iberka 08.01.04, 22:20 jesli ktos z was ma ulotke z wyprzedazy,ktoa zaczni sie juz jutro to prosze napiszcie mi jaka jest oferta kamer cyfrowych,cyfr aparatow ,odkurzaczy oraz czajniczkow. bardzo prosze iza:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piter vel PIOR Re: MEDIA MARKT wyprzedaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 23:32 Byłem tam dzisiaj! Robia wyprzedaż totalną produktów z ekspozycji zasada kto pierwszy ten lepszy, dlatego polecam wybrać sie tam jutro z portfelem pełnym pieniędzy:) Będzie niezły ubaw jak ludzie będą sie tratować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo Re: MEDIA MARKT wyprzedaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 00:23 Nie dajcie się nabrać i zadrwić z siebie. Akcja nazywa się wyprzedażą i faktycznie MEDIA wyprzedawać będzie po bardzo niskiej cenie niektóre produkty. Szkoda tylko, że jest ich dosłownie KILKA z każdego rodzaju /np. radia są tylko TRZY !/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter vel PIOR Re: MEDIA MARKT wyprzedaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 10:57 Właśnie wróciłrem z Media! Ale jaja ludzie sie tratowali! Oczywiście tego co chciałem nie było juz dawno, a przyjechałem o 9.10 :( no nic w każdym razie rozczarowanych było więcej. Ludzie w szale kupowali wszsytko na co było ich stać. Myślę że do 12 już nic nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina na tym polega reklama ! darmowa 1 09.01.04, 11:12 mieli trochę "skasowanego" towaru, który raczej nie znalazłby kupca, no to miast wyrzucić, obnizyli cenę i już... ile ich to kosztowało ? szacuję, że w krakowskim Media - Markt nie więcej niż 30 tys. zł, ale za to jaka reklama !!! wszyscy teraz o tym piszą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina na tym polega reklama ! darmowa 1 09.01.04, 11:12 mieli trochę "skasowanego" towaru, który raczej nie znalazłby kupca, no to miast wyrzucić, obnizyli cenę i już... ile ich to kosztowało ? szacuję, że w krakowskim Media - Markt nie więcej niż 30 tys. zł, ale za to jaka reklama !!! wszyscy teraz o tym piszą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clint Re: MEDIA MARKT wyprzedaz IP: *.radiowiec.com 09.01.04, 11:20 moj brat uderzyl tam po wieze, byl przed otwarciem sklepu, ponoc dziki tlum, robili nawet zdjecia :) Oczywiscie jak juz wszedl na sale wiez nie bylo, bo zostaly zarezerwowane (??!!) i zostala tylko jedna... ekspozycyjna, niezle wytyrana. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: MEDIA MARKT wyprzedaz 09.01.04, 11:39 info.onet.pl/851664,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: MEDIA MARKT wyprzedaz 09.01.04, 14:25 polecam artykuł serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1857715.html Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: MEDIA MARKT wyprzedaz 09.01.04, 14:43 zasadniczo pozbywają się złomu pięć razy w serwisie pół roku na półce i nikt nie chce mówią o tym nawet sami pracownicy szkoda kasy jak sądzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberka czyli nie warto? IP: w3cache.* / 195.150.72.* 09.01.04, 21:24 jak maja stratowac mnie i jeszcze dziecko w wozku to chyba jednak sie nie wybiore a tak potrzebuje tych kilku sprzetow:-((((((((((( iza Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: czyli nie warto? 09.01.04, 21:37 wiesz co, nie wiem, co cię interesuje, ale jeśli idzie o sprzęt foto itp., to nie zawsze media markt ma najtaniej - jak masz jakiś upatrzony model, to najlepiej obejrzyj sobie strony firm, podzwoń po krakowskich sklepach, z reguły ceny się różnią, a najciekawsze oferty wcale nie z tych najgłośniejszych firm pochodzą. Odpowiedz Link Zgłoś