asiek195 13.12.09, 21:45 Dojrzałam do decyzji, żeby wykastrować mojego rocznego psa. W związku z tym mam pytanie gdzie w Krakowie znajdę dobrego weterynarza do tego typu zabiegu ? Cena nie gra roli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
priekrasna.brunhilda ale o co chodzi? 14.12.09, 16:28 ten pies jest jej własnością, i chyba ma prawo robić to, co się jej podoba ze SWOJĄ własnością. Dręczyć oczywiście nie wolno, bo przepisy zabraniają, ale wykastrować może skoro czuje taką potrzebę i ma to przemyślane, zwłaszcza że wszystko odbywa się w odpowiednich warunkach i nie robi tego rzeźnik ani hycel za flaszkę wódki. Wzruszająca jest ta "troska" o nie swoją własność. I proszę mi tu nie stękać o "braciach mniejszych", świętym Franciszku itepe. Nie Twój cyrk, nie Twoje małpy. Dyskutować nie mam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Bogu dzięki nie jesteśmy niczyją własnością... 14.12.09, 17:16 bo by nas też chcieli kastrować... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Bogu dzięki nie jesteśmy niczyją własnością.. 14.12.09, 17:22 :) I ja dziękuję, bo jeszcze język by mi ucięli za niedozwolone pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ciekaw jestem, czy ci "oni" 14.12.09, 17:33 też by na forum pytali o specjalistów od kastracji, zamiast w swym zapyziałym lenistwie zadzwonić do kilku klinik weterynaryjnych (w końcu człowiek, to ponoć tylko najwyżej rozwinięty ssak)... Odpowiedz Link Zgłoś
asiek195 Re: ciekaw jestem, czy ci "oni" 14.12.09, 19:03 Dzwoniłam już do paru weterynarzy ale wiadomo, że każdy będzie zachwalał siebie. Dlatego liczyłam, ze ktoś kto już wykastrował swojego psa bedzie miał kogoś godnego polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: ciekaw jestem, czy ci "oni" 14.12.09, 19:58 Arka na Chłopskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: ciekaw jestem, czy ci "oni" 14.12.09, 20:01 Barbaś Agnieszka Kowalik Alicja Lecznica dla Zwierząt Balicka 12b, 30-149 Kraków 12 638 63 24 maps.google.pl/maps/place?hl=pl&source=hp&lr=lang_pl&um=1&ie=UTF-8&q=weterynarz+Krak%C3%B3w&fb=1&gl=pl&hq=weterynarz&hnear=Krak%C3%B3w&cid=5131901802301988013 Odpowiedz Link Zgłoś
alkaseltzer Re: ale o co chodzi? 16.12.09, 14:55 Słusznie. Ogon, uszy dla urody, struny głosowe by się nie darł jak jej nie ma w domu. No i jeszcze sterylizacja by nie gonił za byle suką. Polecam urżnięcie przedniej łapy, chętniej będzie siedział na kanapie jak już się tam wdrapie. Byle humanitarnie bo o humanitaryzmie tu przecież mowa. Faktycznie nie dyskutuj. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: ale o co chodzi? 16.12.09, 19:43 Słusznie, dyskutować nie możemy. Tylko humanitarnie możesz ;) Humanitarnie popieram. Przecież weterynarze tez muszą żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
k.gralak Re: Kastracja psa 22.12.09, 21:42 Ja osobiście od lat chodzę na Piłsudskiego, ale tylko do Dr Kujawskiego. Bardzo dobry lekarz i chirurg. Kastracja jest zabiegiem raczej dość prostym Gratuluję odpowiedzialnej decyzji, jeden pies mniej do ewentualnego powiększania bezdomności! komentarzami osób delikatnie ograniczonych w postrzeganiu świata sie nie przejmuj! Odpowiedz Link Zgłoś
asiek195 Re: Kastracja psa 22.12.09, 22:00 Dziękuję za wszystkie podane namiary Vetów. Po nowym roku porzejdę się i wybiorę odpowiedniego. Pozdrawiam i Snapi też :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Ciekawe czy sterylizowana ta suczka ? 26.12.09, 20:13 www.plotek.pl/plotek/1,78646,7398748,Niesamowity_pies__wygral_niemieckie__Mam_Talent__.html Niesamowicie radosny piesek Odpowiedz Link Zgłoś
ligolka jacek szydlowski 28.12.09, 17:10 serdecznie polecam dr szydlowskiego, przyjmuje w krakowie na os. zlotej jesieni serdeczny, cieply czlowiek a do tego doskonaly specjalista, ma podejscie do zwierzatek, zabiegi wykonuje po godzinie 20 mozna poczytac o jego osobie tutaj www.znanylekarz.pl/19162/jacek-i-danuta-szydlowscy/weterynarz/krakow Odpowiedz Link Zgłoś