Gość: fredka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 17:47 HEj! Jakie jest to liceum??Czy jest fajna atmosfera?...No i czy nauczyciele jacyś normalni?W mojej szkole nauczyciele to koszmar...Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: X LO?? 16.03.04, 10:21 moja córka mówi, że nie jest źle, choć najlepsza polonistka (borowczakowa)jest na długotrwałym zwolnieniu lekarskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabik Re: X LO?? IP: 81.186.232.* 16.03.04, 20:57 hmmm... czy taka najlepsza to ja nie wiem, raczej to ocena subiektywna. Jestem ucznnica klasy maturalnej, w liceum jest fajnie, atmosfera w porzadku, nauki jest duzo (ale zalezy jak kto do tego podejdzie, jezeli cos sie uczyc a zrobisz dobra opinie na poczatku, to masz latwo potem, w 3 klasie to ja nic sie prawie nie uczylam, a swiadectwo dobre) a wiec da sie wytrzymac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: X LO?? 17.03.04, 09:52 twoja opinia mogłaby odstarszyć, serio... "nic sie nie uczyłam, a świadectwo miałam dobre" - to o to chodzi ? a borowczakową, jako polonista, mogę ocenić zdecydowanie dokładniej i bardziej obiektywnie od ciebie, jest bez dwóch zdań najlepsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastek Re: X LO?? IP: 81.21.203.* 17.03.04, 14:29 No tak, jako czwartoklasista, który za niespełna 2 miesiące opusci szanowne xlo, myśle ze zapamietam i bede miło wspominał pewne osoby czy wydarzenia. O niektorych chce jak najszybciej zapomniec i uciec od nich :) . No ale coz.. rozni sa ludzi. Poziom nawet nawet, czesto duzo roboty, ale warto sie uczyc, a bedzie wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredka Re: X LO?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 15:55 Dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś