Dodaj do ulubionych

MEDIA MARKT wyprzedaz

08.01.04, 22:20
jesli ktos z was ma ulotke z wyprzedazy,ktoa zaczni sie juz jutro to prosze
napiszcie mi jaka jest oferta kamer cyfrowych,cyfr aparatow ,odkurzaczy oraz
czajniczkow.
bardzo prosze
iza:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Piter vel PIOR Re: MEDIA MARKT wyprzedaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 23:32
      Byłem tam dzisiaj! Robia wyprzedaż totalną produktów z ekspozycji zasada kto
      pierwszy ten lepszy, dlatego polecam wybrać sie tam jutro z portfelem pełnym
      pieniędzy:) Będzie niezły ubaw jak ludzie będą sie tratować...
    • Gość: cosmo Re: MEDIA MARKT wyprzedaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 00:23
      Nie dajcie się nabrać i zadrwić z siebie. Akcja nazywa się wyprzedażą i
      faktycznie MEDIA wyprzedawać będzie po bardzo niskiej cenie niektóre produkty.
      Szkoda tylko, że jest ich dosłownie KILKA z każdego rodzaju /np. radia są tylko
      TRZY !/
      • Gość: Piter vel PIOR Re: MEDIA MARKT wyprzedaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 10:57
        Właśnie wróciłrem z Media! Ale jaja ludzie sie tratowali! Oczywiście tego co
        chciałem nie było juz dawno, a przyjechałem o 9.10 :( no nic w każdym razie
        rozczarowanych było więcej. Ludzie w szale kupowali wszsytko na co było ich
        stać. Myślę że do 12 już nic nie będzie...
        • sabbina na tym polega reklama ! darmowa 1 09.01.04, 11:12
          mieli trochę "skasowanego" towaru, który raczej nie znalazłby kupca, no to
          miast wyrzucić, obnizyli cenę i już...
          ile ich to kosztowało ?
          szacuję, że w krakowskim Media - Markt nie więcej niż 30 tys. zł, ale za to
          jaka reklama !!!
          wszyscy teraz o tym piszą !!!
        • sabbina na tym polega reklama ! darmowa 1 09.01.04, 11:12
          mieli trochę "skasowanego" towaru, który raczej nie znalazłby kupca, no to
          miast wyrzucić, obnizyli cenę i już...
          ile ich to kosztowało ?
          szacuję, że w krakowskim Media - Markt nie więcej niż 30 tys. zł, ale za to
          jaka reklama !!!
          wszyscy teraz o tym piszą !!!
        • Gość: Clint Re: MEDIA MARKT wyprzedaz IP: *.radiowiec.com 09.01.04, 11:20
          moj brat uderzyl tam po wieze, byl przed otwarciem sklepu, ponoc dziki tlum,
          robili nawet zdjecia :) Oczywiscie jak juz wszedl na sale wiez nie bylo, bo
          zostaly zarezerwowane (??!!) i zostala tylko jedna... ekspozycyjna, niezle
          wytyrana.
    • luckystrike Re: MEDIA MARKT wyprzedaz 09.01.04, 11:39
      info.onet.pl/851664,11,item.html
    • gph Re: MEDIA MARKT wyprzedaz 09.01.04, 14:25
      polecam artykuł
      serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1857715.html
      • m.in Re: MEDIA MARKT wyprzedaz 09.01.04, 14:43
        zasadniczo pozbywają się złomu
        pięć razy w serwisie
        pół roku na półce i nikt nie chce
        mówią o tym nawet sami pracownicy
        szkoda kasy jak sądzę

• Gość: iberka czyli nie warto? IP: w3cache.* / 195.150.72.* 09.01.04, 21:24
      jak maja stratowac mnie i jeszcze dziecko w wozku to chyba jednak sie nie
      wybiore a tak potrzebuje tych kilku sprzetow:-(((((((((((
      iza
      • jottka Re: czyli nie warto? 09.01.04, 21:37
        wiesz co, nie wiem, co cię interesuje, ale jeśli idzie o sprzęt foto itp., to
        nie zawsze media markt ma najtaniej - jak masz jakiś upatrzony model, to
        najlepiej obejrzyj sobie strony firm, podzwoń po krakowskich sklepach, z reguły
        ceny się różnią, a najciekawsze oferty wcale nie z tych najgłośniejszych firm
        pochodzą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka