Dodaj do ulubionych

nowy i ufoki ;-)

IP: *.gw.ip.pl / 195.116.22.* 07.01.04, 22:20
heh od niedawna obserwuje to foroom i nie powiem sam jestem nieco w tym zainteresowany (jesli chodzi o tramwaje ;-)). dlatego tez wychodze z pozdrowieniami 4all i pytaniem: czym jest ufok, czy to 105x3?
no i pytanie jedno jeszcze, gdzies widzialem cos o wiedenczykach E1, czy cos takiego planuje kraq?

istredd` ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Meg Re: nowy i ufoki ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 22:25
      Tak, ufok to 3x105.

O wiedeńczykach to może ktoś inny :-)

Pozdrawiam
      Meg
      • Gość: piter Re: nowy i ufoki ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 22:45
        he he
        kobieta i wie co co ufok :))))))
        • Gość: GS Re: nowy i ufoki ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 22:50
          No a ja ze swej strony mam też pytanie do starszych stażem forumowiczów: skąd
          się takie piękne określenie wzięło?
          • Gość: J-23 Prezes Adaś- prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 23:02
            A ja pomijając drogę służbową zwracam się bezpośrednio do Prezesa o stworzenie
            dla nowych forumowiczów LEGENDY określeń, żeby wszystko było czytelne i jasne.
        • Gość: Meg Re: nowy i ufoki ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 22:56
          Gość portalu: piter napisał(a):

> he he
          > kobieta i wie co co ufok :))))))

No wiesz jak widać nie jesteśmy takie głupie jak Ci się wydaje.

Pozdrawiam
          Meg
    • pavlack Re: nowy i ufoki ;-) 07.01.04, 22:57
      Gość portalu: istredd` napisał(a):

> no i pytanie jedno jeszcze, gdzies widzialem cos o wiedenczykach E1, czy cos
      ta
      > kiego planuje kraq?

Na razie są dwa, jeden niedługo wyjedzie, a drugi na razie czeka (chyba pójdzie
      na części).

> istredd` ;-)

Mhm, znałem kiedyś jednego istredda, tylko nie wiem czy to Ty :) Mówi Ci coś
      hasło GTA Polonia? :)
      • Gość: istredd gtapolonia IP: *.gw.ip.pl / 195.116.22.* 08.01.04, 14:40
        hehe wiedzialem ze skads znam pavlacka... :-). tia... swiat jest taki maly

istredd` ;-)
        • pavlack Re: gtapolonia 08.01.04, 16:11
          taaa no widzisz :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka