m.in 03.02.04, 11:29 był ktoś? może Yenn... :) jak to wyglądało z widowni?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnik74 Re: Gorgoroth - Krzemionki 03.02.04, 11:50 hehe, nie wiesz jak wygląda czarna msza? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Gorgoroth - Krzemionki 03.02.04, 12:14 zdaje się, że przy nich vader to chłopcy z piaskownicy... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Gorgoroth - Krzemionki 03.02.04, 14:17 a co? Anathema tez grała?? byłeś?? :-DDD skórowali koty?? mi chodzi o niedzielny koncert na Krzemionkach ----------------- Gorgoroth to nazwa, która powinna być znana wszystkim miłośnikom chaosu w imię sił ciemności. Legenda black metalu. Zespół powstał w 1992 r. W pierwszym składzie znaleźli się : Infernusa (gitara), Hat'a (wokal) i Goat'a (perkusja). Nazwa zespołu pochodzi z książki "Lord Of The Rings", oznacza ciemny, zamarły teren, gdzie rośnie zło. W tekstach Gorgorotha można znaleźć czystą nienawiść do chrześcijaństwa i wszystko, co jest z tym związane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 16:19 wybacz, dopiero teraz dostalem gw do reki :D Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Gorgoroth - Krzemionki 03.02.04, 17:37 m.in napisał: > Nazwa zespołu pochodzi z książki "Lord Of The Rings" no, wiedziałam że mi się to jakoś tak tolkienowsko kojarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tEq Re: Gorgoroth - Krzemionki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 16:52 Na takie beztalncia iść?? Koncerty metalowe nawiedziałem nie raz, no ale bez przesady, to jest pokaz dla zbuntowanych 15 latków okraszony czumś podobny do muzyki. Dla mnie kolesie szukali sensacji, ale tym razem przegięli i mam nadzieje że Dziuba i MMP za to beknie na dużą kase. Kończe koncertowo: q*wa mać ile mamy stać i Dziuba ch*j :) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Gorgoroth - Krzemionki 03.02.04, 17:31 m.in napisał: > był ktoś? może Yenn... :) eee, nie... ja Gorgorotha nie słucham... w ogóle black metalu nie słucham... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Gorgoroth - Krzemionki 04.02.04, 10:42 Łysenko mi kiedyś zapodał jakichś ryczących wikingów (może nie widać, ale kolega Ł. na sniadanie słucha Slayera i Sepultury - wiem wiem: to nie black metal) black metal.... dziwne to, naprawde dziwne, bo jakoś w tym ani śpiewu ani muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Gorgoroth - Krzemionki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 10:56 jest jeszcze DEATH METAL, popytaj kolege hehe Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Gorgoroth - Krzemionki 04.02.04, 12:13 no przeca wiem ale death metal to mały miki przy "black" a kiedys TSA wywoływało kontrowersje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Gorgoroth - Krzemionki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 12:16 serio? to widocznie slabo sie przykladalem jak koledzy nauczali :D Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Gorgoroth - Krzemionki 04.02.04, 15:26 jak TSA grało miałeś... no nie, nic nie miałeś! :) w planach cie jeszcze nie było :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Gorgoroth - Krzemionki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 15:46 bez jaj! tsa death metalu nie gra :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Gorgoroth - Krzemionki 04.02.04, 18:07 Heavy metal ;-) Słyszałem, że Budgie też :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Tylko baranow zal... 04.02.04, 18:16 ...bo o reszcie nie chce mi sie klikac. Widzialem na Polsacie we wiadomosciach. Lysenko i Slayer... Odpowiedz Link Zgłoś
rafal761 Re: Tylko baranow zal... 04.02.04, 20:46 cała ta afera z tym zespolikiem z Norwegii mnie śmieszy, jak kogoś obraża parę baranich łbów i gołe panienki przywiązane - fakt - do krzyża to chyba musi byc strasznym hipokrytą. Kurde wokół sami złodzieje, skorumpowani łapówkarze, prostytutki polityczne co za kasę zrobią wszystko, a tu główną aferą tygodnia jest zespolik który sprzedaje ze 20000 płyt. Dajcie ludzie spokój, są większe afery... Odpowiedz Link Zgłoś