Dodaj do ulubionych

Tower na Szewskiej The Best !!!! !!!! !!! !!!!! !!

IP: *.spine.pl 25.02.04, 00:30
Niewiem jakiej muzyki sluchacie ale jak dobrego techno i hh to zauffajcie
mi :Tower Club to to czego szukacie ... Nie ubierajcie tylko kapturoow bo to
nie mile widziane tam ale atmosffera jest the besttt !!!!! a od niedawna
mozna tanczyc na barze ... Jak chcecie wiecej info to zapraszam :
ice1983@poczta.fm
Obserwuj wątek
    • Gość: INSPEKTOR Re: Tower na Szewskiej The Best !!!! !!!! !!! !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 13:21
      STRASZNY SYF !!! NIE POLECAM , ŚMIERDZI W KIBLU !!!
      • Gość: spade Re: Tower na Szewskiej The Best !!!! !!!! !!! !!! IP: *.proxy.aol.com 22.03.04, 21:01
        Bylem,widzialem....zlapalem.Teraz sie lecze.Drogo to wychodzi.
        • Gość: km Re: Tower na Szewskiej The Best !!!! !!!! !!! !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 13:28
          pociesze Cie:tego sie nie da wyleczyc!!!!!!Ale to mila dolegliwosc;)))))))
      • Gość: pik Re: Tower na Szewskiej The Best !!!! !!!! !!! !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 15:08
        nie prawda.Najlepsze miejsce w pizzerni na Tomasza 7.Fajna na spotkania dla
        zakochanych.Ostatnio bawilismy sie na 18-tce .Amor a godle.
      • Gość: Sara Re: Tower na Szewskiej The Best !!!! !!!! !!! !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 15:12
        Wiara! widzimy sie Pod Amorem w tym tygodniu po 5-tej na Tomasza
    • Gość: Kizia Re: Tower na Szewskiej The Best !!!! !!!! !!! !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 18:51
      Tower to najlepsza imprezownia pod sloncem!!!!!!Niepowtarzalny klimat,odjechana
      muza nie do pobicia w zadnej innej imprezowni!Goraco polecam i pozdrawiam
      wszystkich stalych bywalcow Towera:)))))
    • Gość: Bywalczyni Re: Tower na Szewskiej The Best !!!! !!!! !!! !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 18:56
      To prawda, na barze tanczy sie odlotowo!!!!!!!!
      • Gość: interestingperson Re: Tower na Szewskiej The Best !!!! !!!! !!! !!! IP: *.streamcn.pl 19.03.04, 19:00
        Tower to najlepsza i najbardziej odjechana knajpa na tym świecie. Wszystkim
        polecam bo takiej zabawy w takiej atmosferze to ręcze,że nigdzie nie
        znjdziecie. Polecam przyjść na impreze w piątek!!!!!!!Ps.:Ale strone
        internetową to mogli by miec:):)
    • Gość: Mister Re: Tower na Szewskiej The Best !!!! !!!! !!! !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 15:37
      Wczorajsza imprezka byla zajebista!!!!Coraz lepsza muzyka tylko pogratulowac DJ-
      om!Zreszta sami przyjdzcie sprawdzic.Naprawde warto.
      • peteen i nieprawdą jest jakoby dach przeciekał... 20.03.04, 17:12
        zwłaszcza, że prawie nie padało...
        • Gość: gość :):):):):) IP: *.streamcn.pl 21.03.04, 15:11
          Tutaj nawet jak maja slabszy dzien i tak jest cudownie!!!!Wielkie gratulacje
          dla pomysłodawcy lokalu przede wszystkim za to że zebrał TAKĄ EKIPE OBSŁUGI!!!
          Pozdrawiam
        • Gość: KM Re: Jakie padanie???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 17:45
          Padac to tam mozna tylko z wycienczenia bo taka zajebista jest zabawa!!!!!!
          • Gość: P Co z tą stroną internetową?? IP: *.streamcn.pl 22.03.04, 18:24
            No właśnie przydała by się.Chętnie bym wiedziała o tym,że szykuje się w Tower
            mega imprezka i zbierała na nią siłe:):):)W weekend było naprawde odlotowo i
            odjazdowo czekam na powtórke:):)
    • Gość: interestingperson Rozczarowanie IP: *.streamcn.pl 27.03.04, 14:12
      Zawsze w Tower była super impreza i to sie nie zmieniło ale pierwszy raz
      zabrakło tam tej słynnej Towerowskiej atmosferki.Dalatego,że zaczynają do super
      lokalu wpuszczać jakieś ścierwa dresowe,które nie mają nawet po 20 lat i grożą
      nam nie wiadomo dlaczego.Nigdy wcześniej czegoś takiego tam nie było.Ci ludzie
      sie nawet zachować nie potrafia.Po za tym nowa obsługa do najmilszych tez nie
      należy stara obstawa była dużo lepsza.Mam nadzieje,że to była tylko jednorazowa
      wpadka i moja ukochana knajpa i imprezownia wróci do swojej świetnej
      formy.Błagam nie róbcie z tego miejsca drugiego Kameleona.Mam nadziej,że
      weźmiecie moją opinie pod uwage.
      • Gość: km Chce starego Towera!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 16:57
        Co sie dzieje z Tower!!!Tam jakies dresy chamowate chodza!!!Owszem, wczesniej
        tez czasem wchodzili ale oni to byla pelna kultura!A teraz pelno gowniarzy!Mam
        nadzieje, ze to byl pierwszy i ostatni taki przypadek!!Tower straci bardzo duzo
        jesli dalej takie typy tam beda chodzily!pozdrowienia dla kulturalnej czesci
        Tower
        • Gość: Kobieta Re: Chce starego Towera!!!! IP: *.czchow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 17:12
          Co to się dzieje w tym Tower? Po jaką cholere wpuszczacie te dresy.Dość ,ze
          wulgarni to jeszcze nie maja 20 lat. Prosze was przynajmniej w piątki, soboty
          nie wpuszczajcie ich bo mnie kiedyś kurwica szczeli na miejscu. Poza tą jedną
          wadą Tower to imprezownia z klimatem którego czuć po całym ciele(grrrr..)
          Obsługa bardzo miła i przyjaźnie nastawiona, no może poza jedną barmanka, która
          dziwacznie sie gapi i robi głupie miny. Pozdrowionka dla calej ekipy.
    • aga0878 super 29.03.04, 02:18
      witam!bylam tam kilka razy!jeszcze zanim dokonano tam zmian!!!Uwielbiam tą
      kanjpke!!!Fajni muzyczka i fajni ludzie,w szczególności pracownicy tamtejszego
      klubu!!Jestem jeden taki wysoki przystojny mężczyzna z licznymi tatuażami na
      rękach,chyba pracownik bo czesto go mozna dostrzec tam w weekendy!wiecie może
      kto to?
      • Gość: ktos Re: super IP: *.streamcn.pl 29.03.04, 17:31
        Kobieto jaki pracownik???Szef chcialas powiedziec!!!
        • aga0878 szef? 29.03.04, 21:29
          a jaki on jest?znacie go może bliżej?
          • Gość: znawca wybrani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 18:24
            Tylko wybrani moga Go poznac!!!!
            • aga0878 Re: wybrani 01.04.04, 08:57
              a ty jestes jednym/jedną z nich?
              • Gość: znawca Re: wybrani IP: *.streamcn.pl 01.04.04, 14:08
                A jak myslisz??
                • aga0878 Re: wybrani 01.04.04, 15:44
                  pewnie tak!A moglabys mi conieco powiedziec??zawsze jak tam bywa to sie tak
                  slicznie do mnie usmiecha:D:D:D
                  a laczy cos z nim bo jesli tak to sie niewpycham w parade!!Ale serio ten facet
                  ma cos takiego w sobie dzieki czemu niemozna obok niego przejsc obojetnie!
                  • Gość: znawca Re: wybrani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 16:38
                    Łaczy nas cos szczegolnego:)))))))!!!!!!!
                  • Gość: kobieta Re: wybrani IP: *.czchow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 17:06
                    dziewczyno na jakie szczyty ty sie porywasz, chcesz szefa? chyba na mózg
                    upadłaś.
                    • aga0878 Nie chce szefa! 07.04.04, 22:42
                      Nie chce szefa!Nieobchodzi mnie jego stanowisko!Nie lece na pieniądze tak jak
                      wszystkie małolaty!Pragne go jedynie poznać!Czy coś w tym złego?Przecież ja tu
                      niewspominam o żednych związach czy jakich kolwiek zobowiązaniach!Naspisalam
                      tylko że mnie intryguje swoim wzrokiem i usmiechem i chcialabym go poznać i
                      tyle!:D
                      • Gość: ktoś Re: Nie chce szefa! IP: *.streamcn.pl 08.04.04, 17:40
                        A mi też nie obchodzi na co Ty liczysz.Nie chciałam Cie obrazić po prostu pisze
                        prawde.Gdyby chciał to byś go już dawno poznała.Widocznie on Cie wcale nie
                        zauważył.Nie chciałam tego tak pisać.On jest takim typem faceta,który sam
                        działa i raczej nie poznasz go z własnej incjatywy.Może Cie ktoś mu przedstawić
                        ale chyba nie znajdziesz osoby,która by to zrobiła więc.....
      • Gość: znawca Re: super IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 18:31
        Ma tylko jeden tatuaz na rece!!!!!
        • Gość: ktos Re: super IP: *.streamcn.pl 03.04.04, 18:35
          Wiesz co Aga!!!Lepiej zapomnij o szefie.Nigdy w zyciu nawet na Ciebie nie
          spojrzał bo patrzy się tylko na wybrane osoby a tym bardziej nie ma mowy o
          uśmiechu w Twoim kierunku.Przykro mi że Cie musze sprowadzić na ziemie ale taka
          jest prawda!!!!Zapomnij o nim im szybciej tym lepiej dla Ciebie!!!
        • Gość: tradycjonalista O wroć Towerze!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 13:17
          Chce Towera i tego klimatu jaki byl w styczniu!!!teraz to porazka!!dresy syf i
          smrod!!!!
          • Gość: steskniona Regulamin!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 12:05
            Tak mi sie wydaje ze trzeba pewnym osobom przypomniec regulamin Towera!!!Tam
            nie wolno wpuszczac ludzi w dresach i w sportowych obuwiach!!A tam sa same
            dresy!!Skandal!!!
        • Gość: dd Re: super IP: *.waxpol.net / 195.150.2.* 01.05.04, 19:18
          ale ta cizia co tam pracuje, jest zajebista
          • Gość: Marcin Re: super IP: *.streamcn.pl 02.05.04, 22:34
            TY czlowieku chyba oczu nie masz.Ona zajebista??No chyba ze wyprobowales ja w
            jakis inny sposob--wiesz o co mi chodzi i masz wiecej do powiedzenia na ten
            temat niz ja.
          • Gość: Dlugi cizia IP: *.streamcn.pl 04.05.04, 10:23
            Ja bym jej nie dotknal nawet jak by mi 100 zl za to dawali!!!!!
    • Gość: Ja Re: Tower na Szewskiej The Best !!!! !!!! !!! !!! IP: *.streamcn.pl 05.04.04, 14:26
      NO nie no ludzie!!!!Co sie dzieje z ta knajpa.Oni chyba chca to miejsce
      zamienic w najgorsza imprezownie na świecie.Nawet parkietu juz sie ochronie
      pilnowac nie chce i taki tam syf teraz.Pelno petow i szkła z porozbijanych
      kufli.Zrobcie cos z tym!!!!!!Blagam nie zmieniajcie tego miejsca w jakas
      żulownie gdzie chodza tylko dresy bo polubilam ta knajpe jak zadna inna ale to
      sie zaczyna pomalu zmieniac.
      • Gość: tanczaca Re: BAR IP: *.streamcn.pl 15.04.04, 14:35
        Czemu juz nie mozna tanczyc na barze bez ograniczen?????
    • Gość: beta Re: Tower na Szewskiej The Best !!!! !!!! !!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 09:59
      Chciałam tylko powiedzieć że osobiście byłam tam tylko raz i dość spoko,tylko
      nie podoba mi sie ochrona która wpuszcza małolatów "dresiarzy",którzy nie
      powinni być wpuszczani do tego rodzaju lokalu!!!.
      • Gość: kulturalna dresy IP: *.streamcn.pl 15.04.04, 14:33
        Jak mozna wpuszczac dresy do tak kulturalnego klubu??ludzie czy Wy chcecie
        zrobic z Tower chamownie!!!Dresy niech ida do Kameleona a nie do lokalu gdzie
        siedzienia sa obite skora i wszystko jest na najwyzszym poziomie!!!Zwracam sie
        do Wlascicieli tegoz przybytku POZBADZCIE SIE DRESOW BO STRACICIE DUZO
        KLIENTOW!!!!!!!!!!!
      • Gość: kulturalna Re: Tower na Szewskiej The Best !!!! !!!! !!! !!! IP: *.streamcn.pl 22.04.04, 13:57
        Musze Was pochwalic!!!!!Coraz mniej dresow!!!!!Gratuluje postepow!!!Wielkie
        podziekowania dla dzielnych ochroniarzy ktorzy wzieli sprawy w swoje rece!!!!
        Pozdrowienia:)))))
        • Gość: gosc Re: Tower na Szewskiej The Best !!!! !!!! !!! !!! IP: *.streamcn.pl 22.04.04, 14:05
          Wielkie buzki dla ochroniarzy za ograniczenie wpuszczania dresow do
          Tower:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Z radosci chetnie Was
          tam wycaluje;)))))))
          • Gość: HH Noc wariatow!!!! IP: *.streamcn.pl 04.05.04, 10:29
            Sobotnia impreza utwierdzila mnie w przekonaniu ze Tower to obrzydliwa zulownia
            i mordownia!!!!Tam trzeba przychodzic w kasku na glowie!!albo dostaniesz kuflem
            albo blatem lub tez drzwiami od toalety!!a w najlepszym przypadku dostaniesz z
            mlaskacza od jakis popaprancow!!!Czy wroca stare dobre rzady szefow i stara
            ochrona ktora to trzymala za pysk??????
            • Gość: Darek Zulownia IP: *.streamcn.pl 08.05.04, 13:01
              Ludzie ktos tu chyba zwariowal a tym kims nie jestem ja!!!Tower od poczatku
              swojego istnienia mial byc lokalem na wysokim poziomie w ktorym bawia sie
              ludzie z klasa i tak bylo...ale od kiedy rzady w tym klubie przejela nowa osoba
              i wprowadzila nowa ochrone to Tower zaczyna byc pospolita zulownia w ktorej
              bawia sie najgorsze dresy Krakowa.Nie wiele prawdy jest w dumnie rozwieszonych
              kartkach przy wejsciu informujacych ze obowiazuje zakaz wstepu w strojach
              spaortowych i wiek 18 lat.Mam nadzieje ze to znowu jedna wpadka bo Tower
              jakiego znam i lubie przestal istniec i traci na tym bardzo.Wszyscy normalni i
              kuelturalni ludzie sie przenaosza do konkurencji bo nie sa w stanie wytrzymac
              tego co tam sie dzieje nie zaleznie od tego jak bardzo ta knajpke
              polubili.Apeluje o wprowadzenie starego porzadku poprzez zmiane obslugi na ta
              stara,dobra i solidna ktora tym rzadzila inaczej Tower stanie sie knajpa
              dresow,pijakow,pseudokibicow,dilerow narkotykow(ktorzy calkiem niedawno sie
              pojawili w Towerze)i innych ludzi ktorzy do tej pory bawili sie w cieszacym sie
              zla slawa Kameleonie.Chcecie by Tower tez zyskal taka opinie??
              • Gość: Agent Popieram Darka w 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 12:09
                poddaje pomysl aby zamienic nazwe Tower na Mordownie bo ta nazwa lepiej pasuje
                do klimatu jaki tam teraz panuje!!!ostatnio mozna tam bylo zauwazyc
                powtarzajaca sie sytuacje jak kulturalni ludzie czym predzej wychodza z Towera
                bo chca uniknac uderzenia kuflem drzwiami lub innym sprzetem ciezkim!!A na
                parkiecie Krolestwo Dresow!!!!z papierochem i kuflem w łapskach(regulamin
                wyraznie mowi ze nie wolno wchodzic na parkiet z papierosem i piwem!)
                No coz w takiej sytuacji mowie"Zegnaj Towerze"!!bo juz nie powrocisz do czasów
                dawnej swietnosci!!!!!!
                • Gość: Zszokowani Re: Popieram Darka w 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 12:30
                  Byle tam wiele razy ale to co teraz zobaczylem przeszlo wszelkie moje
                  wyobrażenia. Zeby taki lokal tak sie zeszmacil i zamienil w zwyczajny chlew dla
                  dresow i innych typow od jakich trzymam sie na odleglosc 10 metrow nawet jak
                  ide ulica.Przeciez niedlugo zaczna wnosic do Towera kije bejsbolowe(moze juz je
                  nawet maja)bo rozbija wszelkie szklane naczynia jakie macie w lokalu.
                  Podejrzewam ze w przyszlym tygodniu to juz nawet drzwi wejsciowe zostana uzyte
                  jako bron. Zmiencie to!Macie ostatnia na to szanse bo pozniej juz nie bedziecie
                  w stanie tego zrobic.
    • Gość: Mocny koniec IP: *.streamcn.pl 29.05.04, 13:06
      stalo sie!tower niestety a moze na szczescie biorac pod uwage jakie tam
      ostatnio panowaly uklady przestl istniec.troche szkoda biorac pod uwage imprezy
      z poczatku nistnienia klubu.mam nadzieje ze pierwszy szef tej knajpy otworzy
      kolejna tak odjechana imprezownie.gdyby ktos cos wiedzial na ten temat prosze o
      info naq forum badzo chetnie sie pojawie i sprawdze....pozdrawiam i zegnam
      wszystkich sympatycznych pracownikow towera(pierwsza ekipe,ktora juz od
      miesiaca tam sie nie pokazuje)wielkie caluski dla was chlopcy.
      • Gość: Hermenegilda Re: koniec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 14:42
        TO JUŻ JEST KONIEC, NIE MA JUŻ NIC. JESTEŚMY WOLNE, MOŻEMY IŚĆ W PIZDUUUU.....
        A tak było przyjemnie w Tower za czasów świetności.
        • Gość: MYZIULA Re: koniec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 14:48
          Po takim obleśnym towarzystwie, jakie ostatnio zbierało sie w Towerze nie
          dziwię sie że to już koniec. Szkoda tylko że już nie będę widzieć fajniutkiego
          szefa, bo chętnie bym sie z Nim pomyziała i poklepałą po pupci.Ale tego
          drugiego ciemnego bruneta to też bym myźnęła z przyjemnością. Mam nadzieje, że
          juz niedługo otworzą jakiś nowy, odlotowy lokal. NAMIĘTNE CAŁUSKI DLA MĘSKIEJ
          CZĘŚĆI TOWERA.
          • Gość: dd KIEDY BYŁ KONIEC??? 20 czy 21?? IP: *.waxpol.net / 195.150.2.* 10.06.04, 20:35
            bo ja byłem na imprezie 21nkowej tam 20 maja (czwartek) - skończyła się tym, że
            w Towerze szef poluzował stoły (odkręcił śrubki do granicy wytrzymałości) i gdy
            ludzie sie bawili któryś ze stołów poszedł - gospodarz obwinił za to
            organizatorów i kazał sobie płacić za te "szkody", a nawet chciał by dresy z
            ochrony co tam pracują skopały jednego z organizatorów!!! bo rzygnął do miski z
            czipsami a nie do kibla... no sorry to nie powód by kogoś skopać (raz się ma 21
            lat!!!), potem jakaś banda dresów szła z rynku i rozpierdalała kosze na
            szewskiej, a szef tej knajpy stwierdził że to organizatorzy są winni za rozpizd
            na szewskiej bo to niby goście na tej imprezie to zrobili, a prawda jest taka
            że to nie były dresy z tej imprezy... szef knajpy jak sie okazalo łysy koleś w
            czerwonych dresach okazał się niezłym chujem....

ale nie wiem czy w piątek też była impreza w Towerze (21 - niby normalna impra
            miała być) ale juz po weekendzie Tower był zamkniety na 4 spusty... czyżbym był
            na ostatniej imprezie w Towerze czy nie??

> dziwię sie że to już koniec. Szkoda tylko że już nie będę widzieć
            fajniutkiego
            > szefa, bo chętnie bym sie z Nim pomyziała i poklepałą po pupci.Ale tego
            > drugiego ciemnego bruneta to też bym myźnęła z przyjemnością.

współczuje ci dziewczyno, że tacy ci się podobaja :)))
            • Gość: Izabela Re: KIEDY BYŁ KONIEC??? 20 czy 21?? IP: *.czchow.sdi.tpnet.pl 11.06.04, 21:35
              Tej dziewczynie nie chodzilo o tego szefa w czerwonych dresach tylko o
              poprzedniego. Tego fajniutkiego, z pierwiastkiem meskim. Szkoda ze to koniec
              Towera, ale widocznie tak musialo byc i tyle. Pozdrawiam cala byla ekipe
              Towera. BUZKI
              • Gość: Kasia Poszukiwany no wy Tower IP: *.czchow.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 21:54
                Czy ktoś wie czy wlaściciele byłego Towera otworzyli jakiś nowy wesoły
                przybytek? Bo byłam tam kilka razy i było przeeepięknieee....jeśli ktoś coś wie
                na ten temat to piszcie. Z góry dzieki.
            • Gość: a!! a ch*j z taką knajpą!! IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 21.07.04, 09:47

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka