Gość: pou IP: *.hlrn.qwest.net 26.11.09, 02:14 ALE KIEDY NOWY TERMINAL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej POkłony dla kazia czekaja IP: *.tktelekom.pl 26.11.09, 06:41 drogi kazimierzu! pokłony! to twoja konsekwencja powoduje,iz w myśl zasady LEPIEJ Z MĄDRYM STRACIĆ NIŻ Z GŁUPIM ZYSKAĆ spowodowała,iż wreszcie bez przesiadek dotrę do moich braci z ...SYCYLII andrzej Obiecuje ,iż w inauguracyjnym locie polecisz z nami ...JAK DASZ SIĘ NAMÓWIĆ OCZYWIŚCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Precelki od kazia czekaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 07:00 Konsekwencją Kazia Czekaja jest sprzedaż precelków na pokładzie tych linii. ...a rodzina jak tam, gdzie teraz pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Precelki od kazia czekaja IP: *.tktelekom.pl 26.11.09, 09:04 www.adwokatura.krakow.pl/index.php5?id=29&city=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Z Ryanairem polecimy z Krakowa na Sycylię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 09:09 latanie do rygge i mowienie, ze sie leci do oslo, to tak jak latanie do krakowa na lotnisko w ..pyrzowicach :) ot caly ryanair, sprzedac byle co naiwnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Z Ryanairem polecimy z Krakowa na Sycylię IP: *.gemini.net.pl 26.11.09, 10:42 Ryanair to jedna z nielicznych tanich linii, która ostatnimi czasy rozwija się a nie splajtuje, i właśnie za to: wielkie hurra! Chociaż w sumie innego wyjścia nie mają, z czegoś muszą przecież zapłacić odszkodowanie za użycie bez zgody wizerunku Sarkoz'ero w jednej ze swoich kontrowersyjnych kampanii reklamowych. ........... ale-odlot.notlong.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Z Ryanairem polecimy z Krakowa na Sycylię IP: *.scansafe.net 26.11.09, 11:25 A kiedy powroci polaczenie KRK-Amsterdam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Z Ryanairem polecimy z Krakowa na Sycylię IP: *.ksknet.pl 26.11.09, 13:16 a kiedy bedzie mozna z krakowa poleciec bezposrednio do wiekszych miast w polsce,jak w PRL-u??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelo Z Ryanairem polecimy z Krakowa na Sycylię IP: *.range86-143.btcentralplus.com 26.11.09, 14:28 Przecież masz połączenia z Gdańskiem, Warszawą, Poznaniem i Szczecinem, na większą liczbę połączeń krajowych liczył bym po zlikwidowaniu monopolu LOT'u na loty krajowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelo Oby tak dalej, w krakowie też mieszkają turyści IP: *.range86-143.btcentralplus.com 26.11.09, 14:42 Jak dla mnie super, szkoda mi tych wszystkich malkontentów, którym nie sposób dogodzić. Swoją drogą Sycylia jest nie tylko ciekawym kierunkiem ze względów turystycznych, ale jest to też ciekawy hub przesiadkowy dla tanich linii lotniczych. Kolejnym krokiem powinno być otwarcie połączenia do jakiegoś Hubu przesiadkowego typu Frankfurt-Hahn albo Eidnhoven. Pozwoliło by to dostać się prawie wszędzie w Europie przy jednej przesiadce. Ponadto wydaje mi się ze brakuje z Krakowa taniego połączenia do Madrytu, skąd można się już dostać w każde miejsce półwyspu za naprawdę śmieszne pieniądze, jeżeli to nie jest możliwe to chociaż Alicante, ponieważ dostać się z Krakowa do Hiszpanii naprawdę trzeba się nagimnastykować albo wybrać do innego miasta. Czekajmy tylko na nowe zamówione boeingi ryanair, i fanie ze Kraków powoli zostaje postrzegany jako miasto w którym też mieszkają turyści, a nie tylko rodziny emigrantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirai Z Ryanairem polecimy z Krakowa na Sycylię IP: *.chello.pl 26.11.09, 18:12 No to wiem, gdzie wybiorę się na wakacje. Dla mnie super, tylko mogliby tak z Rębiechowa latac bo mam bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzech Pogorzelski Z Ryanairem polecimy z Krakowa na Sycylię IP: *.hsd1.md.comcast.net 26.11.09, 18:27 Widze w tym lape mafii. Po prostu przeniesli dyrekcje do Krakowa, i do tego teraz jeszcze chca latac do domu bez przesidaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppx Re: Z Ryanairem polecimy z Krakowa na Sycylię IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.09, 19:07 Też pomyślałem, że chodzi o ułatwienie dla włoskiej mafii. Bo kto by chciał lecieć na Sycylię. Sycylia to bieda, bezrobocie, mafia i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Francesca Z Ryanairem polecimy z Krakowa na Sycylię IP: 195.81.13.* 26.11.09, 23:11 No coz nie ma sie tak naprawde czym zachwycac.Polaczenie z Rzymu wcale nie rewelacyjne a zwlaszcza dla tych z srokowych WlochCzas dojazdu do Rzymu i koszt plus koszt lotu pokrywa sie praktycznie z wartoscia innych przewoznikow juz nie powiem ze czas przejazdu np z Calabri do Rzymu na lotnisko to czas polaczenia calosci lotu innym przewoznikiem.Dziwi mnie jedna zecz ze tak naprawde to nie ma polaczenia stalego Wloch A Krakowem a szkoda Co roku lece z innego lotniska bo co roku sa zmiany Mozna zwariowac Odpowiedz Link Zgłoś