Gość: katolik IP: *.centertel.pl 13.11.09, 23:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: havi Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.centertel.pl 13.11.09, 23:34 mnie tez kiedys zdarzyło sie spier... przed takimi, tym razem na oświecenia, mieli jakieś pały i łańcuch.... policja powinna urządzać na nich łapanki, lub strzelac jak do dzików, gdzie są rodzice tych bandziorów?? no chyba że rodzice popierają po cichu ten proceder lub boją sie narażać ... Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Kto zrozumie kibiców... 14.11.09, 11:55 Kibice to idioci. Jak można się lać między sobą, czy nawet zabijać, tylko za to, że ktoś kibicuje innej drużynie. Przecież to nie ma nawet racjonalnego wytłumaczenia. To nie są ludzie o odmiennych poglądach na świat przecież. Mają identyczne. Różni ich jedynie tylko to, że wybrali inną drużynę jako obiekt swoich westchnień. Ale reszta kibicowego zachowania jest identyczna. To jest niepojęte, że tylko z tak błahego powodu czują do siebie nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: piłka nożna to sport dla bandytów 14.11.09, 14:40 Sami gracze nimi nie są. Ale ci kibice-huligani już tak. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: piłka nożna to sport dla bandytów 14.11.09, 14:41 *chuligani, rzecz jasna. Ale wtopa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etet Trele morele. Badizor dostanie najwyżej 6 latek IP: 88.220.99.* 14.11.09, 14:55 z uwagi na młody wiek i do tego odsiedzi połowę. Wyjdzie i będzie dalej tłukł kogo zechce. Sądy troszczą się o rasowych bandytów. No chyba żeby molestował to może wtedy dostałby nawet dożywocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Kto zrozumie kibiców... IP: *.lanet.net.pl 14.11.09, 20:35 Kibice to nie idioci ludzie, których opisujesz nie są kibicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.chello.pl 15.11.09, 13:18 rodzice w pewnym momencie mają znikomy wpływ na zachowanie swoich dzieci!! tylko matoł może przypuszczać ż e jakikolwiek rodzić popiera zabijanie drugiego człowieka!!! obyś mądralo nigdy nie miał kłopotu z własnymi dziećmi , bo dopiero wtedy zrozumiesz że nie na każde zachowanie ma się wpływ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidelis Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.chello.pl 13.11.09, 23:51 Lepiej zadaj pytanie gdzie byli rodzice. Małolaty robią co chcą i czują się bezkarnie bo w domu nie ma im kto dać dobrego przykładu. Rodzice w pogoni za mamoną nawet nie mają czasu żeby ich zaprowadzić do kościoła bo sami mają "ważniejsze" sprawy. Ręczę że taki młokos nie pamięta kiedy ostatnio był w kościele więc Twoje pytanie jest źle skierowane. Dla takich ludzi nie istnieją żadne autorytety. Są gotowi zrobić dosłownie wszystko , sprzedać swoje ciało , zabić , dla paru złotych. Żądza pieniądza , to motor napędowy dzisiejszego społeczeństwa. Niestety to ślepa droga. Szkoda że dopiero wtedy to zauważają jak już jest za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 01:26 kosciol to akurat jedno z ostatnich miejsc gdzie szukalbym autorytetow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 01:51 Gość portalu: fidelis napisał(a): > Lepiej zadaj pytanie gdzie byli rodzice. Małolaty robią co chcą i > czują się bezkarnie bo w domu nie ma im kto dać dobrego przykładu. > Rodzice w pogoni za mamoną nawet nie mają czasu żeby ich zaprowadzić > do kościoła bo sami mają "ważniejsze" sprawy. Nju Huta to nie jest miejsce, w którym rodzice gonią za pieniądzem. Co najwyżej gonią za tym, żeby związać koniec z końcem albo dostać jakiś zasiłek. A poza tym, to jeśli uważasz, że odsiedzenie godziny na mszy w niedzielę może zmienić takiego zwyrodnialca, to chyba żyjesz na Księżycu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: 188.33.49.* 14.11.09, 04:39 ja też nie pamiętam ostatniej wizyty w kościele. I też nie pamiętam bym się z kimkolwiek w swoim życiu bił. A lat mam 47. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma 14.11.09, 12:15 Gość portalu: fidelis napisał(a): > Lepiej zadaj pytanie gdzie byli rodzice. Małolaty robią co chcą i > czują się bezkarnie bo w domu nie ma im kto dać dobrego przykładu. > Rodzice w pogoni za mamoną nawet nie mają czasu żeby ich zaprowadzić > do kościoła bo sami mają "ważniejsze" sprawy. Ręczę że taki młokos > nie pamięta kiedy ostatnio był w kościele więc Twoje pytanie jest źle > skierowane. Dla takich ludzi nie istnieją żadne autorytety. Są gotowi > zrobić dosłownie wszystko , sprzedać swoje ciało , zabić , dla paru > złotych. Żądza pieniądza , to motor napędowy dzisiejszego > społeczeństwa. > Niestety to ślepa droga. Szkoda że dopiero wtedy to zauważają jak już > jest za późno. sluchaj osle(przepraszam ale inaczej nie moge po tym co przeczytalem) to ze do kosciola ich nie prowadzili to nie wiem czy jest najwazniejsze, a moze nie sa katolikami?! pomyslales o tym? no nie bo po co? ty pewnie od ojca dyrektora? nastepna sprawa mamony, jak ci nie potrzena to przelewaj wszystkie dochody na konto potrzebujacych, nie da sie zyc w dzisiejszym swiecie bez kasy! a to ze te hultaje szaleja po krakowie i nie tylko to jest rzeczywiscie wina rodzicow, ale nie przez to ze ich do kosciola nie prowadzili tylko dlatego ze na calym swiecie pitola o bezstresowym wychowaniu, a ludziska to zle interpretuja poniewaz jest im tak latwiej, a dziecko jak od czasu do czasu dostanie klapsa czy tez pasem przez tylek to pozniej jak jest starsze nie robi tego samego poniewaz wie ze to boli, a tak skad ma wiedziec jak sie wychowuje bezstresowo i na grach komputerowych, mam dzieci i zadne z nich nigdy nie siedzialo przy komputerze bez nadzoru, jezeli sie chce miec spokoj z dzieckiem jak jest male to najlepiej mu wlaczyc bajke od rana:)(tak robi wiele rodzicow, nawet chyba wiekszosc) ale pozniej jak jest starsze to juz niestety nie da sie albo jest bardzo trudno nauczyc/zmienic nawyki i wiedze ktora ma wpojona z bajek. Odpowiedz Link Zgłoś
machabeusz_1 Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma 14.11.09, 12:46 Witaj zgadzam sie w 100%.Ciężko skomentować wypadek to nie ostatni.Są zachety zakupu atrap i broni do domu itp (starsi mówią to dzicz).Kościół jest bardzo ośmieszany deptany - jest gożej niz za komuny.Dostatnie i aniby mądre kraje wiary u nich nie ma kościoły prawie puste.RÓBTA CO CHCETA pan mawia - to robią.Papież mawiał rośnie pokolenie ŚMIERCI i miał rację ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 16:10 Nie wiem, jak często ten bandyta chodzi do kościoła, ale na pewno miał 2 godziny religii tygodniowo przez całą podstawówkę i gimnazjum. Na pewno też przystąpił do pierwszej komunii i bierzmowania. W szkole i w mediach zawsze słyszał, że najważniejsza jest ochrona życia poczętego. Może zrozumiał to zbyt dosłownie i stwierdził, że jak ktoś już się urodził, to można go spokojnie zabić? Nie sądzę też, żeby był wychowywany bezstresowo. Wręcz przeciwnie - w domach rodzinnych kiboli przemoc fizyczna i psychiczna jest często jedyną formą porozumiewania się rodziców z dziećmi. A co do "róbta co chceta", to sorry - kibole nie przyłączają się do akcji Owsiaka, za to bardzo chętnie wspierają tzw. obrońców wartości chrześcijańskich, rzucając kamieniami w uczestników "parad równości". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: 77.236.0.* 15.11.09, 11:47 Uważasz że dlatego biją bo ich nikt do kościoła nie zaprowadził a jak wytłumaczysz bójki młokosów wychodzących z kościoła po naukach rekolekcyjnych? Rodzice są powołani i odpowiedzialni za wychowanie nic ich nie usprawiedliwia.Mają wychowywać a nie hodować zrzucając problemy wychowawcze na kogo tylko można by siebie usprawiedliwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 13:36 Jeśli chcemy spokojnie chodzić po ulicach, nie możemy obarczać rodziców wyłączną odpowiedzialnością za wychowanie dzieci. W zaniedbanych środowiskach część tego wysiłku powinno wziąć na siebie państwo. Chyba że zrobimy egzaminy na rodzica i ci, którzy nie zdadzą, nie będą mieli prawa mieć dzieci. Bo na razie jest tak, że gdy ktoś bierze kota ze schroniska, to musi wykazać, że jest człowiekiem odpowiedzialnym i może zapewnić zwierzakowi odpowiednie warunki. Od przyszłych rodziców tego się, niestety, nie wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lapsus Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: 77.236.0.* 15.11.09, 18:56 Jak sobie wyobrażasz człowieku przejęcia obowiązków wychowawczych przez państwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pam Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: 83.238.173.* 14.11.09, 00:18 Ludzie trzeba brac sie za tych młodzików i tyle, dziwie sie ze do tej pory nie powstaly jakies związki na osiedlach walczące z huliganami! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma 14.11.09, 12:18 Gość portalu: pam napisał(a): > Ludzie trzeba brac sie za tych młodzików i tyle, dziwie sie ze do > tej pory nie powstaly jakies związki na osiedlach walczące z > huliganami! takkkk rozdac paly i pilnowac osiedli!!!!!!! muslisz ze jak by odpowiedzieli na agresja??????? no???? w 100% agresja!!!!! i mala wojna w krakowie???? nie pij juz dzis wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milicja Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.ds11.agh.edu.pl 14.11.09, 13:38 Zebrać osiedlową milicje i z widłami przegonić bydło :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz [...] IP: *.autocom.pl 14.11.09, 00:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bierfreund Re: ta wieś nowa huta to nie jest krakow !!! 14.11.09, 05:00 Ano po pierwsze: Masz racje. Huta to nie Krakow. Przynajmniej dla mnie. Jak mnie kto pyta skad jestem, to zawsze z Nowej Huty, nigdy z Krakowa. Dlaczego? Ano bo Krakow lubie, a Hute kocham. A po drugie: G0wno wiecie, cukiereczki. Kilka 0sob wykorzystuje sytuacje zeby sobie ulzyc, ale po tonie wypowiedzi i ich merytorycznej wartosci( w szczegolnosci bryluje w tym niejaki "gazeta mi placi", takie smutne strachliwe ofiarzysko) wnioskuje, ze widuja Hute zza szyb samochodu albo tramwaju raz, dwa razy na rok jak trzeba jechac do GUP albo w Carrefourze jest promocja. Ale uzywaja sobie, uzywaja... Dokladnie tak, jak koledzy wszedzie widzacy "kiboli", pewni, ze to oni wlasnie winni calemu zlu w Polsce i kazdy z nich ma stuprocentowa recepte jak walczyc ze "stadionowym bydlem" i zna sie w temacie, chociaz w weekend nawet na spacer nie wyjdzie bo moglby gdzies byc mecz i jeszcze na plantach kose dostanie. Dobrze! Siedziec przed kompem i madrzyc sie. A zycie zostawic odwaznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pH Re: ta wieś nowa huta to nie jest krakow !!! IP: *.zax.pl 14.11.09, 08:24 >> > Dobrze! Siedziec przed kompem i madrzyc sie. A zycie zostawic odwaznym. Taa, kibolom, żeby nadal terroryzowali miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
bierfreund Re: ta wieś nowa huta to nie jest krakow !!! 14.11.09, 11:44 Terror to u ciebie w glowie panuje, bo w podstawowce cie gnebil jakis starszy dres i teraz wyroslo sie na "doroslego" a kompleksy zostaly. Odwagi! Zapisac sie do jakiegos klubu, potrenowac jakis sport walki, po tygodniu dziwnie sie poczujesz, ale nie boj sie: to ci pierwszy raz w zyciu beda jaja rosnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgh Re: ta wieś nowa huta to nie jest krakow !!! IP: *.nplay.net.pl 14.11.09, 13:28 Trafnie napisane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraqska Re: ta wieś nowa huta to nie jest krakow !!! IP: *.chello.pl 15.11.09, 15:05 Nie mówiąc o wsi Bronowice i innych "europejskich" osiedlach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NH Re: ta wieś nowa huta to nie jest krakow !!! IP: *.chello.pl 14.11.09, 14:24 > Odwagi! Zapisac sie do jakiegos klubu, potrenowac jakis sport walki, chyba by się zesrał ze strachu na samą myśl, że ma trenować sport walki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: ta wieś nowa huta to nie jest krakow !!! IP: *.chello.pl 15.11.09, 10:22 Pewnie jestes z tych co potrenują miesiąc kickboxing czy judo i już chodzą kozaczyć na miasto :) Aż do pierwszego wpier**** przez pijaka. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Re: ta wieś nowa huta to nie jest krakow !!! 14.11.09, 12:27 bierfreund napisał: > Ano po pierwsze: > Masz racje. Huta to nie Krakow. Przynajmniej dla mnie. Jak mnie kto pyta skad > jestem, to zawsze z Nowej Huty, nigdy z Krakowa. Dlaczego? Ano bo Krakow lubie, > a Hute kocham. > > A po drugie: > G0wno wiecie, cukiereczki. > Kilka 0sob wykorzystuje sytuacje zeby sobie ulzyc, ale po tonie wypowiedzi i ic > h > merytorycznej wartosci( w szczegolnosci bryluje w tym niejaki "gazeta mi placi" > , > takie smutne strachliwe ofiarzysko) wnioskuje, ze widuja Hute zza szyb samochod > u > albo tramwaju raz, dwa razy na rok jak trzeba jechac do GUP albo w Carrefourze > jest promocja. > Ale uzywaja sobie, uzywaja... > Dokladnie tak, jak koledzy wszedzie widzacy "kiboli", pewni, ze to oni wlasnie > winni calemu zlu w Polsce i kazdy z nich ma stuprocentowa recepte jak walczyc z > e > "stadionowym bydlem" i zna sie w temacie, chociaz w weekend nawet na spacer nie > wyjdzie bo moglby gdzies byc mecz i jeszcze na plantach kose dostanie. > > Dobrze! Siedziec przed kompem i madrzyc sie. A zycie zostawic odwaznym. nie interesuje kogo kochasz, ale glabie z krakowskiej huty pokaz mi gdzie jest znak jak wjezdzam do tej twojej huty (nie do krakowa) z napisem nowa huta?????!!!!!! no pokaz chociaz jeden taki znak ktory informuje ze sie konczy krakow a zaczyna ta twoja wies nowa huta!!!!! nie jestem z krakowa ani z huty ani nawet okolic krakowa, ale czesto jezdze przez krakow i do krakowa, ale szlak mnie trafia jak jakis cymbal pisze ze jest z nowej huty a nie z krakowa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bierfreund Re: ta wieś nowa huta to nie jest krakow !!! 14.11.09, 12:49 Acha, szlak cie trafia... Jaki? Lekki zielony, czy trudny czarny? Pisze sie szlaG ty nietutejszy. A skoro nie jestes z Krakowa ani nawet z okolic, to sobie juz odpowiedziales sam. Zarowno Nowohucianom jak i Krakowianom szyldy niepotrzebne. Hihi, i nawet sie nie bede wysilal ci w jakis ciekawy a smieszny, jednak zgodny z regulaminem sposob nawymyslac, bo w dyskusji o Nowej Hucie zdanie przejezdnego, ktory nawet nie wie gdzie ta dzielnica sie zaczyna a gdzie konczy nic nie wart. Jak sie bedziecie w twojej wsi o miedze klocic, to sie tez nie bede udzielal moje zlotko. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: ta wieś nowa huta to nie jest krakow !!! 14.11.09, 20:15 bierfreund napisał: > Ano po pierwsze: > Masz racje. Huta to nie Krakow. Przynajmniej dla mnie. Jak mnie kto pyta skad > jestem, to zawsze z Nowej Huty, nigdy z Krakowa. Dlaczego? Ano bo Krakow lubie, > a Hute kocham. > > A po drugie: > G0wno wiecie, cukiereczki. > Kilka 0sob wykorzystuje sytuacje zeby sobie ulzyc, ale po tonie wypowiedzi i ic > h > merytorycznej wartosci( w szczegolnosci bryluje w tym niejaki "gazeta mi placi" > , > takie smutne strachliwe ofiarzysko) wnioskuje, ze widuja Hute zza szyb samochod > u > albo tramwaju raz, dwa razy na rok jak trzeba jechac do GUP albo w Carrefourze > jest promocja. > Ale uzywaja sobie, uzywaja... ! Siedziec przed kompem i madrzyc sie. A zycie zostawic odwaznym. Nie trafiłeś. Tak się składa,że przez dwa lata wynajmowałam tam mieszkanie a obecnie bywam tam (w jednej sprawie) średnio 1-2 w tygodniu... W Carrefourze nie robię zakupów-osobiście wolę Almę :-) Przejeżdżam jeszcze częściej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.chello.pl 14.11.09, 00:39 Nie chciał zabić, tylko celował w szyję... aha, nie wiedział gdzie celował... DOŻYWOCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
nanka18 Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma 14.11.09, 00:59 musi sie jakos bronic wiec powoedzial ze nie chcial zabic a tak naprawde zrobil to z premedytacja śMIERĆ za śMIERĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma 14.11.09, 12:31 Gość portalu: Mała Mi napisał(a): > Nie chciał zabić, tylko celował w szyję... aha, nie wiedział gdzie celował... > DOŻYWOCIE! no nie chcial, tylko noz kuchenny to jest takie standardowe wyposazenie kazdego czlowieka w krakowie chodzacego po ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilo Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 14:39 nie w Krakowie tylko w Nowej Hucie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kita Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 00:50 msze odprawiali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.autocom.pl 14.11.09, 08:54 To są właśnie kibice Wisły i Cracovii, bez noża są niczym. Na każde wyjście z domu nawet po zakupy muszą zabierać noże, siekiery, tasaki. Bez tego nie istnieją. Żałosne. Hutnik - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyKretyn A wieczorem w NH.... IP: *.chello.pl 14.11.09, 09:35 Na ulicę wychodzą ZOMBI i zjadają takich prymitywnych redaktorków i głupoli co się na forum wypowiadają - do tego w NH sa jeszcze smoki i złe krasnale!! powaleni - a jak mordują w innym miejscu Krakowa to się nic nie dzieje... idiotyzm! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_tusi_06 Re: A wieczorem w NH.... 14.11.09, 09:57 Oczywiście. Po 22 w Nowej Hucie ze studzienek kanalizacyjnych wychodzą trole. Zaczepiają wszystkich, demolują przystanki. Duch Steffena Moellera z M jak miłość, wpada na zajezdnie tramwajową koło kombinatu i odkręca koła z tramwajów. Godzinę później z komina walcowni wydostają się upiory. Rozkręcają tory tramwajowe i włamują się do kiosków. Nimfy i rusałki oddają się za darmo na Przylasku Rusieckim. Gobliny i orki dilują na nowohuckich osiedlach. Ludzie spójrzcie na wasze krakowskie osiedla a potem spójrzcie na siebie. Weźcie pod uwagę statystyki policyjne. Pod względem ilości przestępstw na jednego mieszkańca Huta jest na samym końcu. !!!!! Ciekawe że jak zamordowali parę lat temu kolesia na Dąbiu, jak parę miesięcy temu lali się nożami i siekierami na Siemaszki, potem na stacji benzynowej w Krakowie, lub jak płoną samochody na Kurdwanowie to nikt wtedy nie pisze o bandyctwie o dresiarstwie. Tylko jak coś w NH to wtedy musicie wylać jad. Spójrzcie na swoje dzielnice, potem piszcie o NH. Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: A wieczorem w NH.... 14.11.09, 10:15 Cały ten przykład jest dokładną analogią do wypadków drogowych z udziałem BMW. Jeśli jest BMW jest medialna nagonka, jeśli inne auto krótki komunikat. To samo jest z Nową Hutą,zobaczcie co dzieje się na krakowskich osiedlach - Ruczaj,Prądniki Biały i Czerwony, Wola Duchacka czy Azory. Mieszkam od 2 lat w Hucie i uważam to miejsce za oazę spokoju - fakt starej hucie jak to mówią. Jest cicho czysto i bezpiecznie, Ciszej, czyściej i bezpiecznej niż w Centrum miasta. A dopóki kibice nie pozabijają się nawzajem wojna bezmózgich fanatyków z domowym sprzętem do zabijania dalej będzie krążyć nie tylko miedzy blokami w Nowej Hucie ale na Rynku, Kazimierzu i każdej innej części Królewskiego Grodu Kraka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: A wieczorem w NH.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 16:17 W Starej Hucie mieszkają emeryci. Na nowszych osiedlach, zwłaszcza w okolicach Arki, rządzili, rządzą i będą rządzić kibole. A statystyki policyjne biorą sie stąd, że 90% przypadków ludzie nie zgłaszają, bo się boją albo nie chcą się wtrącać (jak jeden kibol pobije drugiego do nieprzytomności, to jest to przecież sprawa między nimi - przynajmniej takie podejście mają ludzie w tych okolicach). Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Re: A wieczorem w NH.... 14.11.09, 12:38 mama_tusi_06 napisała: Weźcie > pod uwagę statystyki policyjne. Pod względem ilości przestępstw na jednego > mieszkańca Huta jest na samym końcu. !!!!! no fajne te twoje statystyki, tylko nie wiem na koncu czego? krakowa? dzielnic krakowa? miast polski? wsi polski? do czego porownujesz te swoje statystyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldemar571.0 Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.chello.pl 14.11.09, 10:57 Jako że jestem starszym człowiekiem i nie jestem żadnym kibicem żadnej druzyny to zachowanie tego młodzieńca nie daje żadne usprawiedliwienie.Stał się w moich oczach zwykłym bandytom który z zimną krwią pozbawia życia inną młodą osobę tylko dlatego że jest jakimś kibicem innego zespołu. Prokuratura i Temida winna traktować takich na równo z dorosłymi i dożywocie bez żadnych regół że młodociany.Koniec z takimi bandyckimi wybrykami. Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Krakow i Nowa Huta-zaglebie troglodytow 14.11.09, 11:00 Dla miasta byloby sto razy lepsze,gdyby miejscowe kluby pilkarskie przeniesiono na Antarktyde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat_olik Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: 193.0.72.* 14.11.09, 11:06 Najbardziej agresywnych debili należy eliminować za młodu (najlepiej, zanim zdążą przekazać swoje geny) i utylizować. Inne metody są żenująco nieskuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomsolan Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: 83.2.160.* 14.11.09, 11:09 -grozi mu nawet-??,niech zdycha w pierdlu za to co zrobuił do końca swoich dni.choć pewnie wyjdzie z a 5 lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EL Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.09, 12:04 Tu zadźgali, tam wyszedł po papierosy i nie wrócił, co się dzieje w tym krakówku? Gdyby jedno choć z podobnych zdarzeń miałoby miejsce w Łodzi to jakby ujadała sfora centusiów na forum, jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.autocom.pl 14.11.09, 12:21 nie w krakowie tylko w nowej hucie !!! ile razy trza to powtarzac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma 14.11.09, 12:45 Gość portalu: borewicz napisał(a): > nie w krakowie tylko w nowej hucie !!! ile razy trza to powtarzac ??? a co za roznica jak nowa huta jest w krakowie!!! ile razy trza to powtarzac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwko a psiarnia śpi w radiowozach w krzakach IP: *.chello.pl 14.11.09, 12:11 albo łapie internautów, albo spokojnych studentów z piwem na ławce Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Re: a psiarnia śpi w radiowozach w krzakach 14.11.09, 12:47 Gość portalu: piwko napisał(a): > albo łapie internautów, albo spokojnych studentów z piwem na ławce czlowieku, ale tam by mogli oberwac, a w radiowozie w krzkach raczej nic im sie nie stanie:) no chyba ze sie drzewo zwali na nich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.ghnet.pl 14.11.09, 12:37 Powinniśy zorganizować w Nowej Hucie marsz przeciw przemocy, żeby pokazać, że nie godzimy się z bezsensowną śmiercią Łukasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.devs.futuro.pl 14.11.09, 13:03 No fantastyczny pomysl. To jest lekarstwo na wszelkie zlo. Taki marsz powoduje spadek przestepczosci na dlugie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.ghnet.pl 14.11.09, 17:18 Już kompletna znieczulica cię ogarnęła? Dla przypomnienia: zginął młody człowiek, uczeń, który miał przed sobą życie, bezsensowną śmiercią, zamordowany z premedytacją w okrutny sposób. A to wszystko stało się w tym samym mieście, w którym prawdopodobnie mieszkasz, o godz. 19. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 16:19 Proponuję dać policji prawo do rozwalenia serią z karabinu maszynowego kazdej bandy kiboli, która zakłóca porządek publiczny po godzinie 22. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<<<<<<<<<<<< denny tytuł IP: *.ver.abpl.pl 14.11.09, 12:43 w tytule jest o braku załoby w szkołach, w artykule o pseudokibicach, żałobę mogą zrobić na stadionie PS podobno zabity był z Albertyńskiego, tu jest dużo kiboli Cracovi Odpowiedz Link Zgłoś
nanka18 Re: denny tytuł 14.11.09, 12:49 zabity byl z jagiellonskiego nie z albertynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Be Re: denny tytuł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.09, 14:54 A najśmieszniejsze we wszytskich doniesieniach prasowych jest to, ze dziennikarze nawet nie są w stanie podać rzetelnie, że zabili go na przystanku autobusowym na... os. Złotej Jesieni. Znicze palą się pod szkołą HTSu. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony-ruski-pedal na informacje w mediach 14.11.09, 19:07 patrzmy przez palce, tam są tylko półprawdy Odpowiedz Link Zgłoś
machabeusz_1 Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma 14.11.09, 12:55 Jeszcze nie wystrzelali połowe klasy w szkole.Są zachety zakupu atrap i broni z dostawą do domu itp.Kościół jest bardzo ośmieszany deptany - jest gożej niz za komuny.Dostatnie i aniby mądre kraje wiary u nich nie ma kościoły prawie puste.__RÓBTA CO CHCETA__pewien pan mawia - a no robią (to nie młodych wina).Papież mawiał rośnie pokolenie ŚMIERCI i miał rację ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 14:24 A przeciez Kraków , to takie kulturalne miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
nanka18 Re: Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma 14.11.09, 14:34 moze na pierwszy rzut oka Krakow wydaje sie byc kulturalnym miastem ale jak widac tak nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keram50 Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 16:50 dopóki p o l i t y c y zajmować sie bedą sobą i z kazdej sytuacji wyciagać korzysci dla siebie to beda gineły nasze dzieci w bojkach a my np w kopalniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reymont Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.220.118.209.dsl.dynamic.eranet.pl 14.11.09, 17:39 mieszkam niedaleko stadionu Wisły. Właściwie nie chcę komentować tego zabójstwa, bo nie ma tu o czym mówić. Chciałbym natomiast skomentować fakt, który dostrzegło już wielu publicystów zwłaszcza po fetowaniu śmierci Wejcherta na stadionie "Legii" w Wawie. Otóż pojawiła się wielotysięczna grupa bydlaków, pozbawionych jakichkolwiek uczuć wyższych, nie interesujących się niczym poza tym, komu przyp*** i z kim wypić piwo. W skali całego kraju oceniam, jest to nawet 100-200 tys., może przesadzam, ale na wsi nie jest to tak widoczne, bo trudniej im zachować anonimowość no i nie mają tylu okazji w postaci meczów. To jest wielki, powtarzam, wielki problem. Dlatego, bo po pierwsze, jest to gleba na najbardziej niebezpiecznej przestępczości, przedszkole morderców, złodziei i bandytów. Po drugie nie widać w Polsce żadnego środowiska ani służby państwowej, która by miała ochotę zrobić coś z tym perzem, który się coraz bardziej rozrasta. I jeszcze jedna uwaga. Mieszkając w pobliżu stadionu często obserwuję te manewry policyjne przy każdym większym meczu, widziałem już niejedną rozróbę pod oknami mojego domu i dobrze znam charakter przeciętnego "kibica" (nie kibola) i mam tylko jedną smutną refleksję: budowanie stadionów na Euro po to, by ci ludzie mogli sobie oglądać mecze na pięknych, nowoczesnych obiektach uważam za rzecz haniebnie niesprawiedliwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 19:43 czy sama jesteś aż tak kryształowa , że wszytkiego i wszytkich się czepiasz ? Kobito nic Ci nie pasuje... Wydaje mi się , że w rzeczywistości była byś jak płomień w huraganie woli tych , którym cały czas docinasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Przyznał się. IP: *.lanet.net.pl 14.11.09, 20:40 Więc kula w łepetyne (transmisja w TV) i niech rodzina sprząta zwłoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Po śmierci nastolatka: W szkole żałoby nie ma IP: *.mas.abpl.pl 14.11.09, 22:42 bo glina tylko spisuje tych co piją piwo bo za to mają premie to jest co potrafią Odpowiedz Link Zgłoś