Dodaj do ulubionych

Los Osmana Chaveza w rękach prawników

IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 21:20
sądzę, ze wszelkie wątpliwości rozwiałaby rozmowa z sedzią meczu PP Znicz - Wisła, w którym Chavez zrobił to samo, i tylko pobłażliwości w/w sędziego zawdziecza, że nie wyleciał z boiska.

Boiskowym CHAM(vez)OM nasze stanowcze NIE.
Obserwuj wątek
    • Gość: jak Re: Los Osmana Chaveza w rękach prawników IP: *.chello.pl 29.09.10, 22:38
      Ja nie mam watpliwości.Są święte krowy w Ekstraklasie i reszta plebsu.
      Czy taki Vrdoljak za mecz PP otrzymał jakąś karę?
    • Gość: simong A Sobiech? Vrdoljak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 22:58
      bo co cioty z C+ nagłosnily jak zwykle sprawe przeciw Wisle to od razu ambaras? A jak sobiech skasował pilkarza Polonii Bytom łokciem to co? chamy podłe, manipulatorzy, tylko zgnojic kazdego byleby nie warszafke, rozgonic ten syf! Chavez przypadkowo nie wyhamowal przed tym gkaeskiakiem, pierwszy mecz chlop w ekstraklasie, moze chociaz za to mu odpuscic? to nie prywata wazniejsza, je bac legie je bac polonie
      • Gość: greg Re: A Sobiech? Vrdoljak? IP: *.icpnet.pl 29.09.10, 23:43
        ty chyba żartujesz? odpuścić bo gra pierwszy raz? widać na powtórkach że ewidentnie depcze rywala...natomiast myślałem że Sobiecha też czeka KL- jeśli tam nie trafi za tego łokcia, to znaczy że wojciechowski smaruje...

Gość portalu: simong napisał(a):

>pierwszy mecz chlop w ekstra
        > klasie, moze chociaz za to mu odpuscic?
        • Gość: simong Re: A Sobiech? Vrdoljak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 23:47
          Chodzi mi o zwykłą sprawiedliwość, jesli chodzi o Chaveza jestem skłonny polemizować, faul widze poł na poł, ale chłop grał debiut w ekstraklasie, moze go ambocja poniosła, czuł się nieswojo, czy warto pietnować takie zachowania?
      • Gość: do wiślaka wyżej Re: A Sobiech? Vrdoljak? IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 00:36
        a parę dni wcześniej w meczu z Dolcanem też zupełnie "przypadkowo" nie wyhamowawał (powinieneś napisać nie wychamował i przbiegł zawodnikowi Znicza po nodze.

Coś za dużo tych przypadków...

"za pierwszy mecz" w ekstraklasie mu odpuścić, potem będzie "odpuścić mu, bo on z Wisły", potem "odpuścić bo miał ciężkie dzieciństwo" i co jescze w tej Wiśle wymyślicieaby chronić tyłek boiskowego rzeźnika który powoinien być przykładnie ukarany.

krytykujesz prywatę, a sam co uprawiasz, "kulturalny" inaczej kibicu Wisły?
    • Gość: zzzz Vdorlajakiem się zająć IP: *.chello.pl 29.09.10, 23:40
      ... ten to dopiero gra ostro
      atakuje achillesy, wchodzi wyprostowaną nogą
    • Gość: e Re: Los Osmana Chaveza w rękach prawników IP: 95.155.123.* 29.09.10, 23:51
      ponad wszelką wątpliwość należy stwierdzić że CHAVEZ NIE GRAŁ w mecuz Znicz - Wisła.
      Takiego meczu w PP nie było.
      • Gość: do tego wyżej Re: Los Osmana Chaveza w rękach prawników IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 00:37
        oczywiście , że nie grał. Mylą mi się te klubiki z podwarszawskich wiosek. Ale w meczu DOLCAN - WISŁA grał jak najbardziej, i chamsko kosił - też jak najbardziej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka