Gość: yiu IP: *.chello.pl 30.06.10, 21:13 Wyjątkowe squ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aligator.1 Ołtarzyk wyborczy 30.06.10, 21:56 Zgadzam się ze Sławomirem Jankowskim. To przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (.)(.) po trupach do celu IP: 109.255.149.* 01.07.10, 00:21 95 niewinnych ofiar pana "laduj bo sie spoznimy". malo! potrzeba nam wiecej trumien, a gdzie je znalezc jesli nie na cmentarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Lukaszewski Re: Ołtarzyk wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 16:45 Jestem oburzony. To skandal. Wykorzystywanie Kosciola do doraznych celow politycznych. Bezkarnosc jest widoczna. Mieszkalem w Niemczech teraz w Paryzu. Tam tego nie ma. Jest wyrazny rozdzial Panstwa i jego polityki od spraw wiary i Kosciola oraz wykorzystywania symboli zwiazanych z wiara. Najgorsze to ze, umow miedzypanstwowych nie mozna i nie wolno zmieniac. Pisze to jako czlowiek wierzacy = praktykujacy.Na dluzsza mete takie celowe dzialania szkodza wizerunkowi Kosciola. /-/ Jacek Lukaszewski-Odrowaz www.galeria-odrowaz.orangespace.pl Paryz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Ołtarzyk wyborczy na zakopiańskim cmentarzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.10, 22:59 Głosuję na Komorowskiego to klasa polityki!!! Kaczyński miał już swoją szansę jako premier i ją zaprzepaścił ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Putin wybrał Tuska więc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.10, 23:20 górale wybiorą Kaczyńskiego. A Jankowski z Zakopanego to góral? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Putin wybrał Tuska więc IP: *.izacom.pl 01.07.10, 00:48 A to Putin był uprawniony do głosowania w ostatnich wyborach parlamentarnych w Polsce? Na jakiej podstawie, przecież nie ma polskiego obywatelstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
h_allo Ołtarzyk wyborczy na zakopiańskim cmentarzu 01.07.10, 00:41 Sami swoi: góraliki - Kaczyński - kicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Ołtarzyk wyborczy na zakopiańskim cmentarzu IP: *.ists.pl 01.07.10, 01:46 To już gruba przesada. Ta osoba, która to postawiła powinna się zgłosić do szpitala i to jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Właściwy człowiek na właściwym miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 02:50 Nie znacie się. Góral przewidział jak pogodę - tam skończy. Uważam, że to stosowne i właściwe miejsce. Trupy leżą na cmentarzu, nie powinny straszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_potrzeba Re: Ołtarzyk wyborczy 01.07.10, 11:18 Zaraz, zaraz a czy miejsce kartofli nie jest wlasnie w ziemi?;-D Odpowiedz Link Zgłoś
jimir Ołtarzyk wyborczy na zakopiańskim cmentarzu 01.07.10, 11:35 To nie tylko żenujące, ale również kompromitujące Katolików.Jak można religie mieszać do polityki? Ano nie powinno się a już na pewno nie wypada!Nie przeszkadza to jednak tym, którzy chcą za wszelką cenę zbić kapitał na ciemnej części katolickiego elektoratu,wszystkie chwyty dozwolone.Dziwie się Kościołowi,który na takie rzeczy nie reaguje,podobno takie formy uznania przynależne są tylko duchownym czy w ogóle wręcz świętym.Obłuda w Kościele jest tak wielka że aż udawadnia że istnienie Boga to farsa.Górale jesteście pazernymi obłudnikami-wybieram Słowację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dewis Ołtarzyk wyborczy na zakopiańskim cmentarzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 20:17 To nie ołtarzyk, to niczym pomik na terenie cmentarza kościelścielnego na Pęksowym Brzysku w Zakopanem. Dla Lecha rozumiem że synboliczny, a dla Jarosława ...??? Jak mam zagłosować na Jarosława gdy nie wiem jaka jest jego tożsamość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrPSP Ołtarzyk wyborczy na zakopiańskim cmentarzu IP: *.vs.shawcable.net 01.07.10, 21:57 Napis powinien byc "Niełatwo być aniołem, ale latwo byc chamem". Nie lubie Kaczynskich za ich chamstwo: wizeli do rzadu dwoch chamow: Leppera i Ziobre, jak Urban byli nieczuli na uczucia ludzi o innych pogladach. Nie mam nic przeciwko prawicy, sam bylem nacjonalista i mam sympatie do nacjonalistow - jak dlugo dbaja o rozwoj swojej kultury i nie tepia innych kultur. Kaczynscy zrazili mnie do siebie swoim idotycznym szukaniem spiskow, operetkowa awantura z Kaczmarkiem i innym wyglupami i oczywiscie chamstwem. Ten oltarzyk bardzo mi sie podoba: zawiera tylko pozytywne opinie. I jak ten taktowny czlowiek moze lubic takiego nietaktownego czlowieka ktory byl tak skory do oszczerstw pod adresem innych. Jak pod adresem tkich potworkow mozna pisac "Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą" - bo oni wlasnie nienawidzili i nienawisc sieli. Polacy odrzucili ich chamstwo w wyborach parlamentarnych i tak powinno byc dalej. Ci co rozkladaja prawice nie moga miec prawa do reprezentowania jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaCzysta Re: Ja naturlich IP: 89.174.214.* 02.07.10, 12:45 Polska jest najważniejsza Odpowiedz Link Zgłoś