Gość: Ola2 Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz rozmyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 21:07 Przestaję czytać GW i oglądać TVN Odpowiedz Link Zgłoś
pedro-matero1 Maria Flis: Jej prywatne zdanie, i propaganda GW 02.05.10, 21:12 Oto kolejny tendencyjny artykuł GW. Pani profesor; "...dla mnie był kiepskim prezydenten..." Tak więc wszystko jasne. Dlaczego mam się dobrze wypowiadać na temat żałoby po Prezydencie RP, i na dodatek pochowali mi go na "moim" Wawelu (w domyśle pani profesor). Przecież, to subiektywne zdanie jednej z miliona obywateli RP, i do tego negatywnie nastawionej do Prezydenta i wszystkiego co on robił. Pani profesor to ideał panowania nad emocjami, pozostali którzy uczestniczyli w żałobie, to głąby emocjonalne i niedojrzali obywatele RP. A na koniec, dziennikara przeszła samą siebie. "...Nie przyjechało tyle ludzi, jak się spodziewano a ulice świeciły pustkami..." Stek bzdur świadczący o braku poszanowania prawdy i pisania obiektywnie o wydarzeniach. Kraków na 2 dni przed uroczystościami był miastem zamkniątym ze względów bezpieczeństwao czym nawet GW, TVN, informowały. Jeszcze raz widać wyraźnie, że w tym co piszecie tendencyjność i hipokryzja bije na odległość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wl Re: Maria Flis: Jej prywatne zdanie, i propaganda IP: 195.116.91.* 04.05.10, 08:51 Dla mnie LK był również kiepskim prezydentem. Nie oceniam go jako człowieka. Zróbmy go od razu swiętym. Pomysł z pochówkiem na Wawelu, to pomysł "szatana" do którego autor nie chce się przyznać. Dla mnie załoba się skończyła, w momencie, gdy ogłoszono miejsce pochówku. Myślę, że pani Maria napewno by się na to nie zgodziła. To "subiektywne zdanie jednej z miliona obywateli RP", jest w mojej ocenie bliższe prawdy, niż wiele jałowych dyskusji w mediach. Skończmy z hipokryzją na temat LK, bo sama tragiczna śmierć nie jest powodem do gloryfikowania postaci, która za kilka miesięcy zniknęłaby z polityki. To co się stało to rechot histori, a w podrecznikach ś.p. prezydent bedzie jako ten co zginął w katastrofie i znany będzie tylko z tego (tak jak Narutowicz). Wątpliwa zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Maria Flis: Jej prywatne zdanie, i propaganda IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.06.10, 13:47 Człowieku, czy ty trochę myślisz, czy pisowskie zebrania całkiem wypłukały ci mózg i pozbawiły możliwości myślenia. Kaczyński nie zasłużył na pochówek na Wawelu. Wawel został w jakimś sensie sprofanowany tym pochówkiem. W dodatku teraz nikt nie chce się przyznać do pomysłu pogrzebania tego przeciętniaka w tym sanktuarium narodu polskiego. Jak zapamiętamy Kaczyńskiego? Zapamiętamy jego powiedzenia: spieprzaj dziadu, małpa w czerwonym , stokrotka, jest pani na mojej krótkiej liście. Zapamiętamy go jako chamskiego człowieka pozbawionego wyczucia estetyki politycznej. Wstyd mi za czarnuchów, którzy corza bardziej się panoszą w naszej ojczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipinek Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz rozmyta IP: 195.117.57.* 02.05.10, 21:14 Wreszcie wyważona opinia, pod którą mogę się podpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voy Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz rozmyta IP: *.173.17.71.tesatnet.pl 02.05.10, 21:14 Z poglądami Pani profesor zgadzam się całkowicie. Już czas zacząć komentować rzeczywistość realistycznie, a przede wszystkim skończyć z myśleniem o Polakach jak o "narodzie wybranym ".W przyszłosci należy przygotować miejsce pochówku prezydentów Polski tak by pomieścili się wszyscy : ci, którzy już odeszli i ci, którzy dopiero odejdą. Wawel powinien pozostać królewski jako pamiątka minionej świetności. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekc1 Re: Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz ro 02.05.10, 21:26 Z poglądami Pani profesor zgadzam się całkowicie. Już czas zacząć komentować rzeczywistość realistycznie, a przede wszystkim skończyć z myśleniem o Polakach jak o "narodzie wybranym ".W przyszłosci należy przygotować miejsce pochówku prezydentów Polski tak by pomieścili się wszyscy : ci, którzy już odeszli i ci, którzy dopiero odejdą. Wawel powinien pozostać królewski jako pamiątka minionej świetności. Co to tej części, zgadzam się. Lecz nie zgadzam się jeśli ktoś mówi, że Polacy są głupi i odpowiedzialni za wszelkie niegodziwości tego świata. My też mamy prawo do własnego zdania, swojej kultury. Proszę zauważyć, że Żydzi do tej pory wałkują sprawę holokaustu. Ciągle dążą do sprawiedliwości , nie przebierając w środkach. A nam ciągle się tego zabrania. I pewno dlatego jesteśmy gorsi, jesteśmy zacofani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz rozmyta IP: *.zax.pl 02.05.10, 21:14 Brawo pani profesor. Dzięki pani i waszym opiniom, my trzymamy sie mocno, coraz mocniej. Więcej tej waszej głupoty, bo to nas karmii i zbliża. A jest nas coraz wiecej i wiecej... Czekamy na koleny wywiad vel wywiadzik. Robicie dobrą robote towarzyszko Mario. Odpowiedz Link Zgłoś
kaziozbawiciel Wawel stał sie miejcem świętym 02.05.10, 21:16 Dzięki Wielkim Polakom wzgórze wawelskie stało się Ikoną IVRP. Będą tam chowani wszyscy Wielcy Patrioci i wara od tego wszelkiej maści Wywrotowcom i innym Niedokończonym Pantagruelistom! Tam tworzy się Histeria! Tfu! Historia - miało być.... nie dajcie się prowokować i świętujcie. Wiemy, kto stoi za tymi prowokacjami! Ręce precz od Wawelu! Niech żyje Patos! Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Re: Wawel stał sie miejcem świętym 04.05.10, 05:54 Slusznie. Niech zyje Patos, Atos i Aramis. Oraz kardynal Dziwisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz rozmyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 21:16 Dobrze więc, mam do GAZETY pytanie: Jak powinien zachować się naród gdy tragicznie ginie prezydent i część wysokiej administracji z wszystkich liczących się opcji politycznych? Bogoojczyźnianie jest źle. Więc proszę Państwa o wykładnię jak należy zachować się w takiej sytuacji. I po drugie, bardziej bogoojczyźnianie było po śmierci Papieża, nie przypominam sobie jednak by jakikolwiek z autorytetów na łamach Gazety bił na alarm gdyż romantyczny ciemnogród idzie na ulicę. Bez obaw, Polacy w większości nie są aż tak głupi jak chciałby tego PIS czy RadioM i nie są aż tak do przodu jak chciałaby tego Gazeta. Nie mąćmy ludziom w głowach ze względu na doraźne polityczne cele. Jednej, czy też drugiej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz rozmyta IP: *.chello.pl 02.05.10, 21:16 Dziękuję pani za to ,że wreszcie zaczynamy wracac do normalności .Pis i jego przywódca są wyrachowani ,zimni i dla powrotu czwartej RP są gotowi zrobić wszystko.Prezydentura Lecha Kaczyńskiego była zła i uchowaj Panie Boże jej kontynuacji.Nie wolno żyć przeszłoscią ,idżmy do przodu,ale na pewno nie zagwarantuje nam tego dynastia Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz rozmyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 21:17 Maria Flis, socjolog, dziekan Wydziału Filozoficznego UJ - Teraz widać kto robi pranie młodzieży pranie mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedoprany Re: Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz ro IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 19:13 Ciekawe kto Tobie dawno temu zrobił pranie mózgu, że teraz tak niewiele rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz rozmyta 02.05.10, 21:18 A tu inny punkt widzenia. (ocenzurowany felieton Marka Króla który już nie ukazał się we wprost) www.blogpress.pl/node/3792 Pozdrawiam V Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob12 Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz rozmyta IP: 77.236.185.* 02.05.10, 21:18 radze sie pani leczyc i oddac tytul profesorski bo chyba za gesi pani go dostala. zal mi tylko pani studentow poniewaz ja bym sie wstydzil takiego wykladowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarantino Zaklamanie pur IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.10, 21:18 Najwiekszy zal do PISu jaki wyraza Michnikowszczyzna - to ze walczy argumentami przeszlosci. Wywiad z pania Flis to jeszcze jeden dowod zaklamania. Redaktorzy GW - przypominam wam i pani Flis, ze delegacja Polski byla w drodze do Katynia i samolot, niestety dla GW spadl. Pech dla GW to nie ludzie, ktorzy zgineli, tylko zginely standarty walki pt. ANTY PIS. Plucie na umarlych, plucie na Wawel - to zalosna proba konstruowania nowej koncepcji ANTY PIS. Tym razem wyjatkowo zalosna i jak mowi wasz Guru Nieskiolowski - wyjatkowo podla. Nigdy nie glosowalem na PIS, ale po tym co obserwuje i rozumiem ostatnio jest przerazajace. Bo rozumiem skad kiedys wynikaly polskie rozbiory i co to byla i jest tzw. Targowica. A liderzy tego pozal sie Boze "salonu" - to jest wlasnie nowa, sorry - nowoczesna Targowica, z kontami w Szwajcarii. A PIS - zacofani frajerzy, ktorzy nie majakont w Szwajcarii a nawet w Polsce. Zal mi Was, bo wiem ze tych srebrnikow kiedys z soba na tamten swiat nie zabierzecie, a na tym swiecie skundlicie i skur....cie Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
pedro-matero1 Beznadziejny artykuł pod względem merytorycznym i 02.05.10, 21:19 Beznadziejny artykuł pod względem merytorycznym i dzienniakarskim spreparowany dla potrzeb GW. Z tego, co widzę w wypowiedziach za 30 min. najpóźniej o 22 godz. zniknie, bo Redaktor Naczelny już się łapie za głowę - efekt odwrotny od zamierzonego. Jak większość z ostatnio tu pojawiających się artykułów. Może już pora zacząć myśleć innymi kategoriami?! Odpowiedz Link Zgłoś
socratesltd Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz rozmyta 02.05.10, 21:19 Uważam, że robienie widowiska z własnych uczuc odbiera im autentycznośc. Kłamstwo wobec siebie i innych w życiu publicznym w tym kraju jest standardem, więc nie dziwi mnie 'globalny ekshibicjonizm emocjonalny'- jak nazwała to prof. Maria Flis. Spektakl medialny i publiczny przy okazji tragedii Smoleńskiej przypomina Iran fundamentalistycznych ajatollahów Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 podchody? 02.05.10, 21:20 Wynika z tego,że gdy pisze się źle o byłym Prezydencie i jego bracie wszystko jest ok, gdy ktoś spróbuje napisać lub przedstawić ich osoby w innym świetle jest to już stronnicze i jest to robienie kampanii Jarosławowi Kaczyńskiemu BRAWO ileż inteligencji w Was dziennikarze. Pewnie po tego typu artykułach będą z ciekawości sondaże...czy Kaczyńskiemu popularność spada, a Komorowskiemu rośnie :) Ludzie pamiętajcie, młodzi dziennikarze i starzy trzeba pisać tylko o braciach źle i deptać PiS, a wtedy wszystko będzie cacy :))) I to się nazywa kampania i antykampania medialna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz rozmyta IP: *.fema.krakow.pl 02.05.10, 21:21 Jak na Panią Profesorkę to straszne banały! Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Zawód? -Filozof.I wszystko jest zrozumiale. 02.05.10, 21:22 Pani profesor filozofii moze to sie nie podobac podobnie jak panu doktorowi filozofii Palikotowi pewnie tez sie nie podoba i w wolnym kraju maja do tego prawo.Ale dzieki Bogu adepci tej dziedziny nauki nie sa zadnymi autorytetami,ich opinie sa zupelnie nieistotne.W tej kwestii chetniej bym posluchal opinii socjologów bo sa o niebo bardziej kompetentnymi do wypowiadania sie na ten i podobne tematy niz jacys filozofowie.A tak na marginesie to o co tej pani chodzi? Nie podobaja jej sie bogoojczyzniane zachowania ludzi? Przeciez to jest jakis zart,ta pani nie bedzie dyktowac tysiaca,dziesiatkom tysiecy ludzi jak sie maja zachowywac,jesli ci ludzie uznaja swoje zachowanie za wlasciwe to powiem krótko tzw "yntelektualystom" buzie w kubel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZY9SZTOF Re: Zawód? -Filozof.I wszystko jest zrozumiale. IP: *.chello.pl 02.05.10, 22:21 TA PANI JAK JĄ NAZYWASZ JEST Z WYKSZTAŁCENIE SOCJOLOGIEM I NIE ZAMIERZA NIKOMU DYKTOWAĆ JAK MAJĄ SIĘ ZACHOWYWAĆ.WYRAŻA TYLKO SWOJĄ OPINIĘ. JEŚLI MASZ ŻYCZENIE SPĘDZAĆ CAŁE DNIE W WIADOMEJ KRYPCIE ODDAJĄC SIĘ BOGOOJCZYŹNIANYM PRZEŻYCIOM - TWOJA WOLA. A TO,ŻE MOŻESZ BYĆ IMPERTYNENCKI I NIE DOSTANIESZ ZA TO PO GŁOWIE, TO JEDNA ZA ZDOBYCZY SPOLECZĘNSTWA LIBERALNEGO, KTÓRE PIS MA W GŁĘBOKIM POWAŻANIU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sts Re: Zawód? -Filozof.I wszystko jest zrozumiale. IP: 93.159.128.* 02.05.10, 22:27 Za właściwe zachowanie należy przyjmować normy podane przez intelencję,a nie zdawać się na głupie zachowania ludzi. Tak jak w kościele nie powinno się pierdzieć w trakcie podniesienia,tak na pogrzebie nie powinno się klaskać,bo to nieco inna impreza niż występ Dody czy mecz piłkarski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1212a1 Re: Zawód? -Filozof.I wszystko jest zrozumiale. IP: *.gdynia.mm.pl 06.05.10, 21:31 Brawo,takich odwaznych nam w Polsce trzeba by tym filozofom zamknac gebe bo niczego dobrego dla Polski nie zrobili,tylko krytykuja innych.Jej sie wydaje ,ze moze nakazac innym siedziec cicho,ze inni beda ciezko pracowac ,zeby pani fiozof dostala godziwa pensje,a niby czym wypracowuje sobie pensje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoniszczak Panie zerojedynka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.10, 14:12 To Wam w Gdyni wolno korzystać z Internetu? Wykładowca uniwersytecki to nie jest gorszy fach od hydraulika, tylko lepszy. A może Ci się wydaje, że jak "siem nie dutchnie roboty tymi rencyma" to nie jest ona pracą? Owszem jest. Trzeba nawet więcej umieć. DUŻO więcej. Wiem, bo byłem i hydraulikiem i wykładowcą uniwersyteckim. Spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz rozmyta 02.05.10, 21:22 A kto to jest ta cała jakaś Maria Flis że pismaki na służbie Po cytują jej wypowiedzi a nie setek tysięcy ludzi w Warszawie czy w Krakowie podczas uroczystości pogrzebowych pary Prezydenckiej? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 "Fan po" poucz się trochę a dowisz się 02.05.10, 21:26 kim jest Maria Flis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek_prosty wlasnie? kim jest MF? IP: 91.207.203.* 03.05.10, 13:38 niez znam jej. szczerze, wyjaśnij mi. widzę, że GW publikuje. ja generalnie duzo sie uczylem i dużo jezdzę, ale jakoś, wybacz, nie slyszałem do tej pory... Odpowiedz Link Zgłoś
pedro-matero1 Prof. "Ekspert" od żałoby narodowej 02.05.10, 21:24 Nie mineło nawet 5 minut od kiedy pisałem, że artykuł zniknie, jest 21:23 godz. bzdurnego artykułu już nie ma!!!! Trzeba "pochwalić" redakcje za refleks, ale najpierw zastanówcie się co piszecie i jak piszecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiord Mylisz się IP: *.pasjo.net 02.05.10, 22:22 Mylisz się, artykuł jest tam gdzie był - na krakowskich stronach gw. Natomiast nie ma go na stronie głównej. Więc - cytując pana Dorna - oszczędnie gospodarujesz prawdą. Pozdrawiam:) załączam link krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,7836957,Maria_Flis__Symbolika_ Wawelu_zostala_teraz_rozmyta.html nawiasem mówiąc ten tekst jest też na stronie TOK FM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euzebiusz Re: Mylisz się IP: *.ramtel.pl 03.05.10, 11:23 Gość portalu: fiord napisał(a): ....."nawiasem mówiąc ten tekst jest też na stronie TOK FM" ====================================== trudno żeby nie był skoro to jedna banda wydawnictw Agory Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster flis? - nic dodać, nic ująć 02.05.10, 21:25 zdzierżyłbym - gdyby przemawiała "z punktu widzenia psychologii", zniósłbym - opinię własną, taką z magla, nawet... krakowskiego; wymiękam jednak - gdy prof. miesza poziomy obserwacji, mieszając - nami, ups, m a n ipuluje, czyniąc tak - profanuje; miała być opera(*), jest... o p e r e t a z fałszywą koloraturą; (*)flis - opera moniuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORM. JAN Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz rozmyta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.10, 21:25 BRAWO PANI PROF.!JA ABSOLUTNIE SIE ZGADZAM Z PANIA PROF. TO ABSOLUTNIE ROZSADNIE! SADZE, ZE WIEKSZOSC POLAKOW MA TAKIE ZDROWE ZDANIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz ro IP: *.cable.wsm.wielun.pl 02.05.10, 23:19 TEZ TAK UWAZAM Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Bardzo nietaktowne posunięcie 02.05.10, 21:31 Dodam jeszcze,że tym artykułem wymierzono policzek wszystkim, którzy rozpaczali, rozpaczają lub będą rozpaczać po stracie bliskich i przyjaciół. Czy to,że były kamery miało znaczenie i pobudzało smutek tam obecnych? Czy jeśli na pogrzeb naszych najbliższych wpadli by dziennikarze z kamerami, to można by nam było zarzucić psełdo łzy ad naszymi bliskimi? To jakaś paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotras Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz rozmyta IP: *.interdom.net.pl 02.05.10, 21:31 Calkowicie zgadzam sie z Pania Flis. Kolejna osoba (wczesniej np Wojewodzki) ktora ma odwage otwarcie powiedziec o co chodzi. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz ro IP: *.zax.pl 02.05.10, 21:41 Nas, co byli poruszeni tragedią i wyszliśmy na ulice, wasza odwaga przez małe "o" dziś nie obchodzi. Kumasz, paniał? Zamkniesz się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZY9SZTOF Re: Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz ro IP: *.chello.pl 02.05.10, 22:11 KUMASZ, PANIAŁ - GDZIE TAK SIĘ MÓWI, NA KTÓRYM BAZARZE W KRAKOWIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz ro IP: *.zax.pl 03.05.10, 19:19 W Twoim bazarze, pod kopułą vel czerepem. Nie kumasz? To nie pojmiesz - masz po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaziozbawiciel Nie dajcie się prowokować 02.05.10, 21:37 Nie dajcie się prowokować tym lewackim kombinatorom i liberalnym wykształciuchom. Tylko PiS da nam wolność. Przepraszam, PiS z Kościołem! Wawel stanie się symbolem Prawie Sprawiedliwości. Jarek na Prezydenta, a Staszek na Premiera! W końcu zapanuje ład i porządek. Jeśli np taki Ojciec Dyrektor zająłby się gospodarką, to sami zobaczylibyście jak dużo potencjału jest w naszym społeczeństwie. Popatrzcie, jak potrafi zarządzać swoim imperium. Nie dałby nam zrobić krzywdy. Dajmy takim ludziom zielone światło... a będzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Nie dajcie się prowokować 02.05.10, 21:39 kaziozbawiciel napisał: > Nie dajcie się prowokować tym lewackim kombinatorom i liberalnym > wykształciuchom. Tylko PiS da nam wolność. Przepraszam, PiS z > Kościołem! Wawel stanie się symbolem Prawie Sprawiedliwości. Jarek > na Prezydenta, a Staszek na Premiera! W końcu zapanuje ład i > porządek. Jeśli np taki Ojciec Dyrektor zająłby się gospodarką, to > sami zobaczylibyście jak dużo potencjału jest w naszym > społeczeństwie. Popatrzcie, jak potrafi zarządzać swoim imperium. > Nie dałby nam zrobić krzywdy. Dajmy takim ludziom zielone światło... > a będzie lepiej... Popieram PiS lecz nie mieszajmy w sprawy polityki kościoła! Odpowiedz Link Zgłoś
hr.kalashnikoff Re: Nie dajcie się prowokować 02.05.10, 22:17 kaziozbawiciel napisał: > Dajmy takim ludziom zielone światło... > a będzie lepiej... Nie, dajmy zieone swiatlo POlsce totalitarnie obywatelskiej.. bo inaczej beda sie krecic tacy kombinatorzy i podstawiac mikrofon pod nos nieodpowiedzalnemu elementowi z ulicy i bez zadnego uzgodnienia z zadnym komisarzem bez slowa POprawnego opiniotworczego komentarza emitowac takie gadanie nieupowaznione w telewizji panstwa prawa... Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Maria Flis: Symbolika Wawelu została teraz rozmyta 02.05.10, 21:37 Dodam jeszcze,że TEN artykuł pani Dominiki Wantuch był naprawdę jednym wielkim niewypałem. I wywołał pewnie wewnętrzne poruszenie, nawet pomiędzy tymi, którzy są innych poglądów aniżeli PiS. Odpowiedz Link Zgłoś