1robert12345 31.07.10, 14:31 Co mozna zwiedzić w pięknym Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluetab70 warto "zwiedzić" na początek 31.07.10, 16:04 wyszukiwarke forum, bo takich wątków było już na pęczki i ludziom nie chce sie pisać ciągle tego samego Tu wątek sprzed kilku dni: forum.gazeta.pl/forum/w,61,112177848,,Co_warto_zobaczyc_w_Krakowie_.html?v=2 a tu strona miasta i też troche info: www.krakow.pl/ Przyjedź, zajrzyj na Kazimerz, poszwędaj sie po zaułkach starego Podgórza, jak masz czas to wybierz sie na Kopiec Kościuszki, albo do Zoo i stamtąd spacerem na Kopiec Piłsudskiego...Oczywiście okolice Rynku czy Wawelu to klasyka i chyba nie musze tego pisać ;) a na marginesie: Kraków jest naprawdę fajny, nie zniechęcaj sie słabym odzewem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen przecież jemu nie chodzi o zwiedzanie... 31.07.10, 16:12 tylko reklamę swojego forum - tak trudno to dostrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: przecież jemu nie chodzi o zwiedzanie... 31.07.10, 16:33 peteen napisał: > tylko reklamę swojego forum - tak trudno to dostrzec? może i tak, najwyraźniej brakuje mi przenikliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen z drugiej strony... 31.07.10, 16:37 podziwiam ludzi, którzy zakładają wątki: co można zwiedzić w Krakowie, czy warto mieszkać w Krakowie, polecacie studia w Krakowie? oraz mój ulubiony, na temat hoteli i hosteli... :D Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: z drugiej strony... 31.07.10, 18:02 ale jak sam wiesz, rożnych ma bozia lokatorów... a niektórzy z nich są po porostu i zwyczajnie bystrzy inaczej ;) btw. naprawdę podziwiasz? nonono.... Odpowiedz Link Zgłoś
1robert12345 Re: warto "zwiedzić" na początek 01.08.10, 15:11 Dzieki za odzew. peteen to wlasnie do mojego forum potrzebuje dodatkowe info,szczególnie takiego którego nie znajdziesz w przewodnikach.Pisze na kilku forach gdyż podroze to moja pasja,natomiast link w podpisie dlaczego nie.Może ktos zawiata i popisze takze u mnie,tak jak ja to robię na innych forach.Niestety jedyne z czym sie spotykam to chamstwo i nic więcej.Dobrze ze chociaż tutaj ktos mi odpisal normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś