Gość: Jan IP: 157.25.138.* 30.01.04, 22:43 Mam nadzieję że wreszcie będzie Dwworzec PKS w Krakowie i że żadne rozgrywki odołania tego nie zniszczą!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wrow Re: W końcu COŚ konkretnego. Brawo Kraków!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.01.04, 10:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mano Re: To oni wybudują dworzec IP: *.energis.pl 31.01.04, 12:46 No nareszcie, nie trzeba sie bedze wstydzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łekonom Budimex-Dromex a Mostostal Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 14:46 Jak to jest?? Myślałem że Mostostal Kraków jest juz teraz zakładem wykonawczym Budimex-Dromex, którego wcielił podmiot dominujący drogą fuzji (inkorporacji), razem z Unibudem, Mostostalem Poznań i Dromexem. W takiej sytuacji nie ma mowy o żadnym konsorcjum. Czyżby znowu redaktorzy pisali o sprawach których do końca dobrze nie rozumieją?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rio Re: Budimex-Dromex a Mostostal Kraków IP: *.zabierzow.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 09:20 istotnie.Mostostal Kraków jest obecnie oddziałem południowym Budimex Dromex Odpowiedz Link Zgłoś