Gość: Krzyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 09:20 Trochę to dziwne, skoro Wizzair przestał latać z/do Krakowa, a zaczął do Katowic? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sceptyk Balicom rośnie, Pyrzowicom spada IP: *.chello.pl 16.03.10, 11:27 Tak, procenty -/+ to mozecie podawac naiwnym, ktorzy łykną propagande sukcesu. Proszę o podanie konkretnych liczb ile osób odprawiono. Jest takie powiedzenie czym jest statyskyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Balicom rośnie, Pyrzowicom spada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 12:33 spojrz na autora i juz sie tak nie dziw, ze w artykule sa pierdoly :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Balicom rośnie, Pyrzowicom spada IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.10, 12:39 Nie wspominajac o tym, ze w sezonie wakacyjnym, w zwiazku z wieksza liczba lotow czarterowych, trend sie zapewne odwroci. Odpowiedz Link Zgłoś
imw statystyki KRK i KTW 16.03.10, 13:01 Kraków Airport ponownie na plusie W lutym z krakowskiego lotniska skorzystało 170 862 pasażerów a także wykonano 2 258 operacji lotniczych. W lutym Katowice na minusie Port lotniczy Katowice Pyrzowice obsłużył w lutym 2010 roku 130 088 pasażerów, co stanowi ponad 10% spadek w stosunku do analogicznego okresu w 2009 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC Jestem z Krakowa latam z Krakowa IP: *.multi-play.net.pl 16.03.10, 12:41 co mnie jakieś Pyrzowice 100km za Krakowem obchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pengos Tylko Transavii szkoda... IP: *.multimo.pl 16.03.10, 13:16 ... bo latała na najfajniejsze lotnisko Paryża (Orly). A teraz pozostaje potworek CDG :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Balicom rośnie, Pyrzowicom spada IP: *.ghnet.pl 16.03.10, 13:34 Balicom dziękujemy za korkowanie miasta autami na trasie lotnisko-centrum:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚwinkaNapinka Re: Balicom rośnie, Pyrzowicom spada IP: *.toya.net.pl 10.04.10, 21:28 > Balicom dziękujemy za korkowanie miasta autami > na trasie lotnisko-centrum:( Balice i tak mogą się cieszyć. Jako jedyne lotnisko w Polsce ma połączenie szynowe z centrum ;-) --- tradycyjne i tanie linie lotnicze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hudy1604 Balicom rośnie, Pyrzowicom spada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 14:15 Co za debil pisze te artykuły."prawdziwy skok statystyk nastąpi zaś od kwietnia start rejsów do Alicante, Pizy, Leeds i Brukseli-Charleroi" Właśnie w w ten weekend byłem w Brukseli lotem Ryanaira który podobno będzie od kwietnia.A co do Brukseli to żenada więcej się spodziewałem po stolicy europy .Parę wieżowców na krzyż a po wyjściu z centrum czułem się jak w Tunezji lub w Egipcie ,syf ,kiła i... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtre Zamknąć Balice 16.03.10, 14:50 To nie jest dobre, że w tak niewielkiej odległości istnieją dwa lotniska, wystarczyło by w zupełności, jedno dobrze dofinansowane. Teraz mamy dwa liliputy, brzydkie, smutne bez wyrazu, myślę że powinno się poważnie pomyśleć nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtre Re: Zamknąć Balice 16.03.10, 14:51 I jestem mieszkańcem Krakowa, którego magnetyzm nie potrzebuje lotniska, turyści i tak przyjadą z bliskich Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚwinkaNapinka Re: Zamknąć Balice IP: *.toya.net.pl 10.04.10, 21:17 Już nic się z tym nie poradzi. Dwa duże miasta, dwa duże regiony i województwa. Każdy dba o swoje podwórko. I dobrze. --- parking lotnisko Pyrzowice w dobrej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Balicom rośnie, Pyrzowicom spada 16.03.10, 15:35 Szkoda, że nie mogę przeczytać początku artykułu, bo zasłania reklama jakiejś firmy energetycznej. Krzyżyk jest zasłonięty strona o płatnym odchudzaniu. Aż tak źle w Gazecie, że wymuszają kliknięcia niezainteresowanych, żeby wyrwać kasę od reklamodawców? Wstyd. Tojest naciąganie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Re: Balicom rośnie, Pyrzowicom spada IP: 91.213.118.* 16.03.10, 16:47 Używaj FIREFOX'a z zainstalowanym ADBLOCK'iem i subskrypcja filtrów, easy list i jakiś polskich np: niecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr parking wiekszy od lotniska haha to jest ewenement IP: 78.152.248.* 17.03.10, 22:17 bezclowka zero sklepowczegokolwiek jak sardynki i to ma byc lotnisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: parking wiekszy od lotniska haha to jest ewen IP: *.tktelekom.pl 01.05.10, 15:22 Ciasno jest więc po co więcej pasażerów? Odpowiedz Link Zgłoś