sunga27 16.06.04, 15:03 witam mam prośbę czy któraś z mam moze mi polecic dobrego ortopede w Lublinie z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iperz Re: dobry ortopeda w Lublinie 16.06.04, 16:01 zależy do czego potrzebny. Jeśli do sprawdzenia bioderek itp. polecamy dr Gila w Intermedzie na Junoszy - szybko, konkretnie , fachowo i miło. Jeśli możesz napisz bliżej co się dzieje. jeśli chcesz namiary na intermed daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
sunga27 Re: dobry ortopeda w Lublinie 16.06.04, 16:18 Mój synek ma 23 miesiące i nosi pieluche ortopedyczną ,ale nie cały czas od jakiegos czasu zauważyłam że stawia nóżki do srodka jak chodzi przez co coraz cześćiej sie przewraca.Wybieram sie w najblizszym czasie do ortopedy ale chciałabym pójsc do kogoś kto ma najlepsza opinie w Lublinie.Ja w chodze do doktora Karskiego w TOP MEDICALU. Odpowiedz Link Zgłoś
iperz Re: dobry ortopeda w Lublinie 16.06.04, 19:14 ciężko wskazać kogoś z najlepszą opinią - ja i moi wszyscy znajomi chodzimy do Gila i jesteśmy zadowoleni - z tym, że problemy mamy pospolite (tj.znacznie mniej poważne od Twojego) . Jeśli chcesz daj mi swój nr GG - napiszę Ci pewną ciekawostkę ale nie chcę być posądzana o robienie komuś antyreklamy lub coś w tym stylu. Ja bym na Twoim miejscu spróbowała iść do Gila (mam wrażenie, że zna się na rzeczy) jeśli oczywiście nie jesteś zadowolona z dotychczasowego leczenia (a z tego co piszesz można wywnioskować, że nie jesteś) Odpowiedz Link Zgłoś
sunga27 Re: dobry ortopeda w Lublinie 16.06.04, 21:30 podam ci mój numer gg 7408958 Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re: dobry ortopeda w Lublinie 09.07.04, 23:17 Powiem krótko - my zrezygnowaliśmy z Dr Karskiego na rzecz dr Gila. I już. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagapka Re: dobry ortopeda w Lublinie 02.08.04, 22:57 a my chodziliśmy do doktora gila i zmieniliśmy na dr. Latalskiego bo mieliśmy wrażenie że naciąga nas na wizyty. kazał dziecku nosić pieluchę ortopedyczną choć wcale nie była potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
addria Re: dobry ortopeda w Lublinie 10.07.04, 14:05 A co powiecie o dr Okońskim? Podobno to dobry specjalista, ale my byliśmy tylko raz u niego w Intermedzie na usg i wszystko było ok No i to było już jakieś dwa lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_ekazet Re: dobry ortopeda w Lublinie 14.07.04, 22:32 Chodzilismy do dra Okońskiego od początku. I nie mam zastrzeżeń co do efektów leczenia, ale uważam, ze poświęca za mało czasu pacjentom. Spóźnia się, a potem z wizyt, za które się w końcu płaci robi taką tasmę montażową. Zrezygnowalismy. Teraz chodzimy do dra Karskiego w Top Medicalu. Jestem bardzo zadowolona. Zwłaszca jego podejściem do Dzieci, spokojem, cierpliwością. Moje dziecko jest bardzo trudne w kontaktach z lekarzem. A dr Karski spokojnie czeka aż ja wynegocjuje z moim dzieckiem zbadanie nóg. I nie daje mi odczuć, ze czas mi sie kończy. Żadne pytanie nie pozostaje bez odpowiedzi, wszystko jest tak jak byc powinno. Ja go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jo_aska Re: dobry ortopeda w Lublinie 30.07.04, 00:38 ech nie wiem czy jeszcze aktualne-napisz gdzie poszlas w koncu?? Ja bylam u Okonskiego, pozniej Karski a ostatnio u lek. ktory nei wiem jak sie nazywa, zostal mi polecony przez kolezanke i przyjmuje na Glebokiej w salonie ortopedycznym (widoczny i latwo znalesc). Poszlam do niego bo Karski chcial zakladc mojemu synkowi takie wklady gipsowe bo niby chodzi na ugietych kolanach. Ten lek. powiedzial ze nic zlego u dziecka nie widzi i ze musi tak chodzic bo jest dosyc wyrosniety na swoj wiek (16 m-cy) i tak "ustawia"srodek ciezkosci. Tam jesli potzreba na miejscu dostaniesz specjalne obuwie i odpowiednie wkladki- ale nie naciagaja- jak nie trzeba to nie mowia ze sa najlepsze.Jak jestes zainteresowana to odezwij sie to poszukam tel. Odpowiedz Link Zgłoś
sunga27 Re: dobry ortopeda w Lublinie 15.08.04, 21:48 witaj byłam u dr.Gila i jestem bardzo zadowolona ,następną wizytę mam na wrzesień. Odpowiedz Link Zgłoś
monwa Re: dobry ortopeda w Lublinie 13.10.04, 18:17 Ten lekarz to dr Jaworski, byłam u niego, poświęcił na badanie dziecka i moje wątpliwości, tyle czasu ile było potrzeba, czyli ponad 60 min. Jestem zadowolona i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś