Gość: olo IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.02.04, 18:49 może ktoś wie gdzie moge kupić żaluzje poziome do samodzielnego montazu? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alex Re: żaluzje kraków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 21:35 castorama, obi, ikea...do wyboru do koloru, nawet ja jako kobieta ( hihihi ) gdy kilka lat temu kupowałam ( castorama Zakopianka ) nie miałam problemu z ich samodzielnym montażem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: żaluzje kraków IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.02.04, 22:36 nieorienyujesz się czy taniej w markecie czy w sllepie z oknami bo tam mają ale drogie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: żaluzje kraków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 23:57 trudno mi określić, ja kupowałam te do samodzielnego montażu jakieś 4 lata temu - standardowa biała rozmiar 140 cm x 170 cm kosztował wtedy jakieś 100 pln - ale wtedy była to nowość, więc oceniam jako dość drogie. W tym roku wymieniałam okna i jednocześnie firma zamontowała mi nowe żaluzje wymiar jak wyżej, tylko dzielone na 3 skrzydła i za sztukę zapłaciłam 150 pln - ale to chyba cena promocyjna ze względu na fakt, iż okna były dość drogie i nietypowe - na plus pozostaje fakt, że teraz mam osobny mechanizm na każdym oknie, wcześniej była to jednolita całość, a więc albo żaluzje na całości góra, albo dół, a więc ograniczone okien otwieranie - teraz jest ok, ale wybór naley do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: żaluzje kraków 25.02.04, 03:25 Hej! Ja mam żaluzje z Krakżalu - solidna firma. www.krakzal.pl/krakzal/flash/mapa.swf - tutaj masz spis filii. Polecam. Kriss. -- www.kazimierz.com Paaanie, daj pan spokój! :D Odpowiedz Link Zgłoś