Dodaj do ulubionych

weterynarz

IP: *.virt.pl / *.Zamkowa.virt.pl 09.01.04, 15:12
Szukam dobrego weterynarza dla kota Czy ktos mi takowego polecic Z gory
dziekuje
Obserwuj wątek
    • to.ya Re: weterynarz 09.01.04, 15:23
      Co się kocinie dzieje? Jest paru dobrych wetów, ale jeżeli potrzeba
      specjalisty, to jakiego?
    • Gość: Baka Re: weterynarz IP: *.virt.pl / *.Zamkowa.virt.pl 09.01.04, 15:34
      podaj jakie adres, wrocil z podrozy od moich rodzicow, nie je nie pije, lezy
      nie myje sie nawet, jest ospaly i piszczy,
      • to.ya Re: weterynarz 09.01.04, 15:42
        wet całodobowy (przyjeżdża do "pacjenta"): tel.655 55 33
        wet. Klich (ul. na Błonie, tel. nie mam niesty, ale godny polecenia)
        wet. przy ul. Piłsudskiego (tel chyba w Panoramie)

Duzo zdrowia dla kociny!!
        • Gość: baka Re: weterynarz IP: *.virt.pl / *.Zamkowa.virt.pl 09.01.04, 15:47
          Wielkie
          dzieki
          • to.ya Re: weterynarz 09.01.04, 16:33
            Jeżeli chociaż troszkę pomogłam, to :)))
            • Gość: b. Re: weterynarz IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 09.01.04, 16:49
              lekarz weterynarii Jacek Klich ma gabinet na ul.Orlich Gniazd i rzeczywiscie b.
              go polecam, podobnie jak p. Bakowski- ul Centralna!!
              • to.ya Re: weterynarz 09.01.04, 16:51
                A! i pp. lek. wet. Przędzikowie!!! Też polecam!!
                • rauha Re: weterynarz 09.01.04, 17:51
                  Hej, ja Ci mogę za to polecić dr. Piechockiego z ulicy Brodowicza- to
                  najsolidniejszy i najmilszy lekarz weterynarii w tym mieście chyba.. ja się ze
                  swoim psem na Przędzików nacięłam więc nie polecę..
                  • Gość: b. Re: weterynarz IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 09.01.04, 20:52
                    ja natomiast p. dr Piechockiego zdecydownie NIE polecam, mila "gadka" to
                    niestety nie wszystko w przypadku lekarza :\
                    • Gość: mela Re: weterynarz IP: *.ae.krakow.pl 10.01.04, 09:32
                      Ja również dr. piechockiego NIE POLECAM. dobrym lekarzem to On może był 20 lat
                      temu, a teraz dawono powinien być na emeryturze, a wrecz powinno sie go odsunac
                      od wykonywania zawodu, bo z powodu przypuszczam sklerozy i braku dalszego
                      rozwoju zawodowego robi wiecej szkody.
                      Przyklad:
                      Moja znajoma poszla do niego z kotem, ktory byl przeziebionyn jak sie pozniej
                      okazalo. Dr. Piechocki orzekl bez zrobienia testu!!! ze kot ma bialaczke, po
                      czym zapytal jej czy ma dzieci, a na jej odpowiedz, ze ma, powiedzial jej, zeby
                      uwazala, bo dzieci moga sie ta bialaczka od kota zarazic!!!!!!!!!!!!Na
                      szczesie, znajoma wiedziala, ze tak nie jest, ale w ilu innych przypadkaCH KOT
                      TRAFIL NA ULICE NATYCHMIAST PO PRZYJSCIU OD WETA, A RODZICE NAJEDLI SIE
                      POTWORNEGo strachu o swoje dzieci???
                      • Gość: pekol Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 11:01
                        zajmę się sprawą o ile jest prawdziwa. :-O
      • Gość: Baka Re: weterynarz IP: *.law.uj.edu.pl 15.01.04, 13:54
        Kotek zdrowy. Zdecydowanie polecamy Arkę na Chłopskiej, właściwe podejście do
        zwierząt i wyleczyli kotka, choć trochę to kosztowało :)
    • Gość: BAST Re: weterynarz IP: *.pl / *.77.classcom.pl 09.01.04, 17:55
      Polecam gabinet weterynarzy Państwa Szydłowskich na os. Złotej Jesieni w Bowej
      Hucie. Wiem że tzeba zwiedzić pół świata zanim tam dotrzesz, masz za to pewność
      że poważnie potraktują Ciebie i twoje zwierze.
      Tel. 648 95 00

Pozdrawiam
    • Gość: qra Re: weterynarz IP: 62.89.73.* 09.01.04, 22:28
      Naprawdę gorąco polecam lecznicę Arka na Chłopskiej 2. Mają dyżur całodobowy,
      lekarzy ze specjalizacjami, świetny sprzęt, jak trzeba, można zwierzaka u nich
      zostawić, zrobią wszystkie konieczne badania i zabiegi na miejscu - na kilomert
      widać profesjonalizm. Leczymy tam wszystkie nasze zwierzaki - wspaniała
      lecznica!!!
      I proszę poszmyrać kicię ode mnie... I pospieszyć się...
      Pozdrawiam.
      • Gość: jaga Re: weterynarz IP: *.crowley.pl 10.01.04, 09:51
        Polecam Arkę na Chłopskiej. Zaangażowanie ogromne, niestety ceny też nie małe,
        ale na zwierzakach nie oszczędzamy. Szczególnie Pan Gawor godny polecenia.
        • Gość: b. Re: weterynarz IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 10.01.04, 10:14
          Arka- ale... słynny jest już "numer" ,że na początku nie mieli sprzętu do
          badania krwi, a mówili, że badają :\
          no i 70 zl za wyjęcie kleszcza, to chyba lekka przesada, tyle zapłaciła
          znajoma :)
          • Gość: qra Re: weterynarz IP: 62.89.73.* 11.01.04, 17:16
            Znajoma chyba mocno przesadziła, bo ja za dwudniowe przetrzymanie kota z
            wszystkimi badaniami zapłaciłam 60 zł. A zapłaciłabym i 600 jeżeli chodzi o
            zdrowie zwierzaka. Oni się znają i każda cena jest za to odpowiednia...
            • Gość: Tosiek Re: weterynarz na ul.Gdyńskiej koło d. Agromy IP: *.comnet.krakow.pl 11.01.04, 19:01
              ciemnoskóry doktor,niestety nazwiska nie znam. Ja go chwalę za solidność.Jego
              żona też bardzo porządna kobieta, byłem świadkiem jak za darmo udzieliła pomocy
              kotu którego potrącił samochód, a przywiózł go radiowozem dzielnicowy z
              Opolskiej.
              • Gość: Cavy Re: weterynarz na ul.Gdyńskiej koło d. Agromy IP: *.netcontrol.pl / *.netcontrol.pl 13.01.04, 17:41
                Seydou Zan Diarra
                republika.pl/czwarta1/wet.htm
    • summa Re: weterynarz 11.01.04, 22:02
      A. Krzakowski, tel. 267 03 63.
      Doskonały wet, świetne diagnozy. Znajoma z kotem specjalnie do niego spod
      Krakowa jeździ.
      • Gość: verte Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 18:24
        Tylko doktor Bakowski,przyjmuje w swojej klinice na Centralnej lub w gabinecie
        na Mazowieckiej ale tylko we wt. i czw. od 16-20.Tel.na Centralną to 643-53-08.
        Cenowo jest przystępny i na pewno nie stara się orżnąc klienta.Poza tym to
        naprawde specjalista.Mówie to jako stary i doświadczony psiarz.Z resztą inni
        potwierdzają moje zdanie.
        • Gość: miu Re: weterynarz IP: *.virt.pl / *.Zamkowa.virt.pl 17.01.04, 00:20
          Arka-zwlaszcza Pani dr Gawor
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka