Gość: Smok1 IP: *.ists.pl 19.02.10, 13:06 Pewnie szlugi jarali. Kiedyś jarało się za kioskiem na Groblach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość portalu Re: Pożar w "Nowodworku", ewakuowano uczniów IP: *.ip.netia.com.pl 19.02.10, 13:15 na strychu się jarało! i widać jara się dalej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 pważna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 13:16 nie sądzę aby palił ktokolwiek na poddaszu sprawa brzmi poważnie, mam nadzieję, że nie narazi to szkoły na żadne straty czy grzywny (np. z tyt. nieprawidłowo przechowywanych materiałów) no nic, dobrze że nic się nikomu nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leccinum Re: pważna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 13:28 No cóż, jesteśmy w Krakowie, tu szkoda cokolwiek wyrzucić bo się może przydać. Pewnie te okna były jeszcze całkiem dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowodworczyk Re: pważna sprawa IP: *.2.20.195.pp.com.pl 19.02.10, 13:47 Szkoda gadac, jestem uczniem Nowodworka. Siedzieliśmy na infie i nikt nawet nie wiedział że się pali, dopiero ja popatrzyłem za okno i pytanie 'czy sa juz rekolekcje ze wszyscy ida'... Pozar w ogole niepowazny, wygladalo to nawet na alarm próbny, w szkole zero efektów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leccinum Re: pważna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 14:57 "Szkoda gadac, jestem uczniem Nowodworka." Nie przejmuj się, niektórzy ludzie mają jeszcze większe problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybcia Nie ma Palczewskiego IP: 193.193.65.* 19.02.10, 15:09 to od razu bałagn w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto ty Re: pważna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 15:48 wontor ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: pważna sprawa IP: *.compower.pl 19.02.10, 20:30 co jak co,ale przynajmniej wczesniej wyszlismy niz normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotkara Pożar w Nowodworku, ewakuowano uczniów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.10, 13:55 brawa dla artystów, którzy nie stracili zimnej krwi ( w czasie pożaru trwał koncert w auli ) brawo dla śpiewaka Macieja, który wykrył pożar i ruszył z gaśnicą na ratunek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krajo Re: Pożar w "Nowodworku", ewakuowano uczniów IP: *.iter.org 19.02.10, 14:15 Bezpieczniej było za rogiem, na Tarłoskiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Pożar w "Nowodworku", ewakuowano uczniów IP: 213.121.211.* 19.02.10, 14:39 dobrze ze nie dostales wpie...na tarlowskiej, jak to by sie stalo za moich czasow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRKMERV Re: Pożar w "Nowodworku", ewakuowano uczniów IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.10, 17:39 HEH, za moich też (matura 2003). Ale raz kolega z klasy dresowi też wpie...ł to potem profilaktycznie wybiagałem ze szkoły:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ponury Żniwiarz Re: Pożar w "Nowodworku", ewakuowano uczniów IP: *.tktelekom.pl 19.02.10, 17:17 tak knajpka na rogu Tarłowskiej i Grobli była, jak się miało farta, to pianę można było jeszcze na dużej przerwie wypić (ale rzadko, takie były podłe czasy); albo po drugiej stronie w Kukułce też był czas na dymka i coś do... No a najlepsza palarnia była na parterze, przy drugiej (bocznej) klatce schodowej. Kto bywał, ten wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V LO Pożar w Nowodworku, ewakuowano uczniów IP: 193.193.64.* 19.02.10, 15:00 BUHAHAHAHAHA Nowodworek się pali :D Odpowiedz Link Zgłoś
bierfreund Pożar w Nowodworku, ewakuowano uczniów 19.02.10, 17:13 Coscie mi posta skasowali? Jak zescie tacy "mondrzy", to nie podstawiajcie pod artykul o nowodworku zdjecia z Nowej Huty tylko dlatego, ze masz na nim woz strazacki. Amatorszczyzna, ciekawe ile wam placa za taka "robote"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pożar w Nowodworku, ewakuowano uczniów IP: *.chello.pl 19.02.10, 20:29 I w tym cały problem kolego że w ogóle im za TO płacą - zerknij na "STEROPIAN" :D - bajka - nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Co to jest "steropian"? IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.10, 08:40 STEROPIAN to odmiana językowa STYROPIANU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki72 Steropian ws. styropian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 22:36 Uprzejmie chciałbym zauważyć, że w języku polskim nie istnieje słowo "steropian", podobnie jak "winogron", "pomarańcz". Natomiast istnieje słowo "jełop" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś