wynegocjuje z moim dzieckiem zbadanie nóg. I nie daje mi odczuć, ze czas mi sie
        kończy. Żadne pytanie nie pozostaje bez odpowiedzi, wszystko jest tak jak byc
        powinno. Ja go polecam.
    • jo_aska Re: dobry ortopeda w Lublinie 30.07.04, 00:38
      ech nie wiem czy jeszcze aktualne-napisz gdzie poszlas w koncu??
      Ja bylam u Okonskiego, pozniej Karski a ostatnio u lek. ktory nei wiem jak sie
      nazywa, zostal mi polecony przez kolezanke i przyjmuje na Glebokiej w salonie
      ortopedycznym (widoczny i latwo znalesc). Poszlam do niego bo Karski chcial
      zakladc mojemu synkowi takie wklady gipsowe bo niby chodzi na ugietych kolanach.
      Ten lek. powiedzial ze nic zlego u dziecka nie widzi i ze musi tak chodzic bo
      jest dosyc wyrosniety na swoj wiek (16 m-cy) i tak "ustawia"srodek ciezkosci.
      Tam jesli potzreba na miejscu dostaniesz specjalne obuwie i odpowiednie wkladki-
      ale nie naciagaja- jak nie trzeba to nie mowia ze sa najlepsze.Jak jestes
      zainteresowana to odezwij sie to poszukam tel.
      • sunga27 Re: dobry ortopeda w Lublinie 15.08.04, 21:48
        witaj byłam u dr.Gila i jestem bardzo zadowolona ,następną wizytę mam na
        wrzesień.
      • monwa Re: dobry ortopeda w Lublinie 13.10.04, 18:17
        Ten lekarz to dr Jaworski, byłam u niego, poświęcił na badanie dziecka i moje
        wątpliwości, tyle czasu ile było potrzeba, czyli ponad 60 min. Jestem
        zadowolona i polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka