zielona_herbata1 06.01.04, 22:18 No własnie gdzie w Krakowie mozna niedrogo pograc w tenisa? Bardzo bym chciala pograć, ale nie wiem gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Gdzie mozna pograc w tenisa niedrogo? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 22:39 chcesz sama grać w tenisa ????????? chodzi ci o ścianę o którą możesz poodbijać piłkę rakietą ??????? ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_herbata1 Re: Gdzie mozna pograc w tenisa niedrogo? 07.01.04, 13:32 Dlaczego sama? Szukam fajnego kortu,a tam zapewne sa ludzie. Scianka raczej odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Gdzie mozna pograc w tenisa niedrogo? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 21:47 sprawa jest tego rodzaju, że nikt na ciebie nie będzie czekał do gry jedynie trener lub sparingpartner, który weżmie od ciebie 40 zł, a w zimie hala jest droga - 40-50 zł więęc lepiej umówić się w czwórkę i podzielić koszty na cztery. Lub czekać do lata, gdzie korty ziemne są tańsze 10-15 zł /godz. Tańsze są balony ale w nich nieprzyjemnie się gra i ostatnio padły pod naporem śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Gdzie mozna pograc w tenisa niedrogo? 07.01.04, 21:53 W Szikagowie w lecie w kazdym parq.Za darmo.A kortow na peczki. W zimie niestety trzeba placic.Ale jezeli nie ma sniegu to widzialem napalencow grajacych bardzo energicznie,wlasnie w parkach!Prawie wszystkie sa oswietlone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Gdzie mozna pograc w tenisa niedrogo? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 21:56 magazyn - Kraków to tenisowa pustynia - liczyłam na wybudowanie wielkiego obiektu spotowego ale oni tylko myślą o Wiśle i ty tylko o Cracovi Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Gdzie mozna pograc w tenisa niedrogo? 07.01.04, 22:01 A w Prokocimiu tyle ugorow i nieuzytkow lezy...nie mozna tam cos zrobic? Przeciez to kasiora jest.Jasne,ze najpierw trzeba wlozyc zeby wyjac(jak to w zyciu)ale to jest do zrobienia.Nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Gdzie mozna pograc w tenisa niedrogo? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 22:05 nie jest - poczekaj włożę ci pewien tekst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do magazyna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 22:12 Wiesz, że dzisiaj się dowiedziałam, że pod naporem sniegu balon tenisowy padł, połamał lampy i wiele szkód narobił. Powiedziałam panu, ze nie dziwi mnie to, to jest tak jak pieniądze lecą same z nieba, a nikomu na nim nie zależy. Już dawno powinni sprywatyzować ten obiekt, który jest tylko atrapą sportu, ale utrzymania ciepłych posadek. Sam zobacz, gdyby mnie zależało na korcie poleciałabym puscić ogrzewanie by śnieg szybko tajał jak do ogrodu ratować roślinność, a tu wszyscy się bawią a balon padł. To jest tak , czy się siedzi czy sie leży to się należy i nie ma odpowiedzialności. Prywatny właściciel by bardziej zadbał. Ale mozna mówić , szuka nasze państewko pieniądze nie tam gdzie potrzeba. Ile miliardów idzie na dofinansowanie obiektów sportowych i to tak jakby wyrzucić je w błoto. To się nazywa lobbing - ciekawe komu na tym zależy by takie obiekty utrzymywać ? kończę z tym tematem , serce się kraje patrzeć na to, a człowiekowi dowalą więcej lat do emerytury z oszczędności. I taka politykę stworzą, że emeryt umrze i obiekty sportowe umrą . Pisze o tym dlatego, że chciałabym w przyszlości stworzyć ośrodek grających w tenisa od lat 6 do 106 lat - taki uniwersalny. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Bolalo!!! 07.01.04, 22:17 Wlozylas dosyc energicznie i azem zawyl!! A czy dziwi Cie cos podobnego?Trzeba bylo kupic ten obiekt!Pogadaj z Proksiem,on jest przy kasie teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Bolalo!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 22:20 właśnie nie da sie kupić , bo Kraków musi dawać dotacje na sport by się rozwijał, a wbijają gwożdzie do trumny - magazyn jak przyjedziesz zobaczysz naocznie jak marnieją dobra wspólne Odpowiedz Link Zgłoś
amber13 Re: Wybudowac korty. 07.01.04, 22:25 Tego tez nie pozwola?Przeciez nie tylko o wyczynie trzeba myslec ale i o rekreacji. Czy to taka qpa forsy jest potrzebna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wybudowac korty. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 22:27 nombel - to nie tak, teraz jest kryzys, wielki kryzys, tak bardzo wielki kryzys , że się nie inwestuje - przyjedzcie i budujcie, a ja będę sobie trenerkiem koordynatorkiem - wystarczy mi tyle ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
amber13 Re:KOORDYNACJA 07.01.04, 22:33 To znakomicie brzmi.Tak nowoczesnie i mimo wzystko TAJEMNICZO! Dobranoc Pani TRENER.Czy zaprawa kondycyjna tez w zasiegu pani umiejetnosci trenerskich jest? Czekam na "rozpiske". Odpowiedz Link Zgłoś
mr.bombel Re:KOORDYNACJA 07.01.04, 22:34 To znakomicie brzmi.Tak nowoczesnie i mimo wzystko TAJEMNICZO! Dobranoc Pani TRENER. ps.Czy zaprawa kondycyjna tez w zasiegu pani umiejetnosci trenerskich jest? Czekam na "rozpiske". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:KOORDYNACJA IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 22:40 na pierwszy rzut i na rozgrzewkę może być zielona herbatka ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.bombel Re:KOORDYNACJA 08.01.04, 16:46 A w ktorej rece filizaneczke utrzymywac? A moze bez slomke chleptac? Czy cytrynke mozna wcisnac? To pierwszy dzien a kolejny krok dla kondycyi? W Szikagowie sjewodnja ino -3C.Elegancko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jans Re: Gdzie mozna pograc w tenisa niedrogo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 21:06 Podobno niezła sala jest w Rudawie, 40-45zł, niestety trzeba dojechać, jest też balon w Zabierzowie. Niedrogo było w hali Politechniki w Czyżynach /korty ziemne/, poza tym Maciantowicz na Błoniach, balon z dywanem /drogo/, na Królowej Jadwigi balon + ziemia /nietanio/ i sala z dywanem /drogo/, na Wieczystej - balon + ziemia. Jest też balon przy al. Powstania Warszawskiego, i przy klubie Grzegórzecki. Sala przy ul. Szuwarowej - dywan + drogo. Kończącego top spinu, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jans Re: Gdzie mozna pograc w tenisa niedrogo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 21:24 Ps Z reguły na niektorych kortach taniej jest np. przed południem lub w godzinach wieczornych po 21. Mozna tez zaoszczedzić kupujac abonament. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Gdzie mozna pograc w tenisa niedrogo? 08.01.04, 21:27 Coos sie jednak znalazlo w bidnym Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_herbata1 Re: Gdzie mozna pograc w tenisa niedrogo? 08.01.04, 22:58 Dzieki za wszystkie informacje. Mysle, jednak ze zostaje mi nadal z rozrzewieniem przyglądać sie jak kurz osiada na mojej rakiecie :(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: Gdzie mozna pograc w tenisa niedrogo? IP: *.telbeskid.pl 04.01.19, 10:16 W Rudawie jest całkiem fajnie. Korty dywanowe, dobre zaplecze, poczekalnia dla rodziców. Warto podjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc na dyw. 303 na politechnice IP: 213.134.162.* 08.01.04, 22:51 Polecam korty asfaltowe dobrej jakości na dyw.303 k. Politechniki, oczywiście tylko wtedy kiedy się da grać i nie ma śniegu. Przed i po sezonie za 0 zł można grać pod warunkiem posiadania własnej siatki. W sezonie 5 zł/h. Gram tam od 10 lat i szczerze powiem że wole te asfaltowe korty od ceglanych, bo ceglane są nierówne, drogie i beznadziejne jakościowo. Asfalt tam jest niemal idealnie równy bez dziur i kamieni - polecam. Jeśli jest jakiś forumowicz który chciałby pograć w tenisa to chętnie się umówię , bo poszukuję dobrego partnera do gry. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Oto wlasnie biega 09.01.04, 18:04 Ale co znaczy z wlasna siatko?Ale yaya! W Szikagowie zalozone sa siatki z nierdzewnego stalowego cieniutkiego drutu i se wisza caly okragly albo nawet dluzszy rok! Zielona herbata odpuscila? A jaka to rakieta,ze moze zaplesniec?Drzewnianna? Na siezq tyz grywaja tutay zapalency a nawet w golfa co wydaje mi sie juz calkowitym przegieciem paly! Coz,Manitou ma oryginalnych lokatorow. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_herbata1 Re: Oto wlasnie biega 10.01.04, 00:24 Zaraz zaraz to że kurz osiada nie znaczy, ze moja rakieta pleśnieje :) A propos kartów i tenisa w Szikagowie, mysle ze sprawa wyglada tak samo jak w Londynie, gdzie uczylam sie grać. Kortow jest mnóstwo, można grać za darmo,a jesli chce sie zagrać mecz po prostu idzie sie na kort i zawsze znajdzie sie towarzystwo. Tylko jeszcze u nas wszystko stoi na głowie i ze wszystkim jest problem. Przykro to powiedziec, ale to polskie realia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auto Re: Gdzie mozna pograc w tenisa niedrogo? IP: *.law.uj.edu.pl 10.01.04, 13:05 Polecam w lecie korty na Miasteczku (asfaltowe, za darmo) Odpowiedz Link Zgłoś