sabbina 23.10.09, 05:01 Kasia wyluzuj nie jestem miliarderem,, ile miałem, to dostałaś .... szanujmy wspomnienia i życzę Ci abyś była SZCZĘŚLIWA... DAREK . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-kochol-8 Re: pozdrawiam ex.żonę..:! 23.10.09, 05:09 widzisz masz nauczke, ale nie wszystko stracone bo mowia ze facetowi z facetem latwiej zwiazac koniec z koncem Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Włamanie na gazetowe konto? 23.10.09, 06:40 Na konto "sabbina". A może również na konto "al-kochol-8"? Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Re: Włamanie na gazetowe konto? 23.10.09, 08:18 tesknisz do ewy, adamie Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa Whisky była za ciepła, albo z przemytu? 23.10.09, 09:07 Wypadałoby pochylić się z troską nad znękanym doktorantem. Tak to jest, jak się zbyt długo przesiaduje w czytelni. Nadmiar wiedzy jest szkodliwy (można było o tym przeczytać w odpowiednich księgach, ale trzeba było zapytać personelu o to, na której półce stoją, a nie brać jak popadnie). Zamiast biegać, pływać i pić mleczko. Boso, ale z doktoratem. Ciekawe, czy była żona chociaż przeczytała ten manifest? Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Re: Whisky była za ciepła, albo z przemytu? 23.10.09, 10:07 > Nadmiar wiedzy jest szkodliwy (można było o tym przeczytać w odpowiednich księgach Stad Pasterze zabraniaja owieczkom samodzielnego czytania Biblii Odpowiedz Link Zgłoś
peteen się zdecyduj... 23.10.09, 09:13 jesteś, czy nie jesteś? pewnie nie, skoro wszystko kasi oddałeś ps. jakim trzeba być patafianem, żeby taką prywatę na forum wyciągać Odpowiedz Link Zgłoś
gph no i pies sąsiada już nie szczeka 23.10.09, 10:45 on ponoć tylko na miliarderów tak ujadał... Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 a ja uwazam ze to bardzo ladnie 23.10.09, 11:27 ze sie Darek z forumowiczami podzielil swoim zmartwieniem. Tak trzymac, Darek, a jak ochloniesz to dam ci pare dobrych tips na pewny zysk na akcjach na kwitnacych antypodach Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: pozdrawiam ex.żonę..:! 23.10.09, 13:25 Czy to miała być zakamuflowana informacja o tym, że jesteś szczodry i do wzięcia? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: pozdrawiam ex.żonę..:! 23.10.09, 14:46 nulka, nawet o tym nie myśl! ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: pozdrawiam ex.żonę..:! 23.10.09, 20:28 daj spokój, za stara jestem:) Motywacja mnie interesuje: dlaczego ktoś robi to co robi - spaczenie zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: pozdrawiam ex.żonę..:! 23.10.09, 21:53 Kasia to kiepskie imię.I wybór pewnie taki sam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: pozdrawiam ex.żonę..:! 24.10.09, 22:37 eee tam, banalne i oklepane.Gosia to jest piękne imię! Albo Asia. A najlepiej jak jest dwojga imion- Małgorzata Joanna, albo Joanna Małgorzata...marzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Przenieść post!!!! 25.10.09, 13:43 Uważam ,ze to forum to nie miejsce na oferty matrymonialne itp .Dziwi mnie tak liczna rzesza operatorów przy tym poście traktująca ten temat jako "Krakowski"... -Jest też forum "zdrowie i lekarze" oraz "kto nami rządzi":P Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina za dużo alkoholu poszło 26.10.09, 01:03 stąd ten wpis na forum POWSTAŁ co czytam ze zdumieniem..., pozdr i Przepraszam za pierdoły - wpisowe... . p.s. wynika, że wracam do domu po pijaku, i piszę, tu na forum ....??? Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo dlaczego masz damskiego nicka ? 26.10.09, 08:18 ciotą chyba nie jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo Re: odszedł od żony... 26.10.09, 09:41 żona też mogła go zostawić. Dziwne to, bo piękny dom na Woli Justowskiej, mercedes kabriolet, udane wyniki w grze na giełdzie, wczasy w ciepłych krajach, wszystko to odrzuciła ? Alkohol łagodzi ból i rozpacz, ale nie zawsze. Życie jest nieprzewidywalne, i nie zawsze usłane płatkami róż, zdarza się, że po kolcach też trzeba przejść. Nie ma co go dołować, niech mu się los odmieni na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen jego się nie da zdołować... 26.10.09, 09:47 jak każdego narcyza... ps. rozpad rodziny, zwłaszcza posiadającej progeniturę jest zawsze dużym dramatem, tyle że bardziej współczuję im, niż jemu Odpowiedz Link Zgłoś
zawiedziona_kasia jestem bardzo zawiedziona :( 26.10.09, 10:18 jak mogłeś mi to zrobić i jeszcze ogłaszasz to wszystkim wokół ! Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: jestem bardzo zawiedziona :( 28.10.09, 00:57 zawiedziona_kasia napisała: > > jak mogłeś mi to zrobić i jeszcze ogłaszasz to wszystkim wokół ! wyluzuj ciesz się moją kasą ex. żona Palikota nie miała takiej szansy . Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Re: jestem bardzo zawiedziona :( 28.10.09, 06:24 moze zrobimy podmianke? moja majka tez poszla w las Odpowiedz Link Zgłoś
zawiedziona_kasia Re: jestem bardzo zawiedziona :( 28.10.09, 12:01 Twoją kasą ?!No wiesz - a mój wkład ! I już proszę Cię - nie ściemniaj z tą hojnością . Jak poczytałam Twoje wpisy o chwaleniu się bogactwem - to właściwie zastanawiam sie czy to Ty , czy podszywasz się pod kogoś. I po co ?! Odpowiedz Link Zgłoś
seks_nocy_letniej Re: jestem bardzo zawiedziona :( 28.10.09, 12:42 masz szansę na spore sprostowanie. Całe forum czeka na chwilę prawdy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zawiedziona_kasia Re: jestem bardzo zawiedziona :( 28.10.09, 13:21 Nie będę obnażać Darka - bo kiedyś go bardzo kochałam i całkiem fajnie się miedzy nami układało.To naprawdę porzadny człowiek był i taki czuły - nie wiem doprawdy co mu odebrało rozum i serce. Szkoda tylko , że nie potrafi uszanować naszej prywatności. Zupełnie nie mogę tego zrozumieć i czuję sie fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
seks_nocy_letniej Re: jestem bardzo zawiedziona :( 28.10.09, 18:11 Hmmm,sugerujesz ze to kim jest naprawdę a to co wypisuje to zupełnie insza inszość?;-) Odpowiedz Link Zgłoś