Dodaj do ulubionych

Majchrowski: ja tylko zacytowałem fragment hymnu

IP: 195.95.182.* 04.01.10, 16:45
Każdy normalny tak (jako cytat) to zrozumiał
Obserwuj wątek
    • Gość: Ktoś jak wyżej IP: 195.95.182.* 04.01.10, 16:46
      forum.gazeta.pl/forum/w,410,105146848,105158833,Uzycie_cytatu_jest_nawolywaniem_do_wasni_.html
      • Gość: piękne usta prezia a co powiecie na ten cytat z "prezydenta" IP: *.chello.pl 04.01.10, 17:03
        www.youtube.com/watch?v=Z5wH9zEcgyg
      • Gość: azel Re: jak wyżej IP: *.range86-154.btcentralplus.com 04.01.10, 19:40
        Sprawa jest o tyle dziwna, że Majchrowski pochodzi z Sosnowca i jest sympatykiem
        Zgłębia, a kosa Zagłębia z Pasami jest powszechnie znana, więc jeśli komuś
        miałby życzyć dobrze to by raczej była Wisła...
    • Gość: Cynik Re: Majchrowski: ja tylko zacytowałem fragment hy IP: 78.133.245.* 04.01.10, 16:50
      Jakież to szczęście, że w hymnie Pasów nie ma słów na ch..., k...,
      j... i innych tam takich, bo czort wie do czego zmuszony byłby nasz
      biedny, niczego nieświadomy prezydencik. Cytując tekst Stommy: "nie
      jam się zeszmacił, jeno konieczności wektory". Kupa śmiechu z takim
      nędznym tłumaczeniem :)
      • Gość: mietek Re: a może tak w drugą stronę? IP: *.chello.pl 04.01.10, 18:04
        może pan prezydent powie coś o schodzeniu na żydy?

ciekawe, czy to obraźliwe określenie kibiców Cracovii przejdzie mu gładko przez
        "profesorskie gardło".

ogólnie zachowanie Majchrowskiego to żenua
      • Gość: bob Re: Majchrowski: ja tylko zacytowałem fragment hy IP: 91.213.255.* 04.01.10, 19:34
        Hej kibole mam w du... wasze zespoły ch wam w d..
    • Gość: krk Re: Majchrowski: ja tylko zacytowałem fragment hy IP: *.chello.pl 04.01.10, 16:54
      po prostu MATOŁ
      • Gość: :-( Re: Majchrowski: ja tylko zacytowałem fragment hy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 16:58
        Ktosiu, jak widzisz, nie wszyscy (niestety!) są normalni :-((
    • Gość: Krak. Majchrowski: ja tylko zacytowałem fragment hymnu IP: *.net.autocom.pl 04.01.10, 17:00
      W świetle faktów to niepoważny człowiek i zły urzędnik.
      • szama3 Re: Majchrowski: ja tylko zacytowałem fragment hy 12.06.10, 12:07
        Gość portalu: Krak. napisał(a):

> W świetle faktów to niepoważny człowiek i zły urzędnik. w świetle
        faktów to doskonały urzędnik i bardzo al to bardzo porządny człowiek!!
    • ksiestwo.zablocie Re: temu Panu już dziękujemy 04.01.10, 17:01
      cóż brak kultury i podsycanie zabójczych międzyklubowych animozji,
      i to wszystko prezydent Krakowa, wstyd!

------------------------------
      Poznaj lepiej swojego prezydenta:

www.jacekprezydent.blogspot.com
    • Gość: teofila Majchrowski: ja tylko zacytowałem fragment hymnu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 17:02
      Łojeju; zimno było, Majchrowski też człowiek - piersióweczki poszły w ruch, to
      i język przestał kontrolować ;-P
    • Gość: wiślak Majchrowski: ja tylko zacytowałem fragment hymnu IP: 77.236.0.* 04.01.10, 17:04
      daj pieniądze na halę!!!
      • Gość: ZŁoty Re: Majchrowski: ja tylko zacytowałem fragment hy IP: 77.236.14.* 04.01.10, 18:17
        Policz sobie piesku ile Wam ten Nasz prezydent utopił kasy w Waszym molochu,
        który za 10 lat będzie uznawany jako z innej epoki? A zapomniałem nie umiesz
        liczyć. Ehhh
        • Gość: wiślacki pies Re: Majchrowski: ja tylko zacytowałem fragment hy IP: *.chello.pl 04.01.10, 21:44
          Wasz za to będzie super nowoczesny i jeszcze przez dwadzieścia lat turyści z
          Japonii będą podziwiać to "cudo"architektury przy Kałuży
          Zastanów się co piszesz pierdoło w pasy
    • Gość: kapitan. Obwis przecież Majchrowski to tylko stary komuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 17:19
      j.w.
      • Gość: Ktoś Tak jak TurboKracik IP: 195.95.182.* 05.01.10, 09:16
        jw
    • Gość: Niezależny Majchrowski: ja tylko zacytowałem fragment hymnu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 17:21
      Tak to tylko cytat a jak bym ja powiedział do prezydenta "Jesteś ch...em" a
      następnie powiedziałbym że cytuję znajomego z Londynu który to powiedział i że
      nie mam nic złego na myśli to pozwałby mnie czy też nie ?

Głupie gadanie i tłumaczenie, a każdy normalny to raczej rozumie co ten cytat
      w Krk oznacza i że osoba publiczna nie powinna go używać nawet w ramach
      cytatu, prezydencika bronią tylko fani Craxy zadowoleni z prostactwa swojego
      mentora, gratuluję w końcu ktoś z magistratu się do was dopasował poziomem,
      dodatkowo Kennedy i Maleńczuk.

Prostactwo górą - nikt ni ma prawa ich za to potępiać, oni tylko cytują.
    • Gość: faux pas Re: Majchrowski: ja tylko zacytowałem fragment hy IP: 77.223.204.* 04.01.10, 17:26
      Wyjątkowa gafa krakowskiego prezydenta. To jasne, że tylko nieświadomie cytował,
      ale to i tak źle o nim świadczy. Nie każdy musi się interesować piłką nożną, ale
      taki brak orientacji zarządzającego miastem, w którym regularnie wyrzynają się,
      ci którzy opacznie pojmują miłość do swojego klubu, musi budzić zdumienie. Co to
      za gospodarz, który nie zna własnego podwórka.
    • Gość: Won z Krakowa Nie łżyj PZPR-wcu ! IP: *.ists.pl 04.01.10, 17:29
      Uwaliłeś hale dla Wisły, której koszykarki grają w europejskich
      pucharach. Dałeś kasę dla klubiku, którego sportowcy grają w pinci -
      polo.
      • Gość: chemik Do budy!. IP: *.chello.pl 04.01.10, 17:41
        Ostatnio,ten klubik rozgromił psów 1-0 na wyjeździe.W pinci polo.
        • Gość: TS Re: Do budy!. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 18:05
          Rozgromił 1:0 ha, ha, ha, ha ha, Ale macie kompleksiki...
          • Gość: Pastuszek Re: Do budy!. IP: *.77.classcom.pl 04.01.10, 20:36
            Jestem naprawdę miło zaskoczony, że kibole Cracovii i Wisły potrafią
            pisać. Są jakieś zalety tego forum.
            • Gość: TS Re: Do budy!. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 20:47
              I Ty mój drogi dałeś dowód ukończenia szkoły podstawowej:)
        • Gość: ~ric Re: Do budy!. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 20:58
          No to jesteście tylko lub aż PANAMI SOSNOWCA.
      • Gość: ZŁoty spadaj na prowincje wsioku!! IP: 77.236.14.* 04.01.10, 18:20
        Ja już się nie mogę doczekać tej potęgi, którą stworzy Wasz człowiek. Trener
        Orest Wielki Lenczyk. Zobaczymy wtedy ile piesków zostanie w Krakowie, no może w
        schronisku Cię zobaczę. Ehhh
        • Gość: TS Re: spadaj na prowincje wsioku!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 20:34
          Pewnie więcej niż 100 ha, ha, ha, ha, rekord frekwencji...
      • guru133 Kolejna kompromitacja dziennikarzyn sportowych GW. 04.01.10, 18:30
        Po pierwsze wieszanie psów na Majchrowskim wynikające z
        nieznajomości hymnu Cracovii a po drugie to skąd ta Polonia w tytule?
        • Gość: Pastuszek Re: Kolejna kompromitacja dziennikarzyn sportowyc IP: *.77.classcom.pl 04.01.10, 20:39
          Ja nie muszę, ba nie chcę znać "hymnu" jakiś tam kopaczy, żeby
          wiedzieć, co znaczy w tym popieprzonym mieście "nigdy nie zejdziemy na
          psy".
      • Gość: Ktoś i Kto to pisze - fan gtsu czyli UB IP: 195.95.182.* 05.01.10, 09:17
        jw
    • Gość: hopeUeid Gra idiotę dlaczego zacytował tą część hymnu ? IP: *.chello.pl 04.01.10, 17:30
      Dlaczego tą część hymnu zacytowałeś ? Przecież doskonale wiedziałeś co ona
      znaczy!!!! Po prostu grasz teraz idiotę obrażając tym ludzi jeszcze bardziej.
      • guru133 Masz jakieś kompleksy związane z przeszłością 04.01.10, 18:34
        Wisełki? Co się stało, już się nie odstanie:)
        • Gość: TS Re: Masz jakieś kompleksy związane z przeszłością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 20:52
          "Każdy prowokator czy szaleniec który odważy się podnieść rękę przeciw władzy
          ludowej, nich będzie pewny, że mu tę rękę władza ludowa odrąbie"
          powiedział Józio Cyrankiewicz honorowy prezio Cracovii. Ot taki cytacik:)
    • zablokowany-obrazliwy-nick proszę o cały hymn Pasów 04.01.10, 17:35

• Gość: ja Re: Majchrowski: ja tylko zacytowałem fragment hy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 17:49
      Kolejne kłamstwo GW:

"Oświadczenie dotyczy wypowiedzi, która padła podczas tradycyjnego treningu
      noworocznego Cracovii. Prezydent, składając życzenia piłkarzom, powiedział
      wówczas: - Życzę wam, żeby w 2010 roku wyniki były zdecydowanie lepsze i
      żebyście nigdy nie zeszli na psy
      ."

Majchrowski nie powiedział tak. Powiedział: - Wszystkiego dobrego, nie zejdźmy
      na psy.

I nie do piłkarzy, a do kibiców.

GW, oczywiście bez podpisu autora, tak zmanipulowała wypowiedź, żeby bardziej
      przypominała dosłowny cytata z hymnu i flagi.
    • Gość: Tico Majchrowski: Ja tylko zacytowałem fragment hymnu IP: 212.160.200.* 04.01.10, 18:19
      powiedział Żebyśmy nigdy nie zeszli na psy.....

www.tvn24.pl/12690,1636293,0,1,prezydent-przeprasza-za-zejscie-na-psy,wiadomosc.html
    • Gość: gość Prokuratura zajmie się tą sprawą IP: *.ghnet.pl 04.01.10, 18:34
      w dniu jutrzejszym do prokuratury wpłynie wniosek o zbadanie tej sprawy.
      Chodzi o podżeganie do nienawiści.
      • Gość: ktoś Re: Prokuratura zajmie się tą sprawą IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.10, 21:03
        Ma immunitet. Niestety.
    • Gość: Piotr z Kazimierza Majchrowski: Ja tylko zacytowałem fragment hymnu IP: *.nycmny.east.verizon.net 04.01.10, 18:35
      Majchrowski gra idiote, bo przeciez doskonale wiedzial co znaczy ten tekst w
      Krakowie. Wg. mnie taka postawa tego prostaka, to obrazanie ludzi jeszcze
      bardziej.

• Gość: zkrakowa Re: Majchrowski: Ja tylko zacytowałem fragment hy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 20:22
        Zgadzam się z Panem Piotrem z Kazimierza w zupełności, do kogo i w
        jakiej dokładnie formie to powiedział nie ma najmniejszego znaczenia.
        Denerwuje mnie, że przeprosił jedynie kibiców Wisły. Polską piłkę nożną
        mam w głębokim poważaniu, ale noworoczne życzenia prezydenta mojego
        miasta mnie zdenerwowały.
    • Gość: kraker's trzeba ponosic odpowiedzialnośc za słowa IP: 83.13.74.* 04.01.10, 18:42
      i pocwiczyc inne cytaty bo jeszcze tak nie dawno lamał się opłatkiem
      na Reymonta i nie używał tam żadnych cytatów wniosek z tego alkohol
      to czasami problem a większej grupie skandal murowany .
    • Gość: maria Majchrowski: Ja tylko zacytowałem fragment hymnu IP: *.multi-play.net.pl 04.01.10, 18:49
      Nie było, ale się zrobiło. Trzeba panować nad słowami i emocjami
      Panie Prezydencie. W przeciwnym razie - chciał Pan najlepiej ,a
      wyszło jak zawsze. Trochę to żenujace jak na Prezydenta -
      wykształconego Prezydenta.
    • Gość: krk Majchrowski: Ja tylko zacytowałem fragment hymnu IP: 77.236.0.* 04.01.10, 19:10
      Szczerze wspólczuję prezydentowi Majchrowskiemu
      Porażka to co się dzieje w krakowie,mam nadzieję, ze ta wiadmomosc nie
      obiegnie calej Polski, bo będzie wstyd za naszych kibiców i kluby sportowe
      wszedzie:/
    • Gość: gosc Majchrowski: Ja tylko zacytowałem fragment hymnu IP: *.chello.pl 04.01.10, 19:10
      Wiekszosc wypowiedzi to dno swiadczace o tempocie piszacych,a kto wam stadion
      buduje, Gowin, Kracik.
      • Gość: TS Re: Majchrowski: Ja tylko zacytowałem fragment hy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 20:48
        Nie, no chyba Budostal czy jakoś tak:)
      • Gość: ~ric Re: Majchrowski: Ja tylko zacytowałem fragment hy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 21:11
        Dokładnie Polimex Mostostal dzięki Radnym Krakowa.
        Należy dodać, że jest to stadion miejski, za który Wisła będzie
        odporowadzać czynsz w wysokości ok. 4-5 mln zł/rok.
        Dla przykładu Prezydent Wrocławia wraz z Radnymi przekazuje rocznie
        na drużynę Śląska 4,5 mln zł.
    • buraque Re: Majchrowski: ja tylko zacytowałem fragment hy 04.01.10, 19:11
      Gość portalu: Ktoś napisał(a):

> Każdy normalny tak (jako cytat) to zrozumiał

tylko, sposób jaki podają to manipulatorzy z gw powoduje, że mniej rozgarnięty
      czytelnik widzi w tym celowe działanie prezydenta

żenujące jest to, że w tych publikacjach widać bardzo grube nici
    • Gość: Slayer JudeZeitung IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 19:15
      Doga Wyborczo - JudeZeitung, prezydent z sercem na dłoni do źydków a
      wy że też be, że nie koszer? Kracik od lepszego cadyka? no nie
      wiedziałem....
    • Gość: nowy Re: Majchrowski: ja tylko zacytowałem fragment hym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 19:22
      Strasznie mi przykro panie prezydencie, że musi się pan tłumaczyć z tego o czym
      wszyscy wiedzą i nie uważają tego za przejaw nienawiści. Ale organ platfusów
      chce wykorzystać to w zbliżającej się kampanii prezydenckiej i wspiera swojego
      kandydata, człowieka znikąd, tzn. z Niepołomic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka