cent-urion 15.01.10, 14:36 mając na uwadze współużytkowników picasaweb.google.pl/Bobrzynskiego/WiesniakNaZagrodzie?authkey=Gv1sRgCK_HqdrO3s7FUA# Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maximus_t2 Re: Jak poprawnie zaparkowac auto 15.01.10, 21:59 nie rozumiem zdziwienia. przeca u nas w szydlowcu wszystkie tak parkujom... Odpowiedz Link Zgłoś
cent-urion Re: Jak poprawnie zaparkowac auto 16.01.10, 07:44 A zastanawialem sie co to za rejestracja:)Dumny kierowca robil komorka zdjecia wysiadajacej z siatkami z Ikei rodzinie- och........ Odpowiedz Link Zgłoś
soo74 Re: Jak poprawnie zaparkowac auto 18.01.10, 23:36 Maksiu, taka wtopa! Nie Szydłowiec a STASZÓW! (świętokrzyskie) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paika Re: Jak poprawnie zaparkowac auto 16.01.10, 23:27 niezly debil. ten gosc to skrajny przypadek ale czesto sie zdarza, ze jakis inny debil zaparkuje, tak że metr z przodu, metr z tyłu i jedno miejsce parkingowe mniej. zero wyobraźni. a potem sie ludzie dziwią, że inni kombinują jak koń pod górę, gdzie zaparkować wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
rollindomin Re: Jak poprawnie zaparkowac auto 23.01.10, 09:11 fakt. wszystko widac jak sie parkuje. Rozumiem jakby była "biały" asfalt i nie widac nic. Ale najgorsi sa parkujacy obok slupkow na drodze (i jeszcze stoi kilka dni). Moze galerie doczepiac do tamtego konta na piccasie. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawa1k Re: Jak poprawnie zaparkowac auto 23.01.10, 21:54 kurcze, a potem człowiek tłumaczy się SM, że nie ma gdzie parkować. Odpowiedz Link Zgłoś
kimi.ko Re: Jak poprawnie zaparkowac auto 02.03.10, 09:38 Dolaczam do watku - popatrzcie na tego MISZCZA. Pogratulowac rozumu. Dla niego/niej problem braku miejsc parkingowych nie istnieje. yfrog.com/cadscn3164j yfrog.com/56dscn3166j Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: Jak poprawnie zaparkowac auto 02.03.10, 20:12 aaa,tez zauwazylem dzis rano idac do roboty. pozniej sie zastanawialem jakim trzeba byc kompletnym matolem zeby tak zaparkowac. cale szczescie ktos wpadl w szal i wygial przednie wycieraczki... Odpowiedz Link Zgłoś
xezaq Re: Jak poprawnie zaparkowac auto 03.03.10, 07:33 Jedna uwaga na przyszłość - czy mógłbyś zamazywać blachy samochodów / twarze osób postronnych? To, że szkalujesz źle parkującego to ok, ale innym może być zwyczajnie wstyd wystąpić w takim towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeyk Re: Jak poprawnie zaparkowac auto 03.03.10, 14:39 Blach na pewno nie trzeba zamazywać - numer rejestracyjny nie jest objęty żadną ochroną jako dane osobowe. Twarze - jeśli osoba na zdjęciu jest przypadkowo i nie było na nią kadrowane, to też chyba nie wymaga zamazywania - w końcu trzeba by zamazywać połowę zdjęć z wakacji wrzucanych na fotosika czy imagehack. Odpowiedz Link Zgłoś
xezaq Re: Jak poprawnie zaparkowac auto 04.03.10, 07:39 Może i masz rację, nie sprawdzałem przepisów w tym temacie. W każdym razie napisałem to jako prośbę - nie jako pouczenie poparte paragrafami. Nie wiem jak inni, ale ja niekoniecznie chciałbym zobaczyć swoją facjatę gdzieś w necie - po prostu tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
the.y Re: Jak poprawnie zaparkowac auto 03.03.10, 09:58 też widziałem ten debilnie zostawiony samochód i nie rozumiem jednego, że SM nie może takich delikwentów odholowywać, na Lubostroń sie zmobilizowali i zrobili porządek z parkującymi na zakazie! Odpowiedz Link Zgłoś
konkurs_pk Re: Jak poprawnie zaparkowac auto 03.03.10, 12:06 Bo Lubostroń jest droga gminną? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
balubalu1 a SM działa:) 03.03.10, 22:09 ..wczoraj panowie z SM wręczyli 3 "geniuszom" parkującym na trawniku przy Paryżu listy gratulacyjne:)) I o dziwo dziś już nikt tam się nie usadowił... szkoda tylko,że ta okazja ominęła tego łosia z Dużego Brązowego Busa....mega ciężki zjeb,żeby tak parkować... Odpowiedz Link Zgłoś
annia251 Re: a SM działa:) 29.03.10, 23:13 > ..wczoraj panowie z SM wręczyli 3 "geniuszom" parkującym na trawniku przy Paryż > u > listy gratulacyjne:)) I o dziwo dziś już nikt tam się nie usadowił... No nie na dlugo niestety podzialalo. Odpowiedz Link Zgłoś
6azrael6 Re: Jak poprawnie zaparkowac auto 10.03.10, 17:29 Proponuje umieszczać zdjęcia źle parkujących bałwanów na stronie: www.swietekrowy.pl/ Nasze osiedle na pewno zwycięży w prowadzonych tam rankingach. Odpowiedz Link Zgłoś