gosia.43 20.07.10, 22:00 w taki upał ? Ulga na kilkadziesiąt godzin i powtórka z rozrywki :) To co - jakaś gorąca herbatka może , czy kawa mrożona albo lekkie piwo ? - Co najskutniejsze jest - no co ? :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: Czym ugasić to pragnienie 20.07.10, 22:47 Ja piję mrożoną herbatę. Zieloną. Liptona. Z lodem. Najlepiej na mnie działa w takie upały. Piwko tylko po zmroku. Kawa tylko gorąca z expressu i bardzo mocna :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Czym ugasić to pragnienie 21.07.10, 09:31 Dobra jest też podobno letnia herbata z cytryną i oczywiscie duuużo , duuuużo "niemoralnej " - moze być niegazowanej! Ale to wszystko nie wystarcza a w pracy w stroju kąpielowym i z wachlującym murzynem nie da się być :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Czym ugasić to pragnienie 21.07.10, 09:49 A no bo ja mam przewagę. Pracuję w domu przed kompem. Rolety opuszczone, grube mury chronią przed upałem, przyjemnie :-))) Murzyn z wachlarzem Ci się marzy. Kto by pomyślał ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Czym ugasić to pragnienie 21.07.10, 10:10 No bo Murzym - nie wiem dlaczego - ale kojarzy mi się z taką wielką siłą - do tego wachlowania :)) Cholera na tym upale - to nawet przytulić się ciężko , ale taki wiaterek z podmuchu Murzyna no to w zasadzie nic by sie lepić nie musiało :) gosia nie mogłabym prawcować w domu , jestem tzw." powsinogą " i tęsknię wciąż do ludzi .. g Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Czym ugasić to pragnienie 21.07.10, 10:14 A ja uwielbiam. Nienormowany czas pracy, nie licząc dyżurów na portalu. Żadnych kretyńskich wymogów co do garderoby i codziennego golenia gęby. Luzik - w krókichportkach i t-shircie lub dżinsach i swetrze. Znasz? www.youtube.com/watch?v=iVGFKU1aAv4 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Czym ugasić to pragnienie 21.07.10, 10:25 Znasz ? - no jakby tu powiedzieć - w pracy nie :) Ale jakże Ty tak w tym domu - to tyle przygód może Ci się nie ziścić a przecież wystarczy wyjść i zaśpiewać : :))) www.youtube.com/watch?v=eaHbjnXItXc gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Czym ugasić to pragnienie 21.07.10, 10:31 Toteż wychodzę. Obecnie wieczorami, bo za gorąco na opalanie dla mnie. Przygód w pracy? Hmmm, nie miewałem. Pracowałem w męskim raczej gronie. Czasem tylko jakaś randka z panią z US, ale w celach merkantylnych. Wyciągałem w ten sposób tajne dla podatników instrukcje MF, które do urzędów płynęły. Był ze mnie zimny drań :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Czym ugasić to pragnienie 21.07.10, 10:41 Jest takie powiedzenie , że najciemniej po latarnią. Ale dzisiaj to strach przy tych wszystkich uregulowanych już "molestowaniach" ;) Ale niewinny flirt to jeszcze nikomu nie zaszkodził a niejednemu podniósł...wydajnośc :) Zobacz : www.youtube.com/watch?v=nNrT9ys6-EU gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Czym ugasić to pragnienie 21.07.10, 10:47 Panie z US cierpiały na niedoromantyzowanie. Molestowanie nie było konieczne :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Czym ugasić to pragnienie 21.07.10, 10:52 Nie ma sie co dziwić -w takim babińcu można oszaleć ! Bardziej mi to zakrawa na manipulację z Twojej strony z krzyścią dla interesu :) ( obopólnego interesu)...:) gosia www.youtube.com/watch?v=X4WWccQjDOc Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Czym ugasić to pragnienie 21.07.10, 10:57 No przecie, że tak. Pomanipulować lubię. A korzyść obopólna naturalnie. I interes się kręcił :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Czym ugasić to pragnienie 21.07.10, 11:05 Wampir - ja Ci takie kawałki podsyłam - a ty mi o paniach skarbówkach pleciesz ?! No bój się boga i..nie cudzołóż :)))) www.youtube.com/watch?v=Rxw5-XZ2gpI gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Czym ugasić to pragnienie 21.07.10, 11:23 gosia.43 napisała: > Wampir - ja Ci takie kawałki podsyłam - a ty mi o paniach > skarbówkach pleciesz ?! No bój się boga i..nie cudzołóż :)))) No dopsz ;-))) www.youtube.com/watch?v=aCm7K9j6O00&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Czym ugasić to pragnienie 21.07.10, 12:08 To dla ochłodzienia :) www.youtube.com/watch?v=Pe3a-QU3jdk obrazu nie trzeba .... gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Czym ugasić to pragnienie 21.07.10, 12:22 gosia.43 napisała: > To dla ochłodzienia :) Ochłodzenia? Kobiety to nigdy nie wiedzą czego chcą :-))) www.youtube.com/watch?v=wgacX35zBck&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Czym ugasić to pragnienie 21.07.10, 12:35 > > Ochłodzenia? Kobiety to nigdy nie wiedzą czego chcą :-))) No co ty , mój kolega zawsze tłumaczył , że jak kobieta mówi : "nie " to znaczy - "tak " a ja dodaję "jak mówi tak to znaczy - znaczy tak - bardzo :) gosia dla odmiany klimatu - bo niemalże sie "gotuję " :) g www.youtube.com/watch?v=5Wb6uW2NuiA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 właśnie;-0 21.07.10, 11:03 Najprzyjemniej sie stoi w kolejkach;-0 np po wejściówki do taetru...zawsze mozna kogos spotkac i sie zapoznac,albo wpisac na listę kolejkowa;-);-0 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: właśnie;-0 21.07.10, 11:14 Widzisz Rita - a ja próbuję skusić Wampira , ale widać bezskutecznie :( Pomozesz mi ? :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: właśnie;-0 21.07.10, 11:24 Obie będziecie mnie kusić? Jak przyjemnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 ja myśle,że... 21.07.10, 11:30 nasza świeża krew go skusi i wyjdzie ze swej dziupli;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ja myśle,że... 21.07.10, 11:36 Ledwie dmuchnął poranny zefirek, Wylazł z norki nieduży wampirek. Miał spiczaste dwa ząbki, Do ssania rodzaj trąbki, Oraz dwoje chudziutkich miał girek. Sysu, sysu, cmok, cmok, cmok Oraz dwoje chudziutkich miał girek. Zaraz skrzydła jak gacek rozepnie I śniadanie czym prędzej gdzieś chłepnie. Tak się spieszy nieludzko, Że aż rzęzi mu płucko, Bo się boi, że zupka mu skrzepnie. Sysu, sysu ... Często potem dostaje on czkawki, Siada nagle bezradnie wśród trawki I słychać głos biedaczka: Znów wyssałem pijaczka... I to jest popijawka pijawki. Sysu, sysu ... Nasz wampirek to smakosz i znawca, Przy tym wcale nie żaden oprawca, Za wyssanie kolacji Płaci jak w restauracji, Chyba, że honorowy krwiodawca... Sysu, sysu ... Często mówi się źle o wampirze: Że kaleczy, że wkręca się w pirze, Lecz ty nie wierz w te plotki, Nie wyganiaj sierotki, Niech se czasem chudzinka poliże. Polizać Was? Chcecie? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 Hm;-0 21.07.10, 11:44 Myślenie nie wskazane ,dziłanie się liczy;-) Do dzieła;-) A co do lizania nie widze przeciwskazan;-) Nie wiem jak Gosia,ale myśle ze jezeli to sprawi ze wyjdziesz z domu to mysle ze tez sie zgodzi;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Hm;-0 21.07.10, 12:18 rita.8 napisała: > Myślenie nie wskazane ,dziłanie się liczy;-) > Do dzieła;-) OOO i to jest sedno ! > A co do lizania nie widze przeciwskazan;-) Zbyt szybkie tempo , Rita - spokojnie - na wszystko przyjdzie czas :) > Nie wiem jak Gosia,ale myśle ze jezeli to sprawi ze wyjdziesz z domu > to mysle ze tez sie zgodzi;-0 nooooo ??...? :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 no dalej.... 21.07.10, 11:39 Przyjeżdżaj do wieliczki; bedzie Bajm.Wodecki,mecz szachowo -brudżowy,Zabytkowe samochody,pokazy policyjne,aktorzy w11,zawody wędkarkie... i to wszystko na swiezym powietrzu,mnostwo ludzi i alkoholu,deszcz kielbasek grilowych;-)) Zreszta co ja bede pisac...zapraszam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: no dalej.... 21.07.10, 11:51 No jak tak ładnie zachęcasz i przeciwko lizaniu nic nie masz... Pozostaje mi tylko wsiąść w samochód ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ;-0 21.07.10, 12:27 rita.8 napisała: > a może na rowerku;-0 Dobrze to kupie dwa lizaki;-) Może być i na rowerku, czemu nie... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Trzy 21.07.10, 12:56 trzy lizaki poprosze a mogą byc i cztery - zawsze ktoś może jezszce dołączyć :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Trzy 21.07.10, 12:59 gosia.43 napisała: > trzy lizaki poprosze a mogą byc i cztery - zawsze ktoś może jezszce > dołączyć :) Się szykuje orgia... zmysłów ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Trzy 21.07.10, 13:02 No dobra - nie ma się co rozdrabniać - sześć ( myślę , że wystarczy !! ) gosia Troszkę Cię trzeba przecież wspomóc - Wampirze :) g Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: no dalej.... 21.07.10, 11:55 Zabytkowe auta? Wow! Jestem dumnym posiadaczem garbuska rocznik 1969, który doprowadziłem własnoręcznie do stanu jakby dopiero co zjechał z produkcyjnej taśmy i teraz mam na oku kolejne cudo. Uwielbaim dłubać w starym autach, uwielbiam je oglądać i te dawne klimaty... :-))) www.youtube.com/watch?v=9juQ9m4-GTM Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 ale Tym autkiem.... 21.07.10, 12:05 To Ty nie pojedziesz,chyba;-0 Bo ja niede pchac z druga strone do krk;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 TYlko was na chwilę 21.07.10, 12:11 zostawić samych - a tu masz ; od razu kokorowe jarmarki :) Wróćmy do upałów i uwodzenia , cieszę sie Rita , że w to wchodzisz :) Wampir jest NASZ- jak boga kocham :)))) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: ;-)to jak sie nim dzielimy;-) 21.07.10, 12:19 Jakie tam losowanie - bierzemy Go razem :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ;-)to jak sie nim dzielimy;-) 21.07.10, 12:25 gosia.43 napisała: > Jakie tam losowanie - bierzemy Go razem :) Trójkącik znaczy? Bardzo lubię ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: ;-)to jak sie nim dzielimy;-) 21.07.10, 12:38 > Trójkącik znaczy? Bardzo lubię ;-))) Jak na te lata - nie powiem , niezła z ciebie laseczka :)))) gosia Rita - a tY na pewno kobieta jestes ? :) g Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: ;-)to jak sie nim dzielimy;-) 21.07.10, 12:38 > Trójkącik znaczy? Bardzo lubię ;-))) Jak na te lata - nie powiem , niezła z ciebie laseczka :)))) gosia Rita - a tY na pewno kobieta jestes ? :) g Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 Re: ;-)to jak sie nim dzielimy;-) 21.07.10, 12:41 Na 100 procent i od urodzenia ;-0 Kobieta,nie da sie ukryc;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: ;-)to jak sie nim dzielimy;-) 21.07.10, 12:59 O kurczę - z pospiechu wyczytałam , że to Ty Rita libisz trójkąciki ..Bo , że Wampir - to nie mam najmniejszych watpliwości :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: TYlko was na chwilę 21.07.10, 12:18 gosia.43 napisała: > Wampir jest NASZ- jak boga kocham :)))) Wasz, Wasz i jeszcze Małgosi, czyli _aaa_. Od kilku dni trwa na forum Lublin święte oburzenie na nasze nieprzystojne dialogi oraz utyskiwanie na tolerującą to moderację. He, he, he ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: TYlko was na chwilę 21.07.10, 12:25 Rany boskie - trzy Małgośki ???????? gosia No , Wampir - pokaż na co Cię stać , masz swoje pięć minut :) W najmilszych snach byś nie myślał pewnie - i co Ty z nami teraz poczniesz ? :) g Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: TYlko was na chwilę 21.07.10, 12:33 gosia.43 napisała: > Rany boskie - trzy Małgośki ???????? Mnie pasuje ;-))) > No , Wampir - pokaż na co Cię stać , masz swoje pięć minut :) W > najmilszych snach byś nie myślał pewnie - i co Ty z nami teraz > poczniesz ? :) Spokojna głowa, dam radę. Ma się tę kondycję ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 Re: TYlko was na chwilę 21.07.10, 12:37 Spokojna głowa, dam radę. Ma się tę kondycję ;-))) Nie dasz,bo nie biegesz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: TYlko was na chwilę 21.07.10, 12:43 rita.8 napisała: > Nie dasz,bo nie biegesz;-) Ale na rowerku jeżdżę i pływam regularnie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: TYlko was na chwilę 21.07.10, 12:43 > Spokojna głowa, dam radę. Ma się tę kondycję ;-))) Oki - trzmam Cie za...słowo :) To co dzisiaj wieczorkiem ? - po co odkładac taka imprezę kiedy teamt goracy no i te klimaty muzyczne :))) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: TYlko was na chwilę 21.07.10, 12:52 gosia.43 napisała: > To co dzisiaj wieczorkiem ? - po co odkładac taka imprezę kiedy > teamt goracy no i te klimaty muzyczne :))) Niestety do weekendu mam zajęte wieczory. Teściowie mi czas zorganizowali, żeby mi głupoty do głowy nie przychodziły :-((( A ta imprezka w Wieliczce to nie w weekend przypadkiem? Rita? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: TYlko was na chwilę 21.07.10, 13:07 No tak - masz babo placek . Tak się ciekawie zapowiadało - a tu Wampir NIE MOŻE . Wiedziałam , że sie przestarszysz... gosia Oj - Rita - musimy znaleźć kogos innego :) g Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: TYlko was na chwilę 21.07.10, 14:46 gosia.43 napisała: > No tak - masz babo placek . Tak się ciekawie zapowiadało - a tu > Wampir NIE MOŻE . Wiedziałam , że sie przestarszysz... > Oj - Rita - musimy znaleźć kogos innego :) A wcale że nie musicie. Się wyjaśniło. Kuzynostwu wypadła jakaś firmowa impreza i jestem dziś wolny :D To gdzie się bzykamy? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 ;-)Oj chyba się nie wyrobi... 21.07.10, 12:36 w aucie z trzema a wiec dlatego plener wygodny;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ;-)Oj chyba się nie wyrobi... 21.07.10, 12:44 rita.8 napisała: > w aucie z trzema a wiec dlatego plener wygodny;-) Dopsz, niech będzie w plenerze ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 W zadnym aucie.... 21.07.10, 12:45 musimy miec sporo miejsca , no moze nie tak duzo , ale żeby sie chociaz wygodnie ..przekręcić...:))) A co mi tam :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: W zadnym aucie.... 21.07.10, 12:55 gosia.43 napisała: > musimy miec sporo miejsca , no moze nie tak duzo , ale żeby sie > chociaz wygodnie ..przekręcić...:))) > A co mi tam :) To może w jakiejś windzie? W środku dnia? ;-))) Kurczę, muszę wyjść po fajki, a tu taki upał, bleee :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ale Tym autkiem.... 21.07.10, 12:15 rita.8 napisała: > To Ty nie pojedziesz,chyba;-0 > Bo ja niede pchac z druga strone do krk;-) Ja sobie wypraszam takie insynuacje. Garbusek jest w pełni sprawny i na chodzie, ale w dalekie trasy się nim nie wyprawiam. Jeszcze by jakiś deszcz spadł i mi zapaćkał. Przyjechałem do Krakowa statecznym volvo ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 albo gołąbek narobil... 21.07.10, 12:19 i co by to byłó prawdziwa katastrofa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: ale Tym autkiem.... 21.07.10, 12:20 Ty tu głowy autkiem nie zawracaj - tylko szykuj sie chłopie :)))) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 jasne.... 21.07.10, 12:26 Wezmiemy go Gosia od tyłu i dalej do worka i na swieże powietrze wypuścimy;-);-0 Hm.Tylko żeby szoku termicznego nie dostal;-( Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ale Tym autkiem.... 21.07.10, 12:28 A co to w autku nie można? Musi być w plenerze zaraz? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 Nie nie nie.... 21.07.10, 12:32 bo w plenerze jest wygodniej i mozna sie opali ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nie nie nie.... 21.07.10, 12:35 To już opalić, a nie pobiegać, no, no ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 O czym wy dagacie.... 21.07.10, 12:49 kochani ? Jaki worek , jakie opalanie , jaki plener , jakie biegi ??? Toż to nastrój winien być odpowiedni a WY na Błoniach się chcecie bzykać ?? :)) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 no musze zmukac;-0 21.07.10, 12:43 Wlki Brat patrzy;-0 Gosia,reprezentujesz mnie;-0 Pa... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: no musze zmukac;-0 21.07.10, 12:54 Leć a wracaj i tYlko , żebys zdążyła na wieczór :) no pa :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: no musze zmukac;-0 21.07.10, 12:58 No właśnie. Do wieczora. Fajki mi sie skończyły i herbaty mrożonej muszę nanieść do chałupy, bo wyżłopałem prawie wszystko. Lato, lato wszędzie... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 no i poszli sobie.... 21.07.10, 13:14 Rita jak zwykle w pośpiechu i z doskoku , Wampir niby za potrzebą nikotynową a ja niby z kim w reprezentację mam wstąpić - jak żywego ducha w wtym wątku nie uświadczysz , hę? :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Rita - gotowa ? 21.07.10, 20:07 czy jeszcze jakies dzisięć minut potrzebujesz ? Dawaj - idziemy na "pyfko" i zobaczymy co się zdarzy - bo Wampir dzisiaj zajęty teściową :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 bo... 21.07.10, 21:41 Słomianego wdowca trzeba kontrolowac;-) Gotowa,ale z lekkim opoznienie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: O tej porze 21.07.10, 21:47 gosia.43 napisała: > mamy iść ??!! Lepiej nie. Jeszcze Was jaki wampir napadnie ;-))) Może pogadamy o weekendowym bzykanku na łonie przyrody, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: O tej porze 21.07.10, 21:53 Tak mi się coś wydaje , że z Wami to najlepsze jest ... gadanie własnie :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: O tej porze 21.07.10, 22:07 Tam gadanie tylko. Ja jestem gotowy na randkę. Może być w tej Wieliczce. Jak plener nie odpowiada, to mam duże auto. Jakaś winda w pobliżu też się pewnie znajdzie. To co? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: O tej porze 21.07.10, 22:30 gosia.43 napisała: > Wybieram zalesiony parking :) To mamy jasność w temacie jednej Marioli ;-))) A druga gdzie zwiała? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: O tej porze 21.07.10, 22:35 Zwiałeś to Ty przede wszystkim - Mariolku :) I takiej jasności to bym wcale nie miała - bo juz jutro ważniejsze może być inne miejsce .... gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: la la la 21.07.10, 22:43 rita.8 napisała: > druga sie szykuje;-0 do wycieczki w plener;-) To bardzo zachęcająco zabrzmiało ;-))) Ale może byśmy też rozważyli tę kopalnię? W sam raz na upały i winda jeszcze... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 ... 21.07.10, 22:54 no tak ciemno ,przewiwy,ciasno a zjezdza sie w 3 sekundy.Czyli bardzo krotka przyjemnsc;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ... 22.07.10, 13:38 rita.8 napisała: > no tak ciemno ,przewiwy,ciasno a zjezdza sie w 3 sekundy.Czyli > bardzo krotka przyjemnsc;-) Ale każdą windę można zablokować przecież. Bardzo mnie kusi ten pomysł - w kopalni ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 a kiedy byłes ostatnio w kopalni;-) 22.07.10, 16:40 Chyba dawno.Co niedziele jest za free Msza w kaplicy Sw Kingi o 7.30;-)Moożesz sprawdzic szybkość;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: a kiedy byłes ostatnio w kopalni;-) 22.07.10, 20:37 rita.8 napisała: > Chyba dawno.Co niedziele jest za free Msza w kaplicy Sw Kingi o > 7.30;-)Moożesz sprawdzic szybkość;-)))))) Oj, bardzo dawno. Chyba miałem 14 lat ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 Re: O tej porze 21.07.10, 22:35 ale ja podobno ...jetem dla wampira za młoda...hm to co ma za gapia robic;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: O tej porze 21.07.10, 22:38 rita.8 napisała: > ale ja podobno ...jetem dla wampira za młoda...hm to co ma za gapia > robic;-0 Ja nie jestem ortodoksyjnym przestrzegaczem własnych zasad. Od każdej reguły sąwyjątki. Będziesz wyjątkowa ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 Głowny bohater dramatu;-) 21.07.10, 22:56 czyli wampirek w roli głownej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: raz odrzucona.... 21.07.10, 22:52 rita.8 napisała: > ...nie bedzie sie prosic o wiecej ;-0 To niby ja odrzucałem? No proszę mi tu fochów nie urządzać. Droczyłem się tylko ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: O tej porze 21.07.10, 22:47 rita.8 napisała: > ale ja podobno ...jetem dla wampira za młoda...hm to co ma za gapia > robic;-0 Za gapia ?!! - Słabej jetseś wiary kobieto - wszak miałyśmy "układ " - wycofujesz się ? :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 ale musz zmykac... 21.07.10, 22:52 wiara ma duza;-0 Tylko nie wiem czy wampir podoła;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ale musz zmykac... 21.07.10, 23:07 rita.8 napisała: > wiara ma duza;-0 > Tylko nie wiem czy wampir podoła;-) Niech Cię o to głowa nie boli ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 a moze w ogrodzie... 22.07.10, 13:20 botanicznym;-)tam jest duzo ciekawych zakamarków;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: a moze w ogrodzie... 22.07.10, 13:29 rita.8 napisała: > botanicznym;-)tam jest duzo ciekawych zakamarków;-) Może być i botanik ;-))) Kiedy się wreszcie ochłodzi??? Wymiękam na te upały :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 nie jest tak zle... 22.07.10, 13:32 no może w autobusie jak jedziesz i jestes otoczony z 4 stron i nie masz jak oddycha i sie poruszyc;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: nie jest tak zle... 22.07.10, 13:37 Jest tragicznie. Byłem rano w Kryspinowie popływać. Wracałem klimatyzowanym autem, jak wysiadłem, to jakbym obuchem w łeb dostał i katar natychmiastowy. Szok termiczny :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
rita.8 ;-0 a cos Ty siię spodziewał;-) 22.07.10, 16:43 Za dużo skrajności pogodowych na raz;-0 mnie gardło boli po klimie;-( Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Coś mało odporni jesteście 22.07.10, 19:28 kochani - cóż to za narzekanie na zdrowie w takim wieku ? To co powiecie za jakieś pięćdziesiąt lat ?:) Głowa do góry , pierś do przodu i proszę mi tu nie stękać :( i pomyśleć , że na jakieś spotkanie "intensywne " chcieliście się zmawiać - he , he , he zdechlaczki :)))))) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Coś mało odporni jesteście 22.07.10, 20:39 gosia.43 napisała: > kochani - cóż to za narzekanie na zdrowie w takim wieku ? To co > powiecie za jakieś pięćdziesiąt lat ?:) Jest taka teoria Gosiu, że jednostki chorobowe zbiera się do czterdziestki, a potem się z nimi żyje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Coś mało odporni jesteście 22.07.10, 21:37 Mówi się też , że w pewnym wieku ( ?!) jak sie człowiek budzi i nic go nie boli - to znaczy , że nie zyje :) gosia Zdrowiejcie zatem - kochani i szybko do formy wracajcie :))) g Odpowiedz Link Zgłoś
aztlan .... 21.07.10, 13:52 przez ten czas to sto razy byście ugasili to pragnienie wanną herbaty albo wody... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Są różne 21.07.10, 14:40 sposoby gaszenia pragnienia - drogi Aztlanie :) www.youtube.com/watch?v=6Fldz8r1fcM&feature=related gosia Odpowiedz Link Zgłoś
aztlan Re: Są różne 21.07.10, 14:54 Jusi nie trawię, brrr. Powoduje u mnie niestrawność. Odpowiedz Link Zgłoś
aztlan ale 21.07.10, 14:56 nosem mogłaby butelki z lemoniadą otwierać. To w kwestii pragnienia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Puściłam to z uwagi 21.07.10, 15:42 na niego - nie na nią :) A swoją drogą coś mi się wydaje , że jesteś jakoś ostatnio mało przychylny kobietom ;) To Ania , to Niegrzeczna , to Justyna.... A cóż te ( i zapewne jeszcze inne ) niewasty Ci zawiniły - Szanowny Panie ? :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
aztlan Re: Puściłam to z uwagi 21.07.10, 20:07 Nic. Kompletnie. Tylko są irytujące. Akurat tak się składa, że te trzy. I ani krzty więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Puściłam to z uwagi 21.07.10, 20:15 Biedne trzy kobiety ;) Ale rozumiem , że dla Ciebie , nie dla ogółu ? gosia Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Puściłam to z uwagi 21.07.10, 20:29 Osobiście nie mam takiej potrzeby. Powiedziałeś : irytujące są - nie wiedziałam zatem czy odnosisz się w swoim imieniu , czy reprezentujesz jakąś "grupkę" nielubiących niektórych kobiet. gosia Odpowiedz Link Zgłoś