m.in no dobra 26.03.04, 22:36 frekwencja tradycyjnie dopisała równie tradycyjnie nie było netowych napinaczy: longa, leo, socze, sabba (tfu, tfu) byli: ja :))) , krzychut z foto osobą i lapptoppem, magazyn telefonicznie, dora ze składkami i menszczyzną, seven z sępieniem, mtq z nowym fryzem, dreamlover z kitem o mgr, kuba203 bez ks. wojskowej, to.ya z pretensjami o zdjęcia, tomcrac bez fajek, 013y z opowiecią o radiu, kriss ppo cichutku, lucky bez reszty delegacji, bluetab ze zdjęciami, zbigniew z dowCIPAsami no i yenn, która przyprowadziła wycieczke, odwróciła sie do nas tylną czescią ciala (znaczy plecami) i wysyłała esesmany resume: spotkanie nadzwyczaj udane, składki zebrane a yenn bedziemy resocjalizować pies drapał tych co nie byli! Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: no dobra 27.03.04, 10:37 m.in napisał: > > yenn, która przyprowadziła wycieczke, odwróciła sie do nas tylną czescią ciala > (znaczy plecami) i wysyłała esesmany > resume: spotkanie nadzwyczaj udane, składki zebrane a yenn bedziemy > resocjalizować no wlasnie, przepraszam, troche glupio to wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya M.in, no dobra 29.03.04, 09:11 m.in napisał: > byli: ja :))) , krzychut z foto osobą i lapptoppem, La'ptokiem? ;))) > to.ya z pretensjami o zdjęcia, Ożesz Ty! Wcale nie z pretensjami (bom mało fotogeniczna i wogóle) ale grzecznie pytałam gdzie one archiwalne foty są! ;P > pies drapał tych co nie byli! Dyć! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: no, tylko bez takich... 29.03.04, 09:27 peteen napisał: > preferuję koty... > ;c) Mrrrrrrrrraaaauuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Oto krótki opis 26.03.04, 22:29 Młodzież pocierała się komórkami jak Eskimosi nosami. Dora zebrała kasę i uciekła do męża (ale bez kasetki). Kto mógł pił pyfko. Z Szikagowa telefonował Magazyn. Jedzono naleśniki i lody. Ja robiłem fotki, które oglądaliśmy od razu na "la ptoku". Zbigniew opowiedział dobry dowcip, który oczywiście od razu zapomniałem. Prześlę Ci na małpę kilka, zgaduj who is who. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in idzie zakrwawiony rycerz 26.03.04, 23:02 inny sie go pyta: - od miecza? - nie, od pochwy moze i dobry... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in no co łuni tam robiom? 26.03.04, 23:57 pijom tele czasu?? zeby to sie dzieckami jakimiś nie skończyło.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: no co łuni tam robiom? 27.03.04, 08:11 Chciałem z pewną taką nieśmiałością przypomnieć, że dziecka nie nie biorą się z picia a raczej wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: no co łuni tam robiom? 27.03.04, 15:38 Poza tym żadna Lady nie chciała z nami iść :-( Ale było fajnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: proszę o recenzje ze spotkania!!n/t 27.03.04, 05:58 Podejrzewam ,że jeszcze dojdą kolejne newsy,cholera -pożądna impreza to człowiekowi ludzie /klienci/dżadża wybierają i najwyżej może sobie wsadzić nos do odbytu.Wyobrażcie sobie ,że są ludzie /dorośli/,którzy zamawiają usługę za kilkanaście tysięcy pln.a potem rżną głupa,że nie wiedzieli że na koniec się płaci!!!.co miałem zrobić ???,siedziałem i czekałem na kasę!!!!.Co za ludzie/TO WSZYSTKO BEZ TE NAWOZY SZTUCZNE!!:)))/. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in spox 27.03.04, 09:29 miałem kiedys klienta, któy nie policzył zer oczywiscie wg jego wyliczeń miało byc jedno mniej no i w krytycznej sytuacji musiał wyjąć oferte z torebki i policzyć, ile to tych zer jest :)))) jaja, myślałem, ze sie rozpłaczę z żałości Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Też jestem ciekaw :) 27.03.04, 10:55 Bo Gala udana; tuszę, że gdzie indziej też dobra zabawa była :)) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: prosze˛ o recenzje ze spotkania!!n/t IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 11:59 nie mozna oczywiscie zapomniec o zupie meksykanskiej ;D i tradycjnym juz chyba wypadzie pod hale targowa. nastepne spotkanie za pol roku !!! ci co nie byli niech zaluja, haha:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 chickenzz IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 12:02 i zapomnialem dodac, ze grupa tych, co "przyjda na nastepne spotkanie" powiekszyla sie bardzo znaczaco, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica moja relacja :D 27.03.04, 15:49 wyszłam z domu z litrem ukraińskiej wódzi. dojechałam na starowiślną żeby popatrzeć jak Małżowina zjada obiad. chciał się podzielić. odmówiłam, co już było niedobrym objawem. zażądałam herbaty. wypiłam. zaległam na łóżku w konwulsjach i jęczeniu. zasnęłam. rano małżowina zrelacjonował, że w nocy ktoś wzniecał hałas na ulicy - nic nie słyszałam. czy to wy szliście pod halę? :))) wódzia czeka na kolejną okazję jak już napisałam. ponawiam pytanie, czy mogę otrzymać jakieś zdjęcie zeby zobaczyć jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: moja relacja :D 27.03.04, 21:44 soczewica napisała: > wyszłam z domu z litrem ukraińskiej wódzi. dojechałam na starowiślną żeby > popatrzeć jak Małżowina zjada obiad. chciał się podzielić. odmówiłam, co już > było niedobrym objawem. zażądałam herbaty. wypiłam. > zaległam na łóżku w konwulsjach i jęczeniu. zasnęłam. rano małżowina > zrelacjonował, że w nocy ktoś wzniecał hałas na ulicy - nic nie słyszałam. czy > to wy szliście pod halę? :))) > wódzia czeka na kolejną okazję jak już napisałam. ponawiam pytanie, czy mogę > otrzymać jakieś zdjęcie zeby zobaczyć jak było? > LKW napisał :Witaj soczewiczko!, mam niedyskretne pytanie,czy te konwulsje i spazmy,jęczenia to mega-sex!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: moja relacja :D 27.03.04, 22:05 longwehicle napisał: > > LKW napisał :Witaj soczewiczko!, mam niedyskretne pytanie,czy te konwulsje > i > spazmy,jęczenia to mega-sex!!:))) po pierwsze: jak ktoś pisze seX to targa na wymioty mnie :| po drugie: nie, to nie był seks, to była rewolucja w kiszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Zdjęć nie wysyłać ! 27.03.04, 16:32 Tym co nie byli oczywiście. A prezentu nie dostałem:( Za to kiełbaska pod halą jak zwykle lux no i ORANŻADA:) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Zdjęć nie wysyłać ! 27.03.04, 16:49 zbigniew74 napisał: > Tym co nie byli oczywiście. buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! :''( flaszka czeka. a ty tak?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.in Re: Zdjęć nie wysyłać ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 20:36 psycho-somatyczne objawy bardzo typowe nigdy nie zobaczymy naet naklejki z tego flakona zadnych fot! Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Zdjęć nie wysyłać ! 27.03.04, 22:04 Gość portalu: m.in napisał(a): > psycho-somatyczne objawy > bardzo typowe > nigdy nie zobaczymy naet naklejki z tego flakona > zadnych fot! no no, gdzie z tym kaftanem?... zaraz, zaraz, spokojnie, po co knebel, mhh, mhhhhh, mmmmm! Odpowiedz Link Zgłoś
m.in to cos jak hipochondria 27.03.04, 22:23 mozna leczyć ale niekoniecznie w sumie po co Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Pijaki :-P 27.03.04, 22:39 Właśnie wróciłem z ukraińskiego więzienia i co widzę ?! Jedzą, piją w tym Krakowie, a nawet lulki palą. Zgroza, upadek i zupełne rozwolnienie obyczajów. Wracam :-P Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Co ja widzę!!! 27.03.04, 22:47 A myślałem, że Święto Zmartwychwstania to dopiero za dwa tygodnie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Co ja widzę!!! 27.03.04, 22:59 Prawdę powiedziawszy, to ja w zasadzie na razie nie żyję, więc o zmartwychwstaniu można mówić jedynie w sensie wróżebnym. Polska jest piękna, zobaczymy co będzie dalej :-D Rozpłakałem sie Wikingu na twój widok, Łaaaaa... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Zbigniew, wrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.04, 08:56 zbigniew74 napisał: > A prezentu nie dostałem:( Kruca zechs! A jak grzecznie pytałam co chcesz na prezent toś jak świnks milczał tajemniczo!!!!!!! :P Było powiedzieć... :)))))) > Za to kiełbaska pod halą jak zwykle lux no i ORANŻADA:) No wiesz! Nic nie mowiliście, że idziecie!!!!! wrrrrrrrr... ;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
peteen wiedziałem, wiedziałem, wiedziałem... 29.03.04, 09:03 że nikt nowy sie nie odważy, że będą krzywo nawijac po dżampie, że nie mogli, się starali i takie tam bzdety... niniejszym bardzo dziekuję wszystkim z twa za liczne i ozywione kontakty, przynajmniej na was zawsze moge liczyć... Odpowiedz Link Zgłoś