eventually 17.04.10, 14:39 A propos krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,7781569,Krakow_opustoszal__Czeka_na_jutrzejszy_pogrzeb.html "Jechałam tramwajem z Ruczaju do centrum" Wybudowali może ostatnio jakąś linię tramwajową w tamtą stronę? :S Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barrin Re: Kraków opustoszał? 17.04.10, 15:49 przeciez tramwaj podjezdza niemal pod sam stary ruczaj, mozna wysiasc pod tesco . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Kraków opustoszał? IP: *.chello.pl 17.04.10, 18:01 Żarty jakieś... w Krakowie była masa ludzi, w każdej ulicy jak zwykle turyści z różnych stron świata, a po za tym pełno miejscowych. Ani trochę nie można powiedzieć o zmniejszonej liczbie ludzi. Patrząc dodatkowo na policje, służby porządkowe, robotników, strażaków, ekipy telewizyjne - było o wiele więcej ludzi w okolicach rynku niż zawsze!! Nie piszcie takich bredni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kraków opustoszał? IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.10, 18:11 wczoraj nieprawda o "najeździe na Kraków" dziś prawda inaczej o "opustoszeniu Krakowa" widać trzeba się wpisać w linię kreacji boCHatera (literówka celowa, bo taki z niego bohater) jutro się z GW zapewne dowiemy, że pochowano Słoneczko Żoliborza lub jakiegoś innego Geniusza Sopotu. Odpowiedz Link Zgłoś
antygona72 Re: Kraków opustoszał? 17.04.10, 19:55 Dziś po południu w centrum faktycznie było pusto nawet można było przebierać w miejscach parkingowych, na Alejach Trzech Wieszczy ruch jak przed dwudziestu laty ( pusto). Na Rynku Głównym było jak w każdy weekend ( roześmiane pary, turyści, kuglarze, spacerowicze) gdyby nie barierki oraz patetyczna muzyka żałobna rycząca z głośników na przemian z informacjami o pogrzebie to wyglądało to jak piknik rodzinny. Na bulwarach wiślanych spacerowicze, rowerzyści, rolkarze oraz masa znudzonych telereporterów, którzy fotografowali wodne ptactwo (w tym łabędzie). Sporo znudzonej policji. Na Błoniach biegacze, rolkarze, rowerzyści, rodziny z maluchami, zakochane pary. A wczoraj popołudniu po raz pierwszy od kilku lat wracałam pustym autobusem… Wiec Kraków opustoszał ( chyba, że ludziska jeszcze z marketów nie wyszli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edir23 Re: Kraków opustoszał? IP: *.nsystem.pl 17.04.10, 21:12 takich pustych ulic i sklepów nie widziałam, większość znajomych z pracy itp wyjechala za kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garr Re: Kraków opustoszał? IP: *.nsystem.pl 17.04.10, 23:49 bardzo mnie cieszy ze krakow nie poddał się temu szalenstwu i kpinom z żałoby.transmisja mszy z w-wy na rynku-pustki,calkowity brak korkow-ludzie wystraszyli sie ze kraków będzie wyglądał jak obrazki z warszawy w telewizji.stadna żałoba to dziwny zwyczaj... ciekawe jak bedze jutro na błoniach bo głownej atrakcji dla podnieconych - czyli obamy - nie bedzie, więc pewnie telewizyjni zalobnicy zostaną w domach. konczcie wstydu oszczedzcie. R.I.P. Odpowiedz Link Zgłoś
gurf Re: Kraków opustoszał? 18.04.10, 02:54 przecież 19 jest. ":S" ale 'studentka uj anna' trochę przesadza. 20 minut to ja jadę w piątek o 16. 30 minut to ona jedzie jak chyba sama pcha ten tramwaj :D Odpowiedz Link Zgłoś