Dodaj do ulubionych

SKLEP WARZYWNY ZATRUDNI EKSPEDIENTKE !

01.02.04, 14:08

Niewielki sklep warzywny na jednym z krakowskich osiedli zatrudni pracownika w charakterze
ekspedientki.
Osoba zainteresowana proszona jest o przedstawienie aktualnych badan lekarskich.
Sklep otwarty jest od switu do nocy.
W naszym sklepie sprzedajemy ziemniaki, marchew, kapuste, pory, buraki, seler, pietruszke,
cebule i inne.

...Luuuudzie czy to forum nazywa sie: Architektura?!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mol Re: SKLEP WARZYWNY ZATRUDNI EKSPEDIENTKE ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 18:36
      Przepraszam ale gdzie trzeba zostawić dane, bo chyba nie na tym forum
      publicznym . Zresztą kto by chciał pracować w warzywniaku!!!!!!!!!!!
    • Gość: kakaka Re: SKLEP WARZYWNY ZATRUDNI EKSPEDIENTKE ! IP: *.pp.com.pl 02.02.04, 15:42
      czy można nie mieć badań?
      gdzie ten sklep
      czy można sie mylić przy wydawaniu?
      architekt

kakaka
    • Gość: monika Re: SKLEP WARZYWNY ZATRUDNI EKSPEDIENTKE ! IP: 195.205.210.* 03.02.04, 10:52
      Prosze powiedzieć gdzie mieści się ten sklep i jak się można z Panem
      Skontaktować ?
      Pozdrawiam
      Monika Więcławska
    • Gość: kf Re: SKLEP WARZYWNY ZATRUDNI EKSPEDIENTKE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 11:52
      > ...Luuuudzie czy to forum nazywa sie: Architektura?!!!!

taaaaaaaaak a co???
      potrzebujecie architekta do ładnego ułozenia warzyw??? moge wam cos
      zaprojektowac :]
      kf
    • Gość: pilnie potrzebna Re: SKLEP WARZYWNY ZATRUDNI EKSPEDIENTKE ! IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.04, 00:00
      czy mozna przy okazji dyskusji o architekturze, zapytac sie interlokutorow, czy
      nie maja przypadkiem do sprzedania torby turystycznej w kratke?
      • Gość: Marceli Duchański Re: SKLEP WARZYWNY ZATRUDNI EKSPEDIENTKE ! IP: *.net.autocom.pl 24.02.04, 23:30
        Tu pojawia sieł dylemat: co rozumiemy pod pojęciem torby turystycznej? Czy jest
        to rodzaj plecaka, czy też pojemnika dwuusznego do przenoszenia towarów? A w
        tym przypatku, czy można takowoł torbe uznać za turystyczną? Proszę o rozwianie
        moich wontpliwości. Jednocześnie oznajmiam, że rzadnej torby w kratke nie
        posiadam.
    • Gość: Marceli Duchański Ja chcę, ja chcę!!! IP: *.net.autocom.pl 19.02.04, 23:08
      Nie jestem wprawdzie kobietom, ale na warzywach znam się jak nikt. Odrużniam
      marchewke od pietruszki, porę od selera. Posiadam doświatczenie w branży
      wędliniarskiej i hudrauliczno - sprężynowej. Mogę też prowadzić z klijentami
      konwersacje o arhitekturze.

proszę dzwonić: 12 632 60 22.
      • Gość: PP Re: Ja chcę, ja chcę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 12:24
        Analfabetów nie przyjmujemy- tylko po studiach i najlepiej tytuł doktora!
        • viiva Szanowni badacze forum! zmiana planow! 08.03.04, 22:14

Otoz w zwiazku z dynamicznym rozwojem gospodarczym naszego panstwa oraz
          niespodziewanym boomem inwestycyjnym na obszarze Malopolski, postanowilam zarzucic
          pomysl sprzedazy chwastow w osiedlowym kiosku.
          Nareszcie dzieki stworzeniu przez Wladze Miasta spojnej, dlugofalowej wizji rozwoju Krakowa
          oraz konsekwentnemu lobbowaniu na jego rzecz, do tego wspartemu licznymi dzialaniami tzw.
          srodowiska, w koncu wszyscy odczuwamy wyrazna zmiane nastrojow inwestycyjnych.
          Dlatego tez pragne wszystkich malkontentow co to twierdza, ze jest tak zle - poinformowac:
          od przyszlego tygodnia zmieniam profil dzialalnosci i zamiast handlowac zielenina bede
          sprzedawac drob.

A architektura zajme sie w nastepnym zyciu.
          • Gość: Maria Re: Szanowni badacze forum! zmiana planow! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 09.03.04, 00:42
            Slyszalam ,ze Prezydent ma juz dosc i szuka roboty, bo ta mu pasuje "bo kapusta
            glowa pusta'
            Jednak Vice prezydent Trzmiel sie wkurzyl, bo powiedzial ,ze mu blizej jako
            Trzmielowi do latania, do kasy - w sklepie warzywnym rzecz jasna.No chyba ze-
            dodal- w ostatecznosci, tylko na kapuscie.
            Ale premia bedzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka