mtq 24.02.04, 18:15 Wprowadziły się pod nas jakieś młode cipy i tak dają jakimś disco, że mi się rzeczy w pokoju trzęsą :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: O cholera 24.02.04, 18:24 ooo, emtek, ty też dostosowałeś sie leksykalnie do dominujących ostatnio wątków na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Wstyd?! 24.02.04, 19:38 Mtq ma racje! Cipy som zawsze cipy,szczegolnie disco-cipy. Radze odciac im prad! Albo puscic im Slayera lub innego Gorgorotha jeszcze glosniej i wyjsc z ziemianki! Posqtqje,ni ma sprawy! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka faktycznie 24.02.04, 19:55 a kutasy to zawsze kutasy? tak mamy zacząć pisać wg ciebie na publicznym forum? to sie rynsztok nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: faktycznie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.02.04, 20:04 jottek, cos ty tak nieprzychylnie nastawiona do nowych trendow? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: faktycznie 24.02.04, 20:05 emuś, to som trendy staaaaare jak, ehm, tego, magazyn? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: O cholera IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.02.04, 20:01 mysle, ze na lezy wy...rzucic ten watek! i zaczac trzymac forumowiczow zelazna reka! :D Odpowiedz Link Zgłoś
jottka nicpodobnego 24.02.04, 20:04 należy wyjasnić niedouczonemu emtekowi, że okrutnie zbłądził, a wątek zatrzymać ku pouczeniu zaniedbałeś świeceniaprzykładem względem młodszych :(( Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: "Uczyl Marcin Marcina..." 24.02.04, 20:09 znasz to tzw.jottku...spadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: "Uczyl Marcin Marcina..." 24.02.04, 20:13 magazyn, bądź uprzejmy zastosować swoje światłe rady do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORTODOX Re: " Marcin Marcina..." IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.02.04, 20:16 prosze o natychmiastowe ocenzurowanie postow mtq, jottki i magazyna! mlodziez weszpolska czuwa, hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: " Marcin Marcina..." 24.02.04, 20:19 młodzieży weszpolska, to nie tak sie robi :( cegłą sie rzuca w upatrzonego odstępce, a nie o cenzure skamle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORTODOX Re: " Marcin Marcina..." IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 20:28 precz z cenzura !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O cholera 24.02.04, 21:04 haha, no to czad! ale bez obaw - przyzwyczaisz się :) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Bądźmy trendy :) 24.02.04, 21:31 Moje zdanie jest takie, że ****** i *****, a ponadto *** ***** **** ** ** * ****. (Bycie trendy, byciem trendy, ale ocenzurowałem się z przyzwyczajenia :)) _______________________________________________ Prawda leży zazwyczaj pośrodku. Najczęściej bez nagrobka. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: O cholera 25.02.04, 08:52 spoko, pamiętajta, że emtek od czasu jak go poznaliśmy, zestarzał się o 2 lata, znaczy juz jest stary i może gadać jak stary... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: O cholera 25.02.04, 10:21 a ja myślałam, że to tylko szczeniak publicznie takim słowem sie posługuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: O cholera 25.02.04, 10:26 a skąd, ja tak mówię, skksowi się zdarzy, pan_pndzlek tak mówi, postac kultowa warszawskiego forum... o takich gościach jak kutz nie wspominam, bo pomyślisz, że nie mam prawa do niego się porównywać... rzecz w tym, KIEDY, użyć twardego słowa... ;c) ps. to musiała być makabryczna muzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: O cholera 25.02.04, 10:38 peteen napisał: > a skąd, ja tak mówię, skksowi się zdarzy, pan_pndzlek tak mówi, postac kultowa warszawskiego forum... o takich gościach jak kutz nie wspominam, bo pomyślisz, że nie mam prawa do niego się porównywać... a to nie zmienia mojej wypowiedzi :) > rzecz w tym, KIEDY, użyć twardego słowa... i wg ciebie tu własnie mamy do czynienia ze stosowną okazją? cokolwiek nie to miejsce i czas Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: O cholera 25.02.04, 10:44 toż naspisałem, że dopiec mu musiała sielnie ta "muza"... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Jak wiem 25.02.04, 11:22 albom tylko słyszał, albo moze to plotka, MUZYKA obyczaje łagodzi... Coś jednak jest nie tak, więc może były niezadbane? trudny ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: O cholera IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.02.04, 13:53 no muzyka byla niczego sobie, jottek jakby ci ktos puscil taka przez sciane to bys chyba na policje zadzwonila, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: O cholera 25.02.04, 14:16 no i to jest właściwy kierunek działania :) a nie nękać słownie niewinne forumy Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: O cholera 25.02.04, 14:26 no, ale my nie zadzwonilismy na policje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: O cholera 25.02.04, 14:35 szkoda policja lubi nietrudne zlecenia i z radością sie pojawia, a sąsiedzi sie uczą, że jesteśmy niebezpieczny wariat, który od razu wzywa organa i sie nas boją na zapas :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Wyciągam :-)) 06.04.04, 22:08 Bo bardzo na czasie niestety :-( Jedyne usprawiedliwienie to to, że to jakaś impreza urodzinowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Wyciągam :-)) 06.04.04, 22:10 taaaa, ty masz jakies laseczki a niektórzy moga mieć pod oknem całą barkę laseczek z disco-polo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Wycia˛gam :-)) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 22:59 jakby u nas na podlodze rozlozyc pileczki ping pongowe to by zajebiscie podskakiwaly co do tego, czy mamy pod podloga laski to bym polemizowal!! nigdy zadnej nie widzialem, moze to jakies pasztety ? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: trzeba sie było wbic do nich na impreze :) n/ 07.04.04, 00:09 Epicentrum jest pod moim pokojem :-) Całe szczęście, że niedawno się skonczyło, bo zaczynałem mieć dość :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: trzeba sie było wbic do nich na impreze :) n/ 09.04.04, 02:19 Kurcze impreza piętro niżej a Wy siedzicie i narzekacie, że macie za głośno... Pomyśleliście o jakiejś asymilacji?? :) ja bym nie czekał :) -- www.kazimierz.com Paaanie, daj pan spokój! :D Odpowiedz Link Zgłoś