Dodaj do ulubionych

Co zostanie po Jacku????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 23:22
Mała sonda co zostanie po profesorku , po Lasocie mamy XIX wieczną
Karmelicką i Zwierzyniecką , po Gołasiu mosty ,a po Jacku???????
Obserwuj wątek
    • Gość: Locutus Re: Co zostanie po Jacku???? IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 01.02.04, 00:39
      Płacz i zgrzytanie zębów...

Pzdr.
      LOKI
      • balsen Re: Co zostanie po Jacku???? 01.02.04, 00:54
        Śmiech na sali.
        • Gość: Locutus A po Majchrowskim to choćby i potop... n/t IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 02.02.04, 00:41
    • jurekts Re: Co zostanie po Jacku???? 01.02.04, 01:06
      Gość portalu: tramway3 napisał(a):

> Mała sonda co zostanie po profesorku , po Lasocie mamy XIX wieczną
      > Karmelicką i Zwierzyniecką , po Gołasiu mosty ,a po Jacku???????
      MPK i spółki "córki"-w stanie upadłości. Nieruszone Rondo Mogilskie,i
      nieskończona Galicyjska,rokopane KCK
    • Gość: Voith Re: Co zostanie po Jacku???? IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.02.04, 08:14
      ruinę z karmelickiej i dziury w mostach :P
      • Gość: mouset Re: Co zostanie po Jacku???? IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 02.02.04, 11:11
        i zdezelowanty tabor
        • Gość: OLO I Głowa Mitoraja n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 14:21
          • Gość: mouset Re: Głowa Mitoraja n/t IP: *.cm-uj.krakow.pl 02.02.04, 14:31
            Wolałbym głowę Majchrowskiego
    • Gość: gicek Re: Co zostanie po Jacku???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 22:35
      Dzisiaj miał godzinny wykład na TVP 3 ,na temat stadionu Wisły /wszyscy winni
      tylko on cacy/
      • Gość: mouset Re: Co zostanie po Jacku???? IP: 62.233.214.* 02.02.04, 22:57
        Widziałem ten cyrk, żałosne, a godzinę potem był mistrz nieudolności M. POl
      • Gość: Misiek K Re: Co zostanie po Jacku???? IP: *.law.uj.edu.pl 03.02.04, 10:56
        a ja w ogole pierwiosnkuje stadion Wisly,
        mnie to nie bawi i nie widze sensu zeby za moje pieniadze z podatkow budowano
        stadion na ktorym pokemony sie beda naparzaly.
        • Gość: jurekts Re: Co zostanie po Jacku???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 14:19
          Piłka nożna jest sportem narodowym ,i powinno by Ci być wstyd jak ludzie z
          Europy przyjeżdrzają i płaczą ze śmiechu jaki Kraków ma stadion.Pozatym jak
          kasa nie pójdzie na inwestycje to ją przeje administracja .
          Na Wiśle od 5-ciu lat nie było żadnego "napażania" jak piszesz
          • Gość: Misiek K Re: Co zostanie po Jacku???? IP: *.chello.pl 03.02.04, 16:35
            wiesz kiedy mi jest wstyd???
            kiedy przyjezdzaja moi znajomi z pracy zagranica i mowia mi ze za trzy miesiace
            pracy tam odlozyli sobie tyle kasy co ja za dwa lata,
            kiedy widze jak dzieki pomyslowosci naszego prezydenta JM idzie w diably
            wieloletnia praca wielu ludzi i schodzi na psy dobrze zarzadzana spolka,
            kiedy widze ze nie mamy zapewnionej zadnej opieki zdrowotnej,
            nie ma kasy na edukacje, zdrowie, komunikacje,
            ludzie sa bez pracy, ale ilus gowniarzy bedzie sie gdzie mialo bawic, tak?
            widac ze gowno wiesz o zyciu, jak tak piszesz, zazdroszcze dobrego
            samopoczucia!
            • Gość: jurekts Re: Do Miśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 20:15
              Co ty mieszasz dwa pojęcia ,sport i polityke .Wiadomo że w tym chorym kraju
              nie jest dobrze a będzie gorzej. Piszesz,że nie ma kasy edukacje,zdrowie,
              komunikacje. A wiesz ile ludzi ci powie ,po co wiecznie dotować MPk,po co
              kupować nowe piękne drogie tramwaje i autobusy,po co budować drogi,jak ludzie
              i to wykształceni i ich dzieci niemają co jeść i za co żyć.Dlatego oszczędz
              sbie polityczno-ekonomicznych wykładów, chyba że jesteś "skażony solidarnością"
              • bc153 Re: Do JutekTSa (o ile tak sie to pisze) 03.02.04, 20:49
                z tego co wiem to MPK dostaje MARNE dotacje na nowy tabor i to w dodatku ze źródeł, które NIE MOGĄ dotować np wykształconych głodujących, o których piszesz

prawda jest taka że gdyby nie BARDZO DOBRA polityka MPK (która i tak sie pomału rozpierdziela przez Bumble-Bee i professsorka), nie byłoby nowego taboru, zresztą pieniądze na tabor wykłada MPK, bo o ile torowiska są własnością innej spółki, o tyle tabor jest własnością MPK i to MPK daje na niego pieniądze
                • Gość: jurekts Re: Dobc 153 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 21:44
                  Masz racje, ja też to wiem ,ale przeciętny krakowianin nie wie, ja prosze o
                  jedno polityki w Polsce nie mieszajmy że sportem,komunikacją, inwestycjami
                  itp.To my cali Polacy do gardeł sbie skaczemy ,a inni robią pieniądze i się
                  śmieją
                  • bc153 Re: Dobc 153 03.02.04, 21:53
                    sport się sam miesza z polityką niestety...
              • Gość: Misiek K Re: Do Miśka IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.02.04, 13:18
                Gdyby głupota miala skrzydla ty latalbys jak jaskoleczka i faktycznie nie
                potrzebowalbys MPK.
                idz leczyc swoja schizofrenie, pogadamy jak dorosniesz.
            • Gość: mouset Kilka gorzkich słów do Miśka K IP: 62.233.214.* 03.02.04, 22:25
              Gość portalu: Misiek K napisał(a):

> wiesz kiedy mi jest wstyd???
              > kiedy przyjezdzaja moi znajomi z pracy zagranica i mowia mi ze za trzy
              miesiace pracy tam odlozyli sobie tyle kasy co ja za dwa lata,
              to jeszcze zależy jakie branże porównamy Michał, bo np moją z kiblonurkowaniem
              to proporcje są 1:16

> kiedy widze jak dzieki pomyslowosci naszego prezydenta JM idzie w diably
              > wieloletnia praca wielu ludzi i schodzi na psy dobrze zarzadzana spolka,
              Hmmm, o jakiej spółce mówisz?

> kiedy widze ze nie mamy zapewnionej zadnej opieki zdrowotnej,
              Ależ mamy, każdy inną, wg kasy i znajomości

> nie ma kasy na edukacje, zdrowie, komunikacje,
              > ludzie sa bez pracy,
              ... dodałbym a elyty kradną....

ale ilus gowniarzy bedzie sie gdzie mialo bawic, tak?
              Koncepcja JM dotyczy miejsca do większej zabawy dla wszystkich i to jest
              słuszne bo w Krakowie tego nie ma, ale coś za coś, a nie tak że budujemy jeden
              stadion i jescze doposażamy na maxa 3 inne, albo 1 nowy albo 3 stare, ale cóż
              będac tak nieudolnym trzeba w końcu postawić wszystkie karty na jakiś sukces do
              podsumowania kampanii

> widac ze gowno wiesz o zyciu, jak tak piszesz, zazdroszcze dobrego
              > samopoczucia!
              spokojnie zapewne rodzice podtrzymują to beztroskie życie, ale patrząc na
              swojego szkraba uważam to za słuszną koncepcję rodzicielską

Dla mnie jedno jest pewne ja nie chcę budować kraju w którym rządzi opcja
              robotniczo-chłopska a wykształceni ludzie są w mniejszości i albo szukają pracy
              albo tyrają za grosze, bo nęka ich US i ZUS aby zapewnić wypłaty
              dla "czołowych" obywateli w górnictwie, rolnictwie i kolejnictwie, ponieważ
              rząd ma pełne spodnie jak którakolwiek z w/w branż tupnie nóżką, przecież
              partie żyją tak samo z przekrętów i pasożytnictwa, nie można więc tracić kartek
              wyborczych, nawet od roszczeniowego chamstwa.
              A może młody po studiach ma założyć firmę????? Śmiech na sali, własnie się do
              tego przymierzałem, i teraz zbieram sie po zgnojeniu p. biurokratyczne cipska i
              przepisy wymyślone chyba p. byłych pacjentów z ul. Babińskiego, dlatego
              zaczynam powoli rozglądac się za krajem w którym nie ma biurwkracji, celebry i
              królestwa absurdu
          • Gość: Voith Re: Co zostanie po Jacku???? IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.02.04, 17:47
            jak piszemy przecinek, to nie piszemy "i", chyba że wymieniamy :P

a co do stadionu Wisły - a może ja bym wolał żeby zbudowano basen z trampoliną żeby można było organizować mistrzostwa w skokach i co? też mam prawo się domagać, bo to w końcu JA za to płacę (między innymi), a NIKT nie zapytał, czy chcę akurat tego typu stadion
            • Gość: Michał Wojtaszek Re: Co zostanie po Jacku???? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.04, 20:02
              > a co do stadionu Wisły - a może ja bym wolał żeby zbudowano basen z
              trampoliną
              > żeby można było organizować mistrzostwa w skokach i co? też mam prawo się
              domag
              > ać, bo to w końcu JA za to płacę (między innymi), a NIKT nie zapytał, czy
              chcę
              > akurat tego typu stadion

Tylko cały motyw polega na tym, że z linii tramwajowej na Kampus albo do
              Mistrzejowic skorzysta nieporównywalnie więcej ludzi, niż z obu stadionów razem
              wziętych.

Michał Wojtaszek
              • bc153 Re: Co zostanie po Jacku???? 03.02.04, 20:54
                przeczytałem tekst Voitha z pięć razy i wydaje mi się, że chodziło mu o to, że taki stadion to durnota, zresztą jeżeli dobrze kojarzę kto to jest, to napewno wolałby, żeby np zamiast stadionu pieniądze poszły na jakiś remont lub inwestycję, która naprawdę poprawi życie Krakowian... zresztą jeżeli Voith to czyta - powinien mnie skojarzyć po nicku... hehehe, jeżeli to jets ten a nie inny Voith, ale chyba tak, proszę tylko o potwierdzenie - 221047?

generalnie jeżeli chodzi o stadiony i inne pierdoły - no ja się zgodzę, żeby np. TS Wisła dostało teren pod budowę, ale samą budowę niech sfinancują niezależni sponsorzy, lub sam klub, a nie OBYWATELE, których w dodatku nikt nie zapytał o zdanie...
                • Gość: jurekts Re:Do bc153 po raz drugi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 21:53
                  Masz racje tylko,że my sie kłócimy a to jest propaganda JM /tak jak tramwaje
                  co 4 min/ on i rada to kameleony,kto ich przyciśnie temu przytakują >a propo
                  to racją jest to że nie powinny /ta sama ilośc/ iśc pieniążków na Wisłe co na
                  Cracovie.
                  • bc153 Re:Do bc153 po raz drugi? 03.02.04, 21:58
                    widzę że jesteś fanem TS Wisła, nie mam nic przeciwko temu, ale dlaczego akurat Twoja Wisła ma dostawać najwięcej pieniędzy? dawno temu byłem dość osobiście związany z Hutnikiem i też mógłbym się domagać pieniędzy dla Hutnika, dlatego tez apeluję o nie rzucanie tekstami w stylu Wisła powinna dostać więcej niż Cracovia bo dla mnie to jest BZDURA! przyjdzie tu fan Cracovii, napisze coś zupełnie przeciwnego i zaczniecie sobie skakać do gardła. jeżeli Ty apelujesz do Nas o nie włączanie polityki do dyskusji o komunikacji, sporcie itp. to ja apeluję o nie włączanie do dyskusji swoich sympatii lub antypatii klubowych, bo ja naprawdę wiele już widziałem, niekoniecznie przyjemnych rzeczy w związku z tą Waszą "miłością" do klubu...
                    • Gość: Locutus Master of Puppets (2) IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 04.02.04, 02:44
                      TE ES TE-ES-WU TE-ES-WISŁA KRAKÓW!!!

A pieniądze i tak powinny pójść na tabor dla MPK. 12 nowych manów NG313 do
                      Bieńczyc, mercedesy citaro na Wolę... hehehe... marzenia :-P

Ale pomarzyć zawsze można... niestety pan Majchrowski ma wszystko z wyjątkiem
                      swojego dupska i swojej kieszeni w głębokim poważaniu...

"[...]Master! Master!
                      Master of puppets is pulling your strings
                      Twisting your mind, smashing your dreams[...]"
                      (Metallica - Master of Puppets)

Pzdr.
                      LOKI
                    • Gość: Misiek K Re:Do bc153 po raz drugi? IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.02.04, 15:46
                      niekoniecznie przyjemnych rzeczy w związku z tą Waszą "
                      > miłością" do klubu...

no teraz dzieki "budzetowi szalikowcow" bedziemy mieli szanse zobaczyc wiecej,
                      beda mieli nowe, odremontowane to sie bedzie fajnie demolowalo, nie?
                      • Gość: mouset Do Miśka K po raz drugi IP: *.ghnet.pl / 62.233.214.* 05.02.04, 18:46
                        Na szczęście Michał nowych tramwajów i autobusów nie będzie więc nie będą mieli
                        co demolować
                        • Gość: Misiek K Re: Do Miśka K po raz drugi IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.02.04, 18:52
                          eeee, na pewno dadza im w swojej wspanialomyslnosci - proponuje Bombardiery i
                          Many na dojazd dla szalikowcow, beda mogli sie chlopcy wyzyc :)
                          • Gość: mouset Re: Do Miśka K po raz drugi IP: *.ghnet.pl / 62.233.214.* 05.02.04, 18:54
                            Słusznie! Mamy już nowe torowisko, a więc NGT6 na 18 w weekendy i Many na 159
              • Gość: mouset Re: Co zostanie po Jacku???? IP: 62.233.214.* 03.02.04, 20:56
                Gość portalu: Michał Wojtaszek napisał(a):

> Tylko cały motyw polega na tym, że z linii tramwajowej na Kampus albo do
                > Mistrzejowic skorzysta nieporównywalnie więcej ludzi, niż z obu stadionów
                razem wziętych.

Ale musimy być politycznie poprawni i smażyć kiełbaskę wyborczą
    • Gość: tola Re: Co zostanie po Jacku???? IP: *.simplex.pl 04.02.04, 12:46
      Male sprostowanie, mosty tez po Lassocie. Gołaś "pozwolił" na skończenie
      rozpoczętego.
      • Gość: gicek Re:Do TOli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:30
        Większe sprostowanie Lasota miał mosty jak dziś Majchrowski inwestycje-na
        papierkach-Gołaś się nie pieprzył nie czekał na pozwolenia na budowe tylko
        budował

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka