papuc1 11.02.04, 13:17 stary, drewniany, niekoniecznie sprawny, z tubą - gdzie szukać, z jakim wydatkiem się liczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: poszukuje patefonu 11.02.04, 14:55 liczyć się z wydatkiem nawet 10 tysięcy peelenów, szukać w desach... Odpowiedz Link Zgłoś
papuc1 Re: poszukuje patefonu 11.02.04, 18:14 ej, stary, nie strasz mnie, widziałem na allegro za 1500... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: poszukuje patefonu 12.02.04, 09:12 są też auta po 10 tysięcy i mesie po 100... dookreśl: model (te z tubą droższe), rok produkcji, stan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.F.F.T.R. Re: poszukuje patefonu IP: *.crowley.pl 12.02.04, 10:05 W desie przy Małym Rynku nie tak dawno stało coś takiego na wystawie, tak na oko stan całkiem niezły, ale cana pewnie odpowiednia. Odpowiedz Link Zgłoś
papuc1 Re: poszukuje patefonu 12.02.04, 10:10 rok, model, kraj produkcji - nieważne, chodzi o to żeby miał tubę i drewno było w miare dobrym stanie, najchętniej raczej jasne niż ciemne, no i przedewszystkim tanie!, może być całkiem niesprawny ( pusty w środku ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.F.F.T.R. Re: poszukuje patefonu IP: *.crowley.pl 12.02.04, 10:12 Tubę miał, drewno raczej ciemniejsze bliższych szczegółów nie znam, a i najważniejsze miał korbę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.F.F.T.R. Re: poszukuje patefonu IP: *.crowley.pl 12.02.04, 10:39 Tak jeszcze sobe przypomniałem, sobota i niedziela giełda przy hali targowej, można tam trafić coś ciekawego za w miare przystępną cene. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.tefon podobno mnie szukałeś? 12.02.04, 13:30 jestem stary, drewniany, niesprawny, tube terz mam. szókadź mnie nie mósisz sam sie znalazlem, zreszto nikt mnie nie zgóbił. a z wydatkiem nie mósisz sie liczyc - jezdem bezcenny ps/ korbe terz posiadam i nawet czasem se niom krece. i hociarz jezdem jórz stary i drewniany to nie mam kornikuf. Odpowiedz Link Zgłoś