spokoz 31.03.10, 22:12 Szkoda ze wielu z was nie widzialo miny pani z Paryza, gdy skrobala szybe w swoim Daewoo Nexia zaparkowanym na trawniku przy bloku 41.Ladne naklejki ktos przykleil kierowca parkujacym w tak nie elegancki sposob. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nakada Re: Ale ubaw!!! 01.04.10, 09:41 Jakie naklejki? Takie złożone z kilkudziesięciu części jakie naklejają parkującym na miejscach dla niepełnosprawnych? Popieram. Tak samo trzeba potraktować innych wieśniaków, którzy parkują na przełączce, w bramach, na zakrętach, itp. Głupota i bezmyślność nie ma granic. Odpowiedz Link Zgłoś
e-nick Re: Ale ubaw!!! 01.04.10, 11:25 Dokładnie, takie z drobniutkich części. Gratulacje dla Dobroczyńcy, ktory je nakleja :) Odpowiedz Link Zgłoś
rollindomin Re: Ale ubaw!!! 24.04.10, 18:09 widziałem 2 auta z naklejką na bocznej szybie. W zasadzie to codziennie dał bym jedną taką. Zabblokowanie całego chodnika, parkowanie na ukos, to wczoraj Nowy Ford Ka na całym chodniku przy wjazdach. Odpowiedz Link Zgłoś
rochlik Re: Ale ubaw!!! 01.04.10, 11:39 Miałem okazję to widzieć:-)Minę faktycznie miała niezłą;-) Popieram w 100 procentach:-)Może to "parkujących inaczej" nauczy rozumu:-)i nie robienia klepiska z i tak małej ilości trawników. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
shikayah Re: Ale ubaw!!! 03.04.10, 22:36 O ja juz dawno myslalam zeby skads skombinowac takie naklejki i naklejac na szyby tym pseudo-kierowcom. Nie wiem gdzie to mozna zdobyc. Bo jesli wydrukuje i powkladam kartki za wycieraczki, to chyba nie zadziala. Pod Rzymem kiedyc ktos poprzyklejał swietym krowom naklejeczki, to mieli pol godziny rano z głowy, i skrobali jak jeden mąż :-) Odpowiedz Link Zgłoś