Gość: weronika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 08:01 To jest bardzo pyszny placek.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: weronika Re: Metrowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 08:06 Ale mam watpliwości co do jego autorki,ponieważ moja babcia go już piekła.A ja mam identyczny przepis,więc wątpię że pani jest jego autorką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anielka Re: Metrowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:30 Tak, to nie jest mój wymyślony przepis. Bardzo przepraszam jeżeli ktoś pomyślał, że absolutną autorką jestem ja, bo niestety nie. Ale ciasto jest takie pyszne, ze musiałam je napisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Metrowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 11:46 jak długo pieczesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anielka Re: Metrowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:28 Gosiu, piekę dopóki ciasto ładnie się nie zrumieni, tak około 45 minut, ale każdy piekarnik jest inny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola48 Metrowiec IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.07, 16:02 wydaje mi sie, że jest tu pewna niescislosc! w przepisie sa podane "łyżeczki" a w wykonaniu ciasta, juz "łyżki" zrobilam w/g tego przepisu i niestety nie udalo się ciasto! nie wyroslo i bylo bardzo zbite...więc, uważm, ze autor, powinien coś w tym przepisie poprawic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Metrowiec IP: *.albis.pl 26.03.07, 13:11 Zeczywiście ja też miałam problem z łyżeczkami. To są łyżki. Piekłam wczoraj, wyszło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anielka Re: Metrowiec IP: 80.50.237.* 03.11.07, 20:09 Masz racje.....bo to są fasktycznie łyżki..przepraszam.... Odpowiedz Link Zgłoś