Gość: gosiath IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 03.06.05, 14:48 Jadę w drugiej połowie czerwca na Krk koło Baski. Camping nazywa sie Bunculuka , może ktoś był.?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manta1 Re: Baska 04.06.05, 14:40 Tego cempingu niestety nie znam, ale byłam w Basce i Starej Basce. piękna okolica i cudowne morze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszka Re: Baska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 15:16 ja tez bylam kilka lat temu w basce. wspomnienia mam niesamowite. pamietam ze byl taki kiermasz gdzie mozna bylo kupic jakies pamiatki i takie tam bzdurki:P noi naprawde piekne plaze, moze nie w samoej basce ale w okolicahc. no i w nocy bylo mnooooostwo krabow wszedzie, na pomost nawet wejsc sie nie dalo:PP ehhh....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filomena Re: Baska IP: *.251.76.83.cust.bluewin.ch 04.06.05, 15:49 Bylam w Starej Basce, przed dojazden do niej jest dosc dobry camping w slicznej zatoce, niestety bez drzew i cienia, ale morze jest turkusowe, takiego pieknego koloru morza nie widzialam nigdzie , a juz troche bylam tu i tam. Naprawde warto, ale dobrze miec bucicki do plywania , aby o kamienie nie skaleczyc sie i nie wdepbac na kraba. radze tez okulary do plywanie i maske by ogladac dno morza. brzegi sa z bialych skal. Mala Baska jest osada piracka, i nie ma komarow, co jest ewenementem.... jutro jade na wyspe Losnij, ktora jest zalesiona, ma tylko bodaj jeen camping, ale nie wiem dokladnie gdyz nie bede w kampowac. milych wakacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiath Re: Baska IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 06.06.05, 07:22 Dziękuje wszystkim za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: James Re: Baska IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 06.06.05, 13:24 ;) Tez sie tam wybieram (w ostatnim tygodniu czerwca), tez po raz pierwszy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiath Re: Baska IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 06.06.05, 13:33 ale ogólnie Baska czy Bunculuka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: James Re: Baska IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 06.06.05, 13:49 Bunculuca oczywiscie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Baska IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 07.06.05, 10:26 chciałbym uprzedzić Rodaków,że jest to camping FKK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia996 Re: Baska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:29 co znaczy FKK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: James Re: Baska IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 07.06.05, 10:33 Czy aby nie sadzisz,ze wlasnie dlatego gosiath jak i ja tam wlasnie sie wybieramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Baska IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 07.06.05, 11:08 i super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiath Re: Baska IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 07.06.05, 11:46 Tak dla Twojej wiadomości to nigdzie nie spotkasz takiej kultury,czystości i sympatycznych ludzi jak własnie na FKK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Baska IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 07.06.05, 11:52 od wielu lat z nich korzystamy i całkowicie zgadzam się z opinią- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Baska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:11 Gość portalu: gosiath napisał(a): > Tak dla Twojej wiadomości to nigdzie nie spotkasz takiej kultury,czystości i > sympatycznych ludzi jak własnie na FKK. O kurcze, czyży kultura wzrastała po ściągnięciu gatek ???!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Baska IP: 217.8.188.* 07.06.05, 14:29 kultura na kampingach FKK jest napewno zdecydowanie wyższa ludzie są życzliwi, czesto jestem w europie na różnych kampingach to coś na ten temat mogę powiedzieć. A co do kampingu w Baśce niestety nie byłem ale podobno jest super a okolica piękna Odpowiedz Link Zgłoś