Dodaj do ulubionych

Nie chcą koncertu Behemotha

IP: *.chello.pl 25.09.09, 16:59
Koniec zaściankowego katolickiego "Krakówka"
Obserwuj wątek
    • Gość: mjutujki Golonkę masz Pan? IP: *.blich.krakow.pl 25.09.09, 17:08
      jak Hitler nasz kraj?
      • heartpumper Kot Mistrza Wolanda daje koncerty??? 25.09.09, 17:31
        Zesz w morde....
        • Gość: gość portalu Szatanik może nie byc bezstronny IP: 62.121.112.* 25.09.09, 17:50
          W tym sporze Szatanik może nie byc bezstronny
          • Gość: (.)(.) Re: Szatanik może nie byc bezstronny IP: 89.100.241.* 25.09.09, 17:58
            jesli pan szatanik nie chce byc urabiany przez satanistow to niech
            zamiast na koncert idzie do kosciola. ponoc mamy wolny kraj. ponoc
    • Gość: 666 chcemy Behemotha IP: 67.159.45.* 25.09.09, 17:18
      oszołomy pokroju Nowaka won do kruchty!
    • dr_avalanche Nie chcą koncertu Behemotha 25.09.09, 17:26
      Chyba Komitet nie liczył na to że urząd miasta, w którym pracuje
      Szatanik przychyli się do ich wniosku ;)))
    • senseiek W Krakowie zawsze bylo najwiecej w kraju ateistow 25.09.09, 17:33
      > Koniec zaściankowego katolickiego "Krakówka"

W Krakowie zawsze bylo najwiecej w kraju ateistow, polglowku..
      Ja mam duze problemy z odszukaniem w swoim otoczeniu ludzi wierzacych. Przychodza mi na mysl jedynie przyjezdni, glownie studentki z malopolski ktore przyjechaly do Krakowa aby studiowac..
      • soax_oi Re: W Krakowie zawsze bylo najwiecej w kraju atei 25.09.09, 18:54
        Oj, pozwolę sobie nie zgodzić się z przedmówcą.

Czy właśnie dlatego, że "w Krakowie było najwięcej w kraju ateistów"
        komunistyczne władze tak okroiły województwo krakowskie i przy każdej możliwej
        okazji starały się miastu zaszkodzić? Czy właśnie dlatego tak bardzo im
        zależało, aby Nową Hutę zateizować?

Ale przy odpowiednim spojrzeniu i rzodkiew na marchew wygląda...
        • senseiek Re: W Krakowie zawsze bylo najwiecej w kraju atei 25.09.09, 20:06
          Krakow od wiekow byl miastem inteligenckim, z duza liczba uniwersytetow. A inteligencja idzie w parze z ateizmem, brakiem wiary w zabobony i bozkow. Wsrod robotnikow prozno ich szukac, w przecienstwie do profesorow, doktorow i magistrow. Nowa Huta byla zbudowana nie aby zateizowac wierzacy Krakow, tylko zeby zminimalizowac ilosc inteligencji, poprzez rzesze robotnikow, i "odwdzieczyc" sie krakusom za referendum ludowe. A robotnicy z Nowej Huty walczyli z PRL-em ktory uniemozliwial im budowy kosciolow np. "arki"..
    • Gość: jas Nie chcą koncertu Behemotha IP: *.chello.pl 25.09.09, 17:35
      Nowak- kup w pasmanterii metr gumy do majtek i strzel sobie w ten zakuty łeb!
      Może zmądrzejesz. Albo idź do uczciwej pracy.
    • Gość: Gothellie Nie chcą koncertu Behemotha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 17:35
      Bzdury, bzdury, bzdury.
      Muzyka to muzyka.
      Czy to oni, ci wykonawcy mordują, podpalają kościoły? Nie! Więc co można mieć
      przeciwko? Ja słucham ich odkąd skończyłam 15 lat i jakoś nigdy nie przyszłoby
      mi do głowy, aby kogoś zamordować albo podpalić chrześcijańską światynię.
    • Gość: nah filip szatanik.reka reke myje ;D IP: *.oxfd.cable.ntl.com 25.09.09, 17:36
    • Gość: Domestos77 Nie chcą koncertu Behemotha IP: *.belf.cable.ntl.com 25.09.09, 17:36
      podobno jest wolność słowa,ale to podobno;ale tak to jest jak w kraju rządzi
      Kościół który najchętniej kazałby nam oddawać wszystkie peniążki na ofiarę i
      kazał chodzić 7 razy w tygodniu na msze...hehehehe
      i to kolanach...hehehea a co do satanizmu to każdy wierzy w co chce i to jest
      ok jak nie robi komuś krzywdy(np.składanie ofiar)a tak pozatym to nikt nikogo
      nie zmusza do satanizmu
      • Gość: Beret z antenką Re: Nie chcą koncertu Behemotha IP: *.chello.pl 25.09.09, 17:39
        O tak, żadnego Kota Behemota panie Majchrowski! Zaproście Peje do Krakowa. Make PIS, not war :P
    • Gość: and Nie chcą koncertu Behemotha IP: *.chello.pl 25.09.09, 17:41
      jarkacz, dziwisz i inne kiecuchy - nie wrzeszczycie o prawie do wolności
      wypowiedzi?
    • Gość: Ziut Nie chcą koncertu Behemotha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 17:42
      A ja domagam się od prezydenta Majchrowskiego (i od belwederskiego Kaczora też) ochrony przed kretynami z samozwańczego Ogólnopolskiego Komitetu Obrony przed Sektami.
      Jeśli tym oszołomom nie podoba się Behemoth, to niech na jego koncert nie idą, ale jakim prawem chcą dyktować, kogo ja mam słuchać i oglądać?
      • Gość: tay Re: Nie chcą koncertu Behemotha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 18:35
        Katolicy są przekonani o swojej wyższości nad innymi, uważają się też za
        uprawionych do mówienia innym jak żyć, co myśleć itd. Ciekawostka jest taka, że
        ich własne życie często jest w ruinie. Stąd może taka chęć aby sterować życiem
        innych, skoro swoje już się zmarnowało.
        • Gość: przekorny Re: Nie chcą koncertu Behemotha IP: *.chello.pl 25.09.09, 19:40
          Postępowcy wychowani na GazWybie są przekonani o swojej wyższości nad innymi,
          uważają się też za uprawionych do mówienia innym jak żyć, co myśleć, itd.
          • Gość: tay Re: Nie chcą koncertu Behemotha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 07:04
            Widzisz różnicę między "głoszeniem" poglądów a ich narzucaniem?
    • Gość: ania Nie chcą koncertu Behemotha IP: 94.75.74.* 25.09.09, 17:43
      Filip Szatanik, szef Biura Prasowego Urzędu Miasta Krakowa.dobre:)
      • Gość: filip szatanik Re: Nie chcą koncertu Behemotha IP: *.centertel.pl 25.09.09, 22:25
        rzeczywiście. śmiesznie wyszło :)
    • Gość: gość68 Nie chcą koncertu Behemotha IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.09.09, 17:45
      czemu znowu ktoś czegoś zabrania ,wyraża opinię za innych czy na pewno żyjemy
      w wolnym kraju
      • Gość: znawca Re: Chcę koncertu Behemotha! IP: 89.72.25.* 25.09.09, 17:51
        Jezeli ten zespół Behemoth jest taki jak mówia i piszą -to TAK
        TRZYMAC!
        • Gość: saddam Re: Chcę koncertu Behemotha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 17:55
          no właśnie chodzi o to, że nie do końca TAK jest. tylko nikomu się tego chce sprawdzić
          • Gość: jotwupe Re: Chcę koncertu Behemotha! IP: 88.220.167.* 25.09.09, 18:03
            :-( a już miałem zacząć słuchać :-( pan Nowak tak mnie zachęcił a tu klops ehhh...
            • Gość: tay Re: Chcę koncertu Behemotha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 18:33
              Czy wszystkie Nowaki to takie geniusze?
    • Gość: saddam Nie chcą koncertu Behemotha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 17:49
      Polacy są mistrzami w sr*niu pod siebie. Dlaczego polskie gwiazdy dzielą się na krajowe i zagraniczne?! My Polacy jesteśmy upośledzonym narodem, regularnie 30 lat za światem opóźnieni. No nic, ale trzeba gonić.
    • Gość: Łechtak Krakowski ciemnogród IP: *.93.classcom.pl 25.09.09, 18:10
      Ciemnota Krakowska boi się koncertu chyba pęknę zaraz, do kościoła tępaki i
      modlić się za PiS :D
    • Gość: Groblion Dajcie go na podziemia na Groblach IP: *.2.20.195.pp.com.pl 25.09.09, 18:12
      Tu takie fajne miejsce jest. Puste i wymyte wiele ludzi by zaparkowało i z aut
      koncert słuchało. Smok diabelski by się wskrzesił a Majchrowski w glorii za
      zniszczenie i przemoc wobec mieszkańców by triumfował!
    • Gość: BlackMark Nie chcą koncertu Behemotha IP: 92.9.50.* 25.09.09, 18:30
      nie popieram satanizmu ale uważam, że wmawianie Polakom na siłę, że są
      katolikami to tez przesada. nasz kraj uważa się za w większości katolicki,
      tylko jakoś tego nie widać na co dzień. nie wystarczy chodzić do kościoła,
      żegnać się przy kapliczce itd, ALE NA CO DZIEŃ TRZEBA MIEĆ POSTAWĘ KATOLIKA,
      żeby nim być. a tego nam niestety brakuje, tak jak i sumienia, co raz
      częściej. przepraszam za uogólnienie wszystkich szczerze wierzących, choć Wy
      wiecie przecież, co to prawdziwa wiara i życie zgodne z jej doktrynami.
      największą sektą jest właśnie Kościół katolicki, który szerzy ciemnotę - i to
      właśnie powinno być zakazane!
      ponadto Kościół nagminnie łamie prawa demokracji, zabraniając podstawowych
      przywilejów, tak jak prawo do samostanowienia o sobie. a jego zbłąkane,
      otumanione owieczki idą za jego niereformowalnymi hasłami jak bydło na rzeź.
      większość z tych fanatyków ma już swoje lata. nie życzę im źle, ale gdy już
      niechybnie wymrą, zmieni się obraz polskiej wiary. oby na prawdziwszy...
    • arctgx Wolność słowa antyaborcyjnego, dla diabła kaganiec 25.09.09, 18:31
      Jeszcze dziś w "maryi" można było usłyszeć echa ubolewania, jak to sądy tłumią
      wolność słowa i zamykają usta "obrońcom życia".

Zapewne niejeden z płaczących nad wyrokiem podpisałby się pod formalną
      przeszkodą w odbyciu koncertu.

Skrajnym prawicowcom przypomina się o wolności słowa tylko wtedy, gdy sami nie
      mogą klepać swoich dyrdymałów. Chętnie zaś odebraliby ja konkurencyjnym lub
      opozycyjnym ruchom.

Zarówno wśród fanów ojca Rydzyka, jak i Behemota znaleźć się może motłoch
      gotów uwolnić swędzącą pięść. Można by na tej samej zasadzie zakazać
      katolickich obrzędów ze względu na odsetek zwolenników gotowych do przemocy
      lub nachalnej indoktrynacji.
      • arctgx Denna akustyka 25.09.09, 18:41
        Sam bywałem na konertach obu grup, olewając ideologiczny spam doklejany dla
        dzieciarni. Rzecz, która zniechęciła mnie do kolejnego wysłuchania to denna
        akustyka, obliczona na napier...lankę (przykre, ale była ona niemal dosłownie na
        życzenie najgłośnejszej części widowni pod sceną).

Wystarczyłoby ciszej, i dałoby się rozróżnić detale. Wtedy jednak ginęły we
        własnym szumie. Szkoda wysiłku wykonawców przy tak spartaczonych nagłośnieniach.
        Szkoda też mojej kasy na bilety. Ale biznes robi swoje - nie poszukają lepszego
        miejsca z tego powodu, jeśli i tak ludzie przychodzą.
    • Gość: Łowca głupoty Nie chcą koncertu Behemotha IP: 89.174.98.* 25.09.09, 18:33
      uh, skoro nie chcą koncertu behemotha bo promuje satanizm, powinni zakazać
      koncertu 3/4 polskich raperów, którzy promują łamanie prawa, ustawki
      mordobicia, narkotyki czy prostytucję... jak również koncertów Arki Noego,
      która jako zespół chrześcijański swym istnieniem obraża moje uczucia religijne.
      • Gość: berecik z W-cha Re: Nie chcą koncertu Behemotha IP: *.chello.pl 25.09.09, 20:18
        O tym właśnie pisałem z domieszką ironii powyżej. Jak to możliwe, że tym katoludom (bo dla mnie to raczej karykatura katolika) jakoś nie przeszkadzają ludzie pokroju Peji? Ostatnio przekonaliśmy się dzięki mediom do czego dochodzi na tego typu zbiegowiskach (bo słowo koncert w tym przypadku to za dużo). Co więcej, Youtube przy tym incydencie z Peją pokazał mi podobne filmiki, dzięki czemu przekonałem się, że nie jest to odosobniony przypadek na imprezach h-h w Polsce.
        Byłem na wielu koncertach metalowych i nigdy nie spotkałem się z agresją widzów podczas występu zespołu, nie mówiąc już o tym, że nigdy nie uświadczyłem agresji kierowanej do publiczności ze strony artysty. Moje wspomnienia to wyłącznie wspaniała i bezpieczna zabawa. Dlaczego zabraniać tego ludziom? Nie pojmuję.
    • yankes1968 Chcemy Behemotha! 25.09.09, 19:18

Nikt mi nie będzie narzucał czego mam sluchać. Niech się KK juz
      bardziej nie ośmiesza, bo normalnie żal. Ciemnota i zacofanie, stare
      betony,nie przyjmujące do wiadomości, że jest kupa ateistów w tym
      "bogobojnym" na pozór kraju.
      • Gość: beton katolski Re: Chcemy Behemotha! IP: *.chello.pl 25.09.09, 19:33
        Jak będziecie mieli pakiet większościowy, to pogadamy. A póki co, to respektować
        zasady demokracji, a w niej to większość rządzi.
        • Gość: xwodanx Re: Chcemy Behemotha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 19:42
          Nie masz prawa decydować jak się będę bawić.
    • diana-2006 chcą koncertu Behemotha ! 25.09.09, 21:01
      ale niechą płacić za bilet !

wolą wejśc na krzywy ryj i dlatego drą dziub !

Dać im parę wejściówek gratis i spoko !
    • Gość: łotewa Nie chcą koncertu Behemotha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 23:18
      koncert jak koncert, ale filip szatanik! ...i mam wszystko wyjaśnione -
      hahahahaah :)
    • wieprzowinapozydowsku Nie chcą koncertu Behemotha 25.09.09, 23:25
      "Ogólnopolski Komitet Obrony przed Sektami domaga się od prezydenta Krakowa
      Jacka Majchrowskiego odwołania poniedziałkowego koncertu grup metalowych
      Behemoth i Azarath. Wczoraj wysłał w tej sprawie list do władz miasta. "

Niech zgadne gdzie tym katolickim talibom Majchrowski kaze wlazic. I czemu na
      drzewa...
    • Gość: g Nie chcą koncertu Behemotha IP: *.hsd1.co.comcast.net 26.09.09, 06:18
      aha. co za bzdura! nie odrozniac realu od inspiracji to ciemnota. Ciemnosc widze ciemnosc! Kurde, ludzie wy tam glupi. Jestescie malency a panosza sie jak swieci tureccy czy jek to szlo. Czy ktory zwrocil uwage ile jest w muzyce metalowej pozytywnej ekspresji? No, pewnie nie. bo co to niby jest ekspresja? Wiem, nie miesci sie pod krochmalem kolnierzyka i ciasnota krawata. Ateizm nie ma nic do rzeczy! Liczy sie Rozumnosc. Przestraszeni jak kurczeta. A fuj.
    • Gość: grooha Nie chcą koncertu Behemotha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.09, 12:17
      Jestem przekonany, że wszyscy obecni na koncercie poczują się dotknięci i
      pójdą na policję....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka