Dodaj do ulubionych

Stadion Wisły: zobacz panoramy

IP: *.ghnet.pl 17.09.10, 22:22
Dlaczego za moje podatki zamiast remontować drogi dla setek tysięcy użytkowników władza buduje stadin za setki milionów złotych dla kilku tysięcy kiboli oraz funduje miejsce na biznes spółce akcyjnej pewnego miliardera ,który jest właścicielem miejsca gry piłkarzy.Też bym chcciała ,żeby moja firma uduś nazwana tak jak tamta dostała bez grosza wydatków miejsce do robienia kasy . Miasto za nasze podatki buduje im stadion aby mogli na nim zarabiać . To niech misto mi wybuduje sklep a ja będę go dzierżaił i płacił czynsz. To są cyrki.Ja osobiście nie wierzę plotkom i pomówieniom ,że władza zawsze myśli o inwestycjach bo ma z tego korzyści . Więc wymyśłają budowy po to aby zyskać wdzięczność wyborców i wykonawcó .Tak mówią na mieście.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneks Stadion Wisły: zobacz panoramy IP: *.centertel.pl 17.09.10, 22:29
      Może zdjęcia byłyby fajne ale nie mam windowsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      A redakcja lokalna udowodniła , że jest kiepska i opozycji nie znosi.
      Poprawcie żeby i niepoprawni LINUKSOWCY mogi popatrzeć. Na bilet mnie nie stać więc w necie niech chociaż popatrzę.
      Albo napiszcie na stronie głównej TYLKO DLA POPRAWNYCH WYZNAWCÓW WINDOWS.
      Dostosuję się. Taka ten artykuł jak i stadion pewnie.
      • Gość: Ubuntu Powered Re: Stadion Wisły: zobacz panoramy IP: 195.150.85.* 18.09.10, 10:18
        Fatalnie wygladaja te zdjecia, jakosc 3 razy gorsza niz dostepna google maps. Czy w wydawnictwach robi sie zdjecia dostepne tylko na jedna platorme. Rozumiem ze z nie interesuje Gazety czytelnik z komorki???
    • Gość: ? Wdzięczność? IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.10, 23:12
      > Więc wymyśłają budowy po to aby zyskać wdzięczność wyborców
      Chodzi o taką wdzięczność?

skwk.pl/news/show/4342

• Gość: smiley Stadion Wisły: zobacz panoramy IP: *.chello.pl 17.09.10, 23:36
      fajne dupeczki z tyłu pierwszego zdjęcia ;) reszta taka sobie
    • Gość: rulk Re: Stadion Wisły: zobacz panoramy IP: *.skawsoft.com.pl 18.09.10, 10:49
      A co? Jesteś jedyną osobą w tym państwie która płaci podatki i możesz decydować na co one idą?

Ja też płacę podatki i nie chcę żeby szły na drogi tylko na stadiony. Mogę jeździć takimi drogami jakie są do tej pory i mi to nie przeszkadza. Natomiast jak najbardziej jestem za inwestycjami w infrastrukturę sportową w tym stadionową.
    • Gość: ehehehehehe brzydko -_- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 11:22
      Brzydki ten stadion... Nie rozumiem jak można wybudować za ogromne pieniądze coś tak przeciętnego... Nie może się równać ze Śląskim po przebudowie. Tamtejsze władze pokazały, że można zrobić ze starego stadionu naprawdę piękną i porządną arenę [otwarcie będzie chyba latem 2011, ale możecie sobie zobaczyć wizualizacje w internecie]
      • Gość: poprostuopinia Re: Stadion Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 12:57
        To żart? Przecież ten stadion powinien być wyburzony dawno temu i wybudowany od zera! Bez względu na piękny dach, nowoczesne siłownie czy nie wiadomo co i kolejną trybunę piętrową to dalej będzie przestarzałą konstrukcja ze słabą widocznością. W głowie się nie mieści ile już pieniędzy na to przeznaczyli a tak to mieliby nowy (nowoczesny) stadion. Śląski razem ze stadionem Wisły i Lecha będzie należał do najbrzydszych "nowych" stadionów w Polsce. To miejsce, w którym będą dochodzić do siebie trybuny piętrowe szkoda gadać:

www.muratorplus.pl/s/image/thumbnails/21829/image/67e2b4d7b5fc85e47b8045b31abbcef28119de1b_625x0_romiar-niestandardowy.jpg
        Jakby ta nowo budowana piętrówka byłaby krótsza i rodzielili ją ze starą telebimami to jeszcze, jeszcze by to jakoś wyglądało. Tak jak na starszej wizualce:
        api.ning.com/files/TdIQzJmQRtwtIXSkNcekxASVdZBkJTsjNsO2y6GGzMbAl-AeR61MpLhVdWGaWXnhRy7ceVe8F2LOHu58Gsv94O40dkd2iWhS/080820_GMP_01.jpg
        Niczego tu nie zmieni nowy dach, którego koszt to ponoć niemal 2 stadiony Korony Kielce. Prawda to?
    • Gość: mi Stadion Wisły: zobacz panoramy IP: *.chello.pl 18.09.10, 11:42
      Fajne zdjecia panoramiczne w tym wycieczka po sejmie www.panoramy360.pl/sejm
    • danz Stadion Wisły: zobacz panoramy 18.09.10, 14:43
      a bez apla się nie da?
      • Gość: grajek Re: Stadion Wisły: zobacz panoramy IP: *.net.autocom.pl 18.09.10, 19:29
        a co Ci Apple przeszkadza? przeciez na win działa...
        • Gość: micjsas Re: Stadion Wisły: zobacz panoramy IP: *.ip.netia.com.pl 18.09.10, 22:06
          nie każdy che hodować aplowy śmietnik na komputerze, mi na win nie działa
    • Gość: Leppek dresosponsoring IP: 109.78.120.* 19.09.10, 00:15
      Czemu młodzież Nowej Huty ubrana w dresy z krepy dostała nowy obiekt do rozpieprzenia zupełnie za darmo. Skoro kibole chcą powyrywać za kilka miesięcy wszystkie krzesełka, powinni się trochę dołożyć do budowy. Mogliby założyć fundację "Kibole Krakowu" i zbierać np. datki na obiekty, które potem mogliby rozpieprzać. "Chcielibyśmy wreszcie włożyć wkład w rozkład miasta".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka