Dodaj do ulubionych

Na przystanku jak przy fortepianie

IP: *.chello.pl 31.05.10, 22:07
super pomysł! Więcej takich inicjatyw w Krakowie prosimy :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Na przystanku jak przy fortepianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 22:38
      e tam świetny, to jest pomysł WYBITNY!! błyskotliwy!! innowacyjny!!
      porażający!! przepiękny!! prawdziwy!! medialny!! nieszablonowy!! wzruszający!!
      szczery!! na miarę KBF!!
    • Gość: Tofik Na przystanku jak przy fortepianie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 22:39
      A zdjęcia dodać to nie łaska ?
      • Gość: kraqs Re: Na przystanku jak przy fortepianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 23:02
        Proponuję wrócić do artykułu i przetrzeć okulary
    • Gość: chopin Na przystanku jak przy fortepianie IP: *.ip.netia.com.pl 31.05.10, 22:57
      swietna reklama dla hotelu chopin na rondzie:) a tak powaznie wreszcie jakis
      swiezy pomysl na nudnego szopena:)co wielkimkompozytorem byl:)
      • Gość: !!! przekret IP: *.betanet.pl 01.06.10, 11:07
        Gość portalu: chopin napisał(a):

> swietna reklama dla hotelu chopin na rondzie:) a tak powaznie wreszcie jakis
        > swiezy pomysl na nudnego szopena:)co wielkimkompozytorem byl:)

Czy ja wiem czy swietna... faktem jest to, ze przystanek jest nieczynny, a siedzace na nim osoby, fotograf specjalnie zgarna do zdjecia.
        • Gość: . Re: przekret IP: *.48.classcom.pl 01.06.10, 14:48
          Nie wiem, czy fotograf zgarnia - wczoraj siedziała tam śliczna dziewczyna w kolorowej sukni - tak sobie siedziała, może wąchała spaliny;)
          • Gość: !!! Re: przekret IP: *.betanet.pl 01.06.10, 19:18
            Zgarnia zgarnia, nikt tam nie siedzi, a ty nie bron nierzetelnosci ludzkiej.
            • Gość: . Re: przekret IP: *.48.classcom.pl 02.06.10, 12:14
              Wczoraj po południu bardzo nierzetelnie siedzieli tam jacyś państwo! Prawdopodobnie fotograf schował się za wiatą i - niewidoczny dla przechodniów - celował z broni palnej w głowy tych biednych ludzi! Inna hipoteza - państwo byli z wosku. Trzeciej opcji nie widzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka