Gość: eeeee IP: *.cmbg.cable.ntl.com 15.09.09, 22:29 lol, chamskie ale dobre, chociaz chamskie, nie - jednak dobre Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: balusz Co ja widzę: Bądźcie czujni! IP: *.multi-play.net.pl 15.09.09, 22:33 "...oportunistyczni radni, których polityczny żywot to jedna gigantyczna kalkulacja..." doskonałe porównanie, choć mogło by być jeszcze mocniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacedreamer Co ja widzę: Bądźcie czujni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 22:34 Panie Staszku Szanowny, podpisuję się pod Pańskimi słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: mancewicz-chamem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 22:57 nawet jak mi sie nie podobają niektóre pomniki Pana Dżwgaja, to znaczy że mam sie tak chamsko wyrażać? To samo pan mancewicz, mógłby napisać kulturalniej, a tak na marginesie, z czego ten jad nienawisci? przypomina mi to sposób wysławiania paru biskupów....Chcesz Pan atakować? to zaatakuj Pan magistrat, zbk [i to wcale nie za jakieś podwyżki], za nieliczenie sie z klientami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: mancewicz-chamem? 10.10.09, 08:07 Panie, panie, co Pan? Jakie "niektore"? To widzial Pan taki pomnik Dzwigaja, po ktorym nie dzwiga sie panu jedzenie w przewodzie pokarmowym??? Gość portalu: art napisał(a): > nawet jak mi sie nie podobają niektóre pomniki Pana Dżwgaja, to znaczy że mam > sie tak chamsko wyrażać? To samo pan mancewicz, mógłby napisać kulturalniej, a > tak na marginesie, z czego ten jad nienawisci? przypomina mi to sposób > wysławiania paru biskupów....Chcesz Pan atakować? to zaatakuj Pan magistrat, zb > k > [i to wcale nie za jakieś podwyżki], za nieliczenie sie z klientami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starowin Co ja widzę: Bądźcie czujni! IP: *.ghnet.pl 15.09.09, 23:20 Przypominam że w parku Jordana już stoi popiersie Kuklińskiego w alei wraz z innymi wielkimi mniej lub bardziej znanymi polakami . Myślę że to wystarczy i jeśli ktoś ma zamiar czcić jago pamięć to ma to gdzie robić z szacunkiem i bez wzbudzania większych emocji wśród potencjalnych oponentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imd Re: Co ja widzę: Bądźcie czujni! IP: 82.177.125.* 16.09.09, 21:20 ktos na forum ładnie nazwał te aleję: Aleja Potworów. Popatrzcie na Skłodowską.. Odpowiedz Link Zgłoś
aarvedui lwy skończyły ucztę i pojawiły się hieny 15.09.09, 23:42 zawsze miło odciąć kuponik,nie? wie o tym i Donek i Lechu (bój-kto pierwszy zaprosi siatkarzy), wiedzą też i niektórzy redaktorzy i felietoniści. "Zawsze z tłumem - zawsze na fali!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik_z_bólem Jak to mówiono w dzielnicy mojego dzieciństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 21:31 KUP SE FLASZKE Dla Pana Stanisława duża piątka. Z Cześkiem won. Miejmy nadzieję, że ten przemalowany sekretarz PZPR nie wepchnie nam kaszany w postaci pochodu "kruluf" na Wawel, dookoła którego to pochodu krąży jak sęp od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajko Co ja widzę: Bądźcie czujni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 05:28 gdzie tu chamstwo? dosadność, tak, ale chamstwo? to sztuka dowalić komuś, bez użycia brutalizmów. tak trzymać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bierfreund Co ja widzę: Bądźcie czujni! 16.09.09, 10:00 to nie tak. tym razem nie uda im sie bo o jakiegos kuklinskiego idzie. jakby nastepny g0wn0 warty pomniczek jp2 autorstwa dzwigaja chcieli nam wcisnac, chocby mial i 50 metrow i mial stanac na srodku placu centralnego to i tak im sie uda, bo beda mieli tepych katolikow za soba. bo to o naszego najwspanialszego, najlepszego, najukochanego, naj, naj, naj... normalnie noz w kieszeni sie otwiera jak mysle o tej hipokryzji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Co ja widzę: Bądźcie czujni! IP: *.multi-play.net.pl 16.09.09, 12:24 bardzo dobry tekst :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigzak Swięte słowa !!! Popieram i jestem czujny! IP: *.ramtel.pl 16.09.09, 17:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imd Re: Swięte słowa !!! Popieram i jestem czujny! IP: 82.177.125.* 16.09.09, 21:21 ja też! tak 3mać Panie Stanisławie...wymierzyć, złożyć, cel-pal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Co ja widzę: Bądźcie czujni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 09:02 złote czasy to dopiero nadejdą Odpowiedz Link Zgłoś