nojasne 06.10.09, 12:43 Witam serdecznie, czy ktoś korzysta z dostępu do sieci z Internetia? Rozważam ich ofertę 2Mbit/s Byłbym wdzięczny za opinie dotyczące funkcjonowania łącza, reakcji na awarie itp. z góry big thx nojasne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocinos Re: Internetia - prosba o opinie 14.11.14, 19:34 Plus - nie zmieniają samowolnie ceny - można mieć stały IP (jednemu na tym zależy, innemu wręcz przeciwnie ...) Minus - stosunkowo często są awarie, ale też dość szybko usuwane. Tu, gdzie mieszkam mam (jak chodzi o kablowy dostęp) alternatywę UPC vs Internetia. UPC mnie zraziło, więc znalazłem małego dostawcę. Potem go przejęła Internetia i tak to trwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
bezsenny.morfeusz Re: Internetia - prosba o opinie 17.11.14, 09:12 Mam 20 Mbit na Bieżanowie. Nie jest idealnie, wieczorami, koło 20 jak ludzie usiądą do neta trochę zwalnia ale ogólnie jest ok. Awarie czasem się zdarzają ale w sumie dość szybko są usuwane. Mam porównanie z UPC na Kurdwanowie i uważam, że jest dużo lepiej. Szybciej, mniej awaryjnie, lepsza obsługa na call center. Odpowiedz Link Zgłoś