Dodaj do ulubionych

Jak to było z przetargiem na 112? Prokuratura z...

IP: *.chello.pl 05.10.10, 00:44
Ciekawa sprawa - czyżby prawdą były pogłoski jaskółek krakowskich świerkających że to pan "kręcik kręcikuje" w papierach i sypie na kumpla - poprzednika skąd innąd czcigodnego ministra obecnie>?
Bo wiecie to się samo nie zrobiło jakoś przez ponad rok nikomu ten przetarg nie przeszkadzał.
Rozumiem że pan miller poda się do dymisji jutro rano (wtorek) - ale powstaje pytanie które chce publicznie zadać - dlaczego ten stan - dziwnego przyzwolenia na naruszenie świętej litery prawa tolerował pan Stanisław Kracik ? Co takiego się musiało stać że dopiero po roku prokuratura zbada sprawę - czemu sam nie zgłosił tego doniesienia do prokuratury ? Panie Wojewodo proszę się wytłumaczyć - czy pan przez rok próbował tuszować sprawę i się nie udało ? czy trzymał przyschniętą i pozwolił odgrzać ? przecież jest pan poważnym człowiekiem Panie stanisławie - rządy się zmieniają wojewodowie odchodzą - a pan zawsze z nami zostanie ... no żeby nie było jak Burmistrz Staszek i HArcmistrz Wojtek ... w Polityce ... przecież Pan Panie wojewodo Kracik ma potężne doświadczenia w zgłaszaniu do prokuratury ... ciekaw jestem w ile minut gazeta skasuje mój post ... ale prawda wyjdzie na wierzch
Obserwuj wątek
    • Gość: yaz Re: Jak to było z przetargiem na 112? Prokuratura IP: *.hsd1.nh.comcast.net 05.10.10, 02:14
      Człowieku zgłoś się do lekarza !!!
      Głupszego wywodu nawet w radiu m nie da sie usłyszeć,
      gratuluje ... głupoty
    • Gość: grr @ krakauer: IP: 67.159.45.* 05.10.10, 12:13
      jak masz dowody to zgłoś się do prokuratury anonimie-przygłupie

to forum najwyraźniej przyciąga typów z rożnymi zaburzeniami
    • anteas Jak to było z przetargiem na 112? Prokuratura z... 05.10.10, 12:33
      Dajcie spokuj, zbliżają się wybory, trzeba podonosić, pokazać się jakim dobrym obywatelem jestem, jakimi złymi ludzmi, np; skorumpowanymi, są moi przeciwnicy, itd.
      • Gość: max Re:CPR to lipa ! IP: *.nsystem.pl 05.10.10, 13:05
        Jeśli chcecie zadzwonić n policję to wybierajcie TYLKO 997 !
        Dzwoniąc pod 112 rozmawiacie z osobą cywilną,która często niedokładnie przyjmuje zgłoszenie,nie ma większego pojęcia o czym informować osobę chcąca skontaktować się z policją,ale niewypałem CPR-u jest zwłoka z jaką docierają informację do policyjnego radiowozu,co z reguły wydłuża czas reakcji
        • Gość: mjanusz Re:CPR to lipa ! IP: *.gemini.net.pl 05.10.10, 20:52
          Potwierdzam Twoją opinię. Miałem tego typu zdarzenie. Na klatce schodowej znalazłem "gościa" całego mokrego od potu i nie mającego prawie kontaktu z otoczeniem.Gość ładnie ubrany nie czuć było alkoholu z neseserem. Nie mogłem ustalić danych aby kogokolwiek powiadomić i wogóle. Pierwsza myśl zadzwonię na 112 po pogotowie. No i zaczęło się a kto, a co, a może ma jakieś dokumenty.Opowiedziałem ,że nie jestem upoważniony do przeszukiwania tego Pana. Za kilka dni okaże się że np. zginęło mu kilkaset złotych i co wtedy. Ja mówię, że w mojej ocenie z gościem jest źle i nie wiem jak mam mu pomóc, proszę o karetkę. A "Pan" ze 112 swoje a może uda się dowiedzieć jak się nazywa. Dopiero żona wrzasnęłą na cały korytarz "o co im chodzi dają to pogotowie czy nie bo gość umrze na klatce". Chyba to usłyszał ten "Pan" ze 112 i szybko stwierdził, że wyśle radiowóz. Na Nasze szczęście gość "wygrzebał" telefon więc wziąłęm go i odnalazłem numer do żony. Okazało się że był z tego samego bloku i miał cukrzycę. Spadł mu niespodzoewanie cukier i zaczął zapadać w śpiączkę. Żona po moim telefonie przybiegła natychmiast z cukierkami, my daliśmy jeszcze trochę cukru i gość zaczął wracać do normy. O całym zdarzeniu rozmawiałęm z kolegą policjatem, który powiedział tylko tyle że w 112 są tak ludzie nie kompetenti(oczywiście wymienił też z jakich powodów , ale nie będę ich przytaczał), że zgłoszenia od nich są makabrą .Np. z opisu jaki dostają od 112 wynika że zdarzenie jest mało znaczące a podczas interwecji okazuje się że o mały włos ktoś kogoś nie zamordował. Poradził mi jedno jak się pali to dzwoń do Straży Pożarnej, jak się źle czujesz to dzwoń na Pogotowie, jak coś się dzieje to dzwoń na Policję i nigdy nie korzystaj ze 112. Oczym przekonałem się sam.
    • Gość: ANTYURZĄ Jak to było z przetargiem na 112? Prokuratura z... IP: *.wignet.pl 06.10.10, 15:20
      MILLER TO PUPILEK DONKA, POD PARASOLEM KOLEGÓW Z PłO WIĘC TERAZ PROKURATURA MOŻE MU SZKOCZYĆ,CHA,CHA!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka