Gość: mn IP: *.multi-play.net.pl 04.08.10, 07:34 To sa jakies kpiny. takiego bałaganu to ja dawno nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bs a ja na miejscu prokuratury przyjrzał bym się tym IP: *.soda.krakow.pl 04.08.10, 07:56 ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeyk Tajemniczy pożar opóźni inwestycję na rondzie? 04.08.10, 08:15 Na cześć Wielkiego Prezydenta Jacka Majchrowskiego, sprawnie i energicznie zarządzającego wspaniałym miastem Krakowem - hip hip - huraa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jro Tajemniczy pożar opóźni inwestycję na rondzie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 08:17 jak to przekonać ubezpieczyciela albo ktoś jest właścicielem alo nie ,jak ci ludzie dostali pieniądze to nie są już właścicielami ,to wszystko jest jakiś niejasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Tajemniczy pożar opóźni inwestycję na rondzie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 08:34 dlaczego pani na rondzie dostała pieniądze a mój znajomy pół roku temu przekazał swoją nieruchmość miastu bez oporu i do tej pory nie dostał ani złotówki może ktoś wie dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francjosef Jaki tajemniczy pożar?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 09:11 Głupi by się domyślił, że w ten tzw pożar jest zamieszana firma realizująca inwestycję. Przecież za tak śmieszną kwotę i termin do końca grudnia, to można co najwyżej wybudować JEDEN POZIOM nowego ronda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francjosef Re: Jaki tajemniczy pożar?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 09:13 A dodam, że płacenie kar za niedotrzymanie terminów z przetragu jest warte wszsytkiego. Wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anim Krzyż na rondzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.10, 09:18 A ja bym na środku postawił krzyż, powiedział że tamtędy przejeżdżała para prezydencka. I te wszystkie fanatyczne osoby opóźniły by budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sfyl Baba do ciupy! IP: 78.133.192.* 04.08.10, 10:17 Baba dwukrotnie wyłudziła odszkodowanie od miasta i jeszcze na koniec podpaliła ruderę żeby wyłudzić kolejne i jeszcze do tego wstrzymuje kluczową inwestycję dla miasta. Mam nadzieję, że skończy w ciupie za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Baba do ciupy! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 13:17 ten dom na zdjęciach na pewna się nie spalił bo stoi jak stał ściągnięta jest tylko dachówka a spalił się dom po drugie stronie ronda koło ogródków działkowych więc taj tej kobicie z żółtej chaty spokój Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Tajemniczy pożar opóźni inwestycję na rondzie? 04.08.10, 14:23 O czym jest ten artykuł? Czy pożar był w zakładzie szklarskim, który jak dotąd nie został przejęty, chociaż właścicielka jest podobno skłonna do rozmów? Czy w domu po drugiej stronie, który jest na zdjęciach, a którego właścicielka wszelkimi sposobami utrudniała przejęcie domu przez miasto, ale w końcu w zeszłym tygodniu miasto przejęło i ten moment właśnie jest na zdjęciach? Czy autor artykułu w ogóle był na miejscu i widział to, o czym pisze? Bo jeśli nie, to zwyczajnie powtarza plotki. Ten artykuł jest taki właśnie plotkarski: coś się spaliło, koło ronda, to pewnie tam, gdzie ta emerytka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Majchrowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 08:47 Majchrowski znowu się wzbogaci o 900tyś a biedna właścicielka zostanie z niczym!! Kiedy ten stary dziad w końcu się usunie z polityki!!! SZKODNIK I ZŁODZIEJ Odpowiedz Link Zgłoś