Dodaj do ulubionych

208 na "WISLE"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 02:16
Super informacja jest na biletach,plakatach,informatorach.Otóż na
mecz "Wisły" na stadion z dworca można dojechać : tramwajem nr 15, lub
autobusem nr 208 Niby prawda, ale jaja ktoś niedawno pisał że 208 z Dworca
na Balice. TO MAMY WIODACA LINIE NR 208 I NA STADION I NA PORT LOTNICZY ,aha
jeszcze nz MIASTECZKO STUDENCKIE Z DWORCOW PKP I PKS /wkrotce KCK/
Obserwuj wątek
    • Gość: Locutus Re: 208 na "WISLE" IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 13.01.04, 03:43
      Na informacjach dot. tegorocznej olimpiady biologicznej (etapu okręgowego)
      pisze, że na Ingardena można dojechać linią... 119 :-P

Pzdr.
      LOKI
      • Gość: Meg Re: 208 na "WISLE" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 10:54
        Dobrze że Ty wiesz że taka linia nie istnieje bo jeszcze byś na etap okręgowy
        olimpiady bilobicznej nie dojechał :-D

Pozdrawiam i życzę powodzienia w olimpiadzie
        Meg
        • Gość: Locutus Re: 208 na "WISLE" IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 14.01.04, 05:14
          Dziękuję, dziękuję, teraz całymi dniami kuję... ale może coś zwojuję... ;-)

Cytat dnia (wczorajszego) z podręcznika Waldemara Lewińskiego do klas
          drugich ]:->

"Kostnienie kończy się u człowieka około 21 roku życia, a u dziewcząt nieco
          wcześniej"

]:->

Pzdr.
          LOKI
          • Gość: Meg o kurde nie jestem człowiekiem hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 11:39
            Gość portalu: Locutus napisał(a):
            > "Kostnienie kończy się u człowieka około 21 roku życia, a u dziewcząt nieco
            > wcześniej"

Mam rozumieć że dziewczyna to jakiś odrębny gatunek tak?
            Fajnie bo do tej pory myślałam że jestem człowiekiem hihihi
            Nareszcie ktoś mnie z błędu wyprowadził :-D

Pozdrawiam
            Meg
            • Gość: J-23 Re: o kurde nie jestem człowiekiem hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 12:32
              Mam rozumieć że dziewczyna to jakiś odrębny gatunek tak?
              > Fajnie bo do tej pory myślałam że jestem człowiekiem hihihi
              > Nareszcie ktoś mnie z błędu wyprowadził :-D

Dziewczyno jesteś z krwi i kości Człowiekiem.

Pozdr.
              J_23

P.S.

Coś mi się zdaje, że nie zrozumiałaś do końca intencji wypowiedzi.
              • Gość: Meg Re: o kurde nie jestem człowiekiem hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 12:38
                Gość portalu: J-23 napisał(a):
                > Coś mi się zdaje, że nie zrozumiałaś do końca intencji wypowiedzi.

To bardzo możliwe.
                A o co w takim razie chodziło?

Pozdrawiam
                Meg
                • Gość: J-23 Re: o kurde nie jestem człowiekiem hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 12:53
                  Ja to próbuje rozszerzyć.
                  My jesteśmy troszkę opuźnieni względem Was.
                  Wy jesteście szybsze względem Nas
                  Statystycznie żyjecie dłużej a My krócej.
                  Wot taka sprawiedliwość.
                  Nie mówiąc już, że My jesteśmy prości a Wy skomplikowanie złożone...
                  Rozumiesz coś z tego - bo ja z trudem. :-((

Pozdr. J-23
                  • Gość: Meg Re: o kurde nie jestem człowiekiem hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 13:04
                    Rozumiem wszystko i taka jest prawda. My Kobiety dojrzewamy szybciej niż Wy.
                    Jesteśmy faktycznie bardziej skomplikowane i żyjemy dłużej.
                    No cuż tak to już jest :-)

Ale w tym zdaniu: "Kostnienie kończy się u człowieka około 21 roku życia, a u
                    dziewcząt nieco wcześniej" moją uwagę zwrócił fakt że jest tu rozgraniczenie na
                    człowieka i na dziewczęta. Moim zdaniem to zdanie powinno wyglądać nieco
                    inaczej: "Kostnienie kończy się u chłopców około 21 roku życia, a u dziewcząt
                    nieco wcześniej".
                    Chyba że wogóle nie o to Lokiemu chodziło, ale czasem trudno sięzorientować o
                    co mu biega, więc pewnie potem to wytłumaczy :-)

Pozdrawiam
                    Meg

PS: Czemu nie było Cię na nocce?
                    • Gość: J-23 Re: o kurde nie jestem człowiekiem hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 13:13
                      Widziałem Was przejechaliście obok mojego nosa...
                      • Gość: Meg Re: o kurde nie jestem człowiekiem hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 13:45
                        Tak? A w którym miejscu nas widziałeś?
                • Gość: Locutus Homo sapiens vs. Homo meggus? ROTFL IP: *.lama.net.pl / 195.205.13.* 15.01.04, 04:50
                  Chodzi o to, że wypowiedź WYDAJE MI SIĘ ZABAWNA ze względu na rozbieżność
                  INTENCJI autora (który chciał podkreślić fakt, że u dziewcząt kostnienie kończy
                  się wcześniej niż u chłopców) z jej WYKONANIEM (wyszło na to, że dziewczyna nie
                  jest człowiekiem). Coś jeszcze trzeba wytłumaczyć? Jeśli tak, to bardzo
                  chętnie, ponieważ mam, jako osobnik płci męskiej, WIĘKSZY mózg, hihihi...

Pzdr.
                  LOKI
                  • Gość: J-23 Re: Homo sapiens vs. Homo meggus? ROTFL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 08:30
                    No właśnie...
                    A gdyby one te bardziej złożone miały mózg większy od nas prostych... to co by
                    było?
                    Czyżby wizja Machulskiego miałaby się sprawdzić?
                    • Gość: Locutus Mężczyźni to świnie, a BABY DO GARÓW :-P IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 16.01.04, 04:30
                      Oby nie! :-P

Na szczęście jak do tej pory nauka jest pchana do przodu przez mężczyzn, a nie
                      kobiety... wszystkie największe odkrycia są NASZĄ zasługą, hehehe...

"I MOŻE MARIA CURIE SKŁODOWSKA TEŻ [BYŁA KOBIETĄ]?" ;-)

Pzdr.
                      LOKI
      • Gość: mouset Re: 208 na "WISLE" IP: *.ghnet.pl 13.01.04, 17:30
        Na dworcu o 119 też jest info hyhy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka